Czy cykliści zakonczą obecny tour de asbis na checkpoint 25,80? Czy sztafeta poda paleczke dla kolejnych zawodnikow? Czy meta jest osiagalna ? Czy to bieg przez plotki ? Czy na plyte stadionu wpadnie niedzwiedź? Czy jednak byk pokona matadora? Dla kogo zloto? A czemu tu nie ma okien, a dlaczego nie ma klamek?
Dnia 2021-11-04 o godz. 10:55 ~J_ napisał(a): > Czy cykliści zakonczą obecny tour de asbis na checkpoint 25,80? Czy sztafeta poda paleczke dla kolejnych zawodnikow? Czy meta jest osiagalna ? Czy to bieg przez plotki ? Czy na plyte stadionu wpadnie niedzwiedź? Czy jednak byk pokona matadora? Dla kogo zloto? A czemu tu nie ma okien, a dlaczego nie ma klamek?
Domino zadowolony...nick to kostki domino...nie było mocnych na mnie...tak jak w 66...i w szachy...?
Koniec wzrostów...tak wychodzi według moich obliczeń...czas zweryfikuje czy miałem rację...?
Pozdrawiam serdecznie
Dnia 2021-11-04 o godz. 11:24 ~Domino napisał(a): > Domino zadowolony...nick to kostki domino...nie było mocnych na mnie...tak jak w 66...i w szachy...? > > Koniec wzrostów...tak wychodzi według moich obliczeń...czas zweryfikuje czy miałem rację...? > > Pozdrawiam serdecznie
Nie grałeś z równymi...? Przedszkolaki czy kulturyści...? ;) czas pokaże :) Pozdrawiam serdecznie!
Dnia 2021-11-04 o godz. 11:24 ~Domino napisał(a): > Domino zadowolony...nick to kostki domino...nie było mocnych na mnie...tak jak w 66...i w szachy...? > > Koniec wzrostów...tak wychodzi według moich obliczeń...czas zweryfikuje czy miałem rację...? > > Pozdrawiam serdecznie
Czekaj, czy ty sie wlasnie pochwaliles skillem w domino? Grubiutko. Jakie masz elo na chess.com/lichess?
Zaprezentuj obliczenia albo sie schowaj, poki co jedyne co pokazales to umiejetnosc naduzywania wielokropka i zakladania zbyt wielu "zatroskanych" tematow.
Nie znam Cię...nowy chyba jesteś...nick zmieniasz przy każdym wpisie...chcesz być NN...wstydzisz się...czego...?
Masz notowania na bieżąco...to jaki jest obecnie kurs...spada...no właśnie...notowania z bankiera...?
Pozdrawiam serdecznie
Domino a jak grasz w 66, domino, szachy itd, to też cały czas gderasz teksty typu "skuj baba na dziada"...? To coś daje...to właśnie Twoja technika...? Kto Cię tego uczył...? :))))
Fif ten jego wielokropek, to wyraz poczucia braku akceptacji otoczenia, głęboko zakorzenionego uczucia odrzucenia. Źródeł tego może być nieskończenie wiele. Terapeuta pomoże. Znam spoko terapeutę. ;-)
Dnia 2021-11-04 o godz. 12:21 ~Domino napisał(a): > Nie znam Cię...nowy chyba jesteś...nick zmieniasz przy każdym wpisie...chcesz być NN...wstydzisz się...czego...? > > Masz notowania na bieżąco...to jaki jest obecnie kurs...spada...no właśnie...notowania z bankiera...? > > Pozdrawiam serdecznie
Tak, wlasnie dlatego pisze z zalogowanego konta, zeby zmieniac nick :D Co za clownfiesta.
Jakie masz elo w blitzu szachowym, geniuszu? I gdzie twoje wyliczenia?
Dominik dziś odjeżdżamy do następnej stacji...? Na północ...? Kierunek Laponia...? Puchatek i Uszatek wygarbowane, byki w futro przyodziane, bo na północy mróz...? Czas łapać byka z rogi i z nim dyla w nogi...?
Dnia 2021-11-05 o godz. 09:26 ~fif_111 napisał(a): > Dnia 2021-11-05 o godz. 09:16 ~antyjareczek napisał(a): > > Dlaczxego to forum jest zdominowane przez takie infantylne dyskusje? > > są różne gusta, nie było clickbaita więc mogłeś nie wchodzić, jeżeli infantylizm Cię boli. > po co wchodzić, podbijać i narzekać? > ;) >
Bywam na tym forum, bo mam i bardzo sobie cenię ASBIS. Czasmi zdarzają się tu wartościowe wpisy, ale większość to wstyd dla piszących. Lepiej, żeby odrabiali w tym czasie lekcje albo przenieśli się na Snapchata Wśród tych głupawych wpisów giną wartościowe
zgadzam się...możesz próbować apelować do serio&co. tylko czy warto? Oni myślą, że dzięki temu zarabiają i może mają rację, bo udaje im się zakopywać merytoryczne posty.
Trzykropek i pytajnik Domina to zabieg exkulpacyjny. Autor w razie pozwu będzie się bronił, że nie skończył zdania, a poza tym w zasadzie to się pytał czy cena będzie taka czy siaka, czy pójdzie do góry czy na dół. Żadnych jednoznacznych twierdzeń.