• Info Autor: ~JC [46.204.83.*]
    Z przecieków wiem ze January wsadzi tutaj bardzo dobrego start upa z mega przyszłością.
    Dodam ze akcje mam zakupione i to spory pakiet także nikogo nie namawiam.
    Chodzi o dwie firmy laser tec albo minte sa.
    Ci co zostawia akcje i założą pampersy to niedługo zarobią swoje
    Pzdr
  • Re: Info Autor: ~Through [89.64.45.*]
    z przecieków wiem że naganiacze nie odpuszczają tylko zmieniają nickname-y
  • Re: Info Autor: ~JC [46.204.83.*]
    Ja nie naganiam i na forach się prawie nie udzielam. Co do nexity wystarczy logicznie pomyśleć, była firma i już jej nie ma. Teraz wejdzie nowe lepsze.
    Kurs nexity już jest w cenie i niżej nie spadnie chyba ze kolejni zostaną wyleszczeni dalej.
    Kurs na longa wróci na ponad 30 zł
  • Re: Info Autor: ~Qwerty [198.100.155.*]
    Bez konkretu, linku, wiarygodnego potwierdzenia, sam degradujesz się do poziomu naganiacza.
  • Re: Info Autor: ~Through [31.0.93.*]
    Możesz nam rozszyfrować swoją myśl? "kurs nexity już jest w cenie"
  • Re: Info Autor: ~JC [46.204.83.*]
    Nie ma linku, nie ma oficjalnego info bo kurs już byłby inny.

Moja myśl ,,kurs nexity już jest w cenie” czyli obecny kurs przedstawia firmę która miała robić ogromne zyski, obroty, pieniądze co jak wiemy nie udało się i kurs zleciał z 30 zł na 3 zł. W tym momencie wg mnie na tyle wycenione jest nexity pod obecna postacią.
    A to co może już na walnym lub przed lub po tego nie wiem zostanie ogłoszone to kurs wybije w górę.
    Ma wejść nowe, nowa firma, spółka i potencjałem wzrostu i ogromnymi możliwościami.
    Nie siedzę tu i nie marnuje czasu na byle co. Po prostu kupuj plotki sprzedawaj fakty
  • Re: Info Autor: ~Asdfghjkl [92.223.79.*]
    A skąd niby te "przecieki"? Gdyby były faktycznie jakieś, to ktoś by już kupował i nie pozwalał na to, co się dzieje. Myślę, że wtajemniczeni zbieraliby od dziewiątej do siedemnastej.
    Ok, tutaj może być nowy biznes. Nikt nie twierdzi, że nie. Pytanie jaki i kiedy? Za miesiąc, od nowego roku, czy za rok? Kluczowe pytania pozostają jak na razie bez odpowiedzi. Czy walne to zmieni? Może tak, a
    może nie.
    Jednak, moim zdaniem, sprzedawanie po tej cenie nie ma żadnego sensu i tylko niepotrzebnie nakręca panikę. Za bardzo spadło i stabilizacja się należy, ale każdy robi, co sam uważa za słuszne. Chce być cwańszy od innych? Proszę bardzo, tylko niech potem nie płacze po odbiciu.
  • Re: Info Autor: ~JC [37.30.116.*]
    Ja nakupiłem za wszystko co miałem, no prawie wszystko.
    I dlatego się tu udzielam bo więcej już nie kupię a może ktoś skorzysta.
    Na jednej ze spółek Januarego na bankierze był wujekdobrarada i nie mam na myśli tej osoby ale nick.
    Bawię się teraz w wujka dobra rada
  • Re: Info Autor: ~Kiedy [192.99.168.*]
    To jeszcze powiedz, kiedy ma tu wejść ten obiecujący start up.
    Jakbym wiedział wszystko to bym tu pół posta nie napisał :)
    Coś wiem ale niewiele dlatego warto mieć akcje a kiedy i co to dopiero się okaże
    Ale warto
  • Re: Info Autor: ~50 [31.60.57.*]
    Wiszę na haku za 10. Na szczęście jestem tylko kilka K do tyłu, bo dużo nie inwestowałem, ale takie naganianie mnie drażni. Jakby coś się miało tutaj dziać to byś po cichutku kupował i ewentualnie Twoi znajomi, a nie info na forum.
    Masz racje, ale ja skupiłem już, znajomi którzy się interesują giełda tez skupili wiec co mi zależy?
    Powiesz ze jestem naganiaczem? Mów., koło tylka mi to lata
  • Re: Info Autor: ~50 [31.60.57.*]
    Jak będziesz miał rację to wypiję Twoje zdrowie :)
    Wypijemy kolego, aby tylko rynek (kurs) zareagował bardzo pozytywnie na zmianę
  • Re: Info Autor: ~Inwestor [172.99.190.*]
    Jeśli będzie na co reagować, to zareaguje, spokojna głowa.
    A tymczasem ktoś próbuje jeszcze dobić kurs, żeby zebrać jak najniżej.
  • Re: Info Autor: ~Vel [193.228.196.*]
    Jeśli ktoś manipuluje kursem w ten sposób, to mu nie sprzedawać.
  • Re: Info Autor: ~50 [31.60.73.*]
    No i co z tymi zmianami?
  • Re: Info Autor: ~Through [91.236.4.*]
    Za pewne zaraz się dowiesz że jeszcze nie czas na zmiany tylko teraz powinieneś zbierać
[x]
NEXITY -0,93% 2,12 2025-09-19 10:05:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.