Z przecieków wiem ze January wsadzi tutaj bardzo dobrego start upa z mega przyszłością.
Dodam ze akcje mam zakupione i to spory pakiet także nikogo nie namawiam.
Chodzi o dwie firmy laser tec albo minte sa.
Ci co zostawia akcje i założą pampersy to niedługo zarobią swoje
Pzdr
Ja nie naganiam i na forach się prawie nie udzielam. Co do nexity wystarczy logicznie pomyśleć, była firma i już jej nie ma. Teraz wejdzie nowe lepsze.
Kurs nexity już jest w cenie i niżej nie spadnie chyba ze kolejni zostaną wyleszczeni dalej.
Kurs na longa wróci na ponad 30 zł
Nie ma linku, nie ma oficjalnego info bo kurs już byłby inny.
Moja myśl ,,kurs nexity już jest w cenie” czyli obecny kurs przedstawia firmę która miała robić ogromne zyski, obroty, pieniądze co jak wiemy nie udało się i kurs zleciał z 30 zł na 3 zł. W tym momencie wg mnie na tyle wycenione jest nexity pod obecna postacią.
A to co może już na walnym lub przed lub po tego nie wiem zostanie ogłoszone to kurs wybije w górę.
Ma wejść nowe, nowa firma, spółka i potencjałem wzrostu i ogromnymi możliwościami.
Nie siedzę tu i nie marnuje czasu na byle co. Po prostu kupuj plotki sprzedawaj fakty
A skąd niby te "przecieki"? Gdyby były faktycznie jakieś, to ktoś by już kupował i nie pozwalał na to, co się dzieje. Myślę, że wtajemniczeni zbieraliby od dziewiątej do siedemnastej.
Ok, tutaj może być nowy biznes. Nikt nie twierdzi, że nie. Pytanie jaki i kiedy? Za miesiąc, od nowego roku, czy za rok? Kluczowe pytania pozostają jak na razie bez odpowiedzi. Czy walne to zmieni? Może tak, a
może nie.
Jednak, moim zdaniem, sprzedawanie po tej cenie nie ma żadnego sensu i tylko niepotrzebnie nakręca panikę. Za bardzo spadło i stabilizacja się należy, ale każdy robi, co sam uważa za słuszne. Chce być cwańszy od innych? Proszę bardzo, tylko niech potem nie płacze po odbiciu.
Ja nakupiłem za wszystko co miałem, no prawie wszystko.
I dlatego się tu udzielam bo więcej już nie kupię a może ktoś skorzysta.
Na jednej ze spółek Januarego na bankierze był wujekdobrarada i nie mam na myśli tej osoby ale nick.
Bawię się teraz w wujka dobra rada
Wiszę na haku za 10. Na szczęście jestem tylko kilka K do tyłu, bo dużo nie inwestowałem, ale takie naganianie mnie drażni. Jakby coś się miało tutaj dziać to byś po cichutku kupował i ewentualnie Twoi znajomi, a nie info na forum.
Masz racje, ale ja skupiłem już, znajomi którzy się interesują giełda tez skupili wiec co mi zależy?
Powiesz ze jestem naganiaczem? Mów., koło tylka mi to lata