• Lock up a zainteresowanie rynku Autor: ~3CPO [83.28.238.*]
    Wracając jeszcze do tamtego komunikatu, to jest on wyraźnym sygnałem dla rynku, że główny akcjonariusz nie ma zamiaru pozbywać się akcji po tak śmiesznie niskim kursie i dodatkowo go dołować oraz to, że wierzy w nowy biznes, który dopiero ma wystartować.
    Stąd blokada posiadanych przez siebie akcji, jako gwarant rozwoju spółki i biznesu FW.
    Skoda tylko, że rynek tego nie chce dyskontować póki co, ale co się odwlecze....
  • Re: Lock up a zainteresowanie rynku Autor: ~sss [31.0.85.*]
    Dnia 2021-11-02 o godz. 13:44 ~3CPO napisał(a):
    > Wracając jeszcze do tamtego komunikatu, to jest on wyraźnym sygnałem dla rynku, że główny akcjonariusz nie ma zamiaru pozbywać się akcji po tak śmiesznie niskim kursie i dodatkowo go dołować oraz to, że wierzy w nowy biznes, który dopiero ma wystartować.
    > Stąd blokada posiadanych przez siebie akcji, jako gwarant rozwoju spółki i biznesu FW.
    > Skoda tylko, że rynek tego nie chce dyskontować póki co, ale co się odwlecze....

To jest kolejny rok z tak zawarta umową. Ten komunikat jest wyraźnym sygnałem, że nic się nie wydarzy do przyszłego roku na tym śmieciu.
  • Re: Lock up a zainteresowanie rynku Autor: ~kamyk [171.22.91.*]
    Dnia 2021-11-02 o godz. 16:30 ~sss napisał(a):
    > Dnia 2021-11-02 o godz. 13:44 ~3CPO napisał(a):
    > > Wracając jeszcze do tamtego komunikatu, to jest on wyraźnym sygnałem dla rynku, że główny akcjonariusz nie ma zamiaru pozbywać się akcji po tak śmiesznie niskim kursie i dodatkowo go dołować oraz to, że wierzy w nowy biznes, który dopiero ma wystartować.
    > > Stąd blokada posiadanych przez siebie akcji, jako gwarant rozwoju spółki i biznesu FW.
    > > Skoda tylko, że rynek tego nie chce dyskontować póki co, ale co się odwlecze....
    >
    > To jest kolejny rok z tak zawarta umową. Ten komunikat jest wyraźnym sygnałem, że nic się nie wydarzy do przyszłego roku na tym śmieciu.

to prawda, że kolejny rok z lock upem, ale tym razem będziesz sie zabijał o akcje tego "śmiecia" i to już za kilka sesji .. ;;===))
    Dnia 2021-11-02 o godz. 16:43 ~kamyk napisał(a):
    > Dnia 2021-11-02 o godz. 16:30 ~sss napisał(a):
    > > Dnia 2021-11-02 o godz. 13:44 ~3CPO napisał(a):
    > > > Wracając jeszcze do tamtego komunikatu, to jest on wyraźnym sygnałem dla rynku, że główny akcjonariusz nie ma zamiaru pozbywać się akcji po tak śmiesznie niskim kursie i dodatkowo go dołować oraz to, że wierzy w nowy biznes, który dopiero ma wystartować.
    > > > Stąd blokada posiadanych przez siebie akcji, jako gwarant rozwoju spółki i biznesu FW.
    > > > Skoda tylko, że rynek tego nie chce dyskontować póki co, ale co się odwlecze....
    > >
    > > To jest kolejny rok z tak zawarta umową. Ten komunikat jest wyraźnym sygnałem, że nic się nie wydarzy do przyszłego roku na tym śmieciu.
    >
    > to prawda, że kolejny rok z lock upem, ale tym razem będziesz sie zabijał o akcje tego "śmiecia" i to już za kilka sesji .. ;;===))

A co będzie za kilka sesji? Podbitka i ubierani ulicy? Tak robią od kilku lat na tym śmieciu.
  • Re: Lock up a zainteresowanie rynku Autor: ~kamyk [171.22.91.*]
    Dnia 2021-11-02 o godz. 17:05 ~sss napisał(a):
    > Dnia 2021-11-02 o godz. 16:43 ~kamyk napisał(a):
    > > Dnia 2021-11-02 o godz. 16:30 ~sss napisał(a):
    > > > Dnia 2021-11-02 o godz. 13:44 ~3CPO napisał(a):
    > > > > Wracając jeszcze do tamtego komunikatu, to jest on wyraźnym sygnałem dla rynku, że główny akcjonariusz nie ma zamiaru pozbywać się akcji po tak śmiesznie niskim kursie i dodatkowo go dołować oraz to, że wierzy w nowy biznes, który dopiero ma wystartować.
    > > > > Stąd blokada posiadanych przez siebie akcji, jako gwarant rozwoju spółki i biznesu FW.
    > > > > Skoda tylko, że rynek tego nie chce dyskontować póki co, ale co się odwlecze....
    > > >
    > > > To jest kolejny rok z tak zawarta umową. Ten komunikat jest wyraźnym sygnałem, że nic się nie wydarzy do przyszłego roku na tym śmieciu.
    > >
    > > to prawda, że kolejny rok z lock upem, ale tym razem będziesz sie zabijał o akcje tego "śmiecia" i to już za kilka sesji .. ;;===))
    >
    > A co będzie za kilka sesji? Podbitka i ubierani ulicy? Tak robią od kilku lat na tym śmieciu.

I to Cię gubi, patrzysz tylko przez pryzmat tego co było, gdzie zostałeś niejednokrotnie ubrany i sprzedawałeś ze stratą, i jedynie co Ci zostało to pisanie i wiara w to, że znów będzie to samo . ;;===))
    Czas pokaże kto miał rację .
  • Re: Lock up a zainteresowanie rynku Autor: ~3CPO [83.28.238.*]
    Dnia 2021-11-02 o godz. 16:30 ~sss napisał(a):
    > Dnia 2021-11-02 o godz. 13:44 ~3CPO napisał(a):
    > To jest kolejny rok z tak zawarta umową. Ten komunikat jest wyraźnym sygnałem, że nic się nie wydarzy do przyszłego roku na tym śmieciu.

Wówczas nie było nic o FW, nie było żadnych jawnych planów na ten temat,nie było konkursu oraz deklaracji realizacji projektu w oparciu o własne środki, w przypadku nie wygrania, nie było również wniosku patentowego, tak więc sytuacja jest zgoła odmienna i nie musisz zakłamywać rzeczywistości.
    PS. Niby nic nie ma i być nie powinno, a mimo to wciąż tu przesiadujesz, dobre, naprawdę dobre, kto w taki przypadek uwierzy, ten gapa....bez akcji, hehehe

Dnia 2021-11-02 o godz. 17:05 ~3CPO napisał(a):
    > Dnia 2021-11-02 o godz. 16:30 ~sss napisał(a):
    > > Dnia 2021-11-02 o godz. 13:44 ~3CPO napisał(a):
    > > To jest kolejny rok z tak zawarta umową. Ten komunikat jest wyraźnym sygnałem, że nic się nie wydarzy do przyszłego roku na tym śmieciu.
    >
    > Wówczas nie było nic o FW, nie było żadnych jawnych planów na ten temat,nie było konkursu oraz deklaracji realizacji projektu w oparciu o własne środki, w przypadku nie wygrania, nie było również wniosku patentowego, tak więc sytuacja jest zgoła odmienna i nie musisz zakłamywać rzeczywistości.
    > PS. Niby nic nie ma i być nie powinno, a mimo to wciąż tu przesiadujesz, dobre, naprawdę dobre, kto w taki przypadek uwierzy, ten gapa....bez akcji, hehehe
    >

Jak bym słyszał Ramzesa2 lub jego giermka
  • Re: Lock up a zainteresowanie rynku Autor: ~3CPO [83.28.238.*]
    Dnia 2021-11-02 o godz. 17:15 ~sss napisał(a):
    > Dnia 2021-11-02 o godz. 17:05 ~3CPO napisał(a):
    > > Dnia 2021-11-02 o godz. 16:30 ~sss napisał(a):
    > > > Dnia 2021-11-02 o godz. 13:44 ~3CPO napisał(a):
    > > > To jest kolejny rok z tak zawarta umową. Ten komunikat jest wyraźnym sygnałem, że nic się nie wydarzy do przyszłego roku na tym śmieciu.
    > >
    > > Wówczas nie było nic o FW, nie było żadnych jawnych planów na ten temat,nie było konkursu oraz deklaracji realizacji projektu w oparciu o własne środki, w przypadku nie wygrania, nie było również wniosku patentowego, tak więc sytuacja jest zgoła odmienna i nie musisz zakłamywać rzeczywistości.
    > > PS. Niby nic nie ma i być nie powinno, a mimo to wciąż tu przesiadujesz, dobre, naprawdę dobre, kto w taki przypadek uwierzy, ten gapa....bez akcji, hehehe
    > >
    >
    > Jak bym słyszał Ramzesa2 lub jego giermka

Skoro mu sssiesz, to twój problem, innych w te klimaty nie mieszaj :))
[x]
PRESENT24 0,00% 0,10 2025-09-24 14:35:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.