Dnia 2021-11-02 o godz. 12:06 ~J-23 napisał(a): > UDEPTYWACZE dna już tak piszą od 5,xx ,... i zawsze potem mamy tzn. macie NOWE DNO > i tyle w temacie , ....
Dnia 2021-11-02 o godz. 12:45 sandman76 napisał(a):
> wakacje już się skończyły. > tyle w temacie :)
I ty też jak cempek i ,... wigilijny karp nie możesz się doczekać na 1,xx /tzw. jedynka z przodu/ ?? Stare porzekadło mówi: " Co się odwlecze , to nie uciecze ", nie trać NADZIEI ! ! ! !
A na 'perełce' trenują w dalszym ciągu 3 - 4 "akcyjne wzrosty" ,.... na coraz niższych poziomach ostatnio 2,29
Dnia 2021-11-02 o godz. 14:01 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-11-02 o godz. 12:45 sandman76 napisał(a): > > > wakacje już się skończyły. > > tyle w temacie :) > > I ty też jak cempek i ,... wigilijny karp nie możesz się doczekać na 1,xx /tzw. jedynka z przodu/ ?? > Stare porzekadło mówi: " Co się odwlecze , to nie uciecze ", nie trać NADZIEI ! ! ! ! > > A na 'perełce' trenują w dalszym ciągu 3 - 4 "akcyjne wzrosty" ,.... na coraz niższych poziomach ostatnio 2,29 >
Scett, to ty bidoku czekasz już 3 miechy. Pryta ci się wygazuje :-D.
Dnia 2021-11-02 o godz. 14:01 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-11-02 o godz. 12:45 sandman76 napisał(a): > > > wakacje już się skończyły. > > tyle w temacie :) > > I ty też jak cempek i ,... wigilijny karp nie możesz się doczekać na 1,xx /tzw. jedynka z przodu/ ?? > Stare porzekadło mówi: " Co się odwlecze , to nie uciecze ", nie trać NADZIEI ! ! ! ! > > A na 'perełce' trenują w dalszym ciągu 3 - 4 "akcyjne wzrosty" ,.... na coraz niższych poziomach ostatnio 2,29 >
po prostu odniosłem się do twoich marzeń :) Że tez ci się chce.... Miało być w lato, a tu już jesień w połowie. Wpadłeś w czasową pętlę i jak widać, od wielu lat nie umiesz się z niej uwolnić. To nawet zabawne w sumie jest :)
Ale z jednym się zgadzam. Co się odwlecze to nie uciecze, nie trać NADZIEI hehe :)
Dnia 2021-11-02 o godz. 15:25 sandman76 napisał(a): ( . . . ) > Ale z jednym się zgadzam. Co się odwlecze to nie uciecze, nie trać NADZIEI hehe :)
A ,... mógłbyś to j.w bardziej sprecyzować ????
Jakiej , której NADZIEI mam nie tracić ??? czy może tej o której rozpisywał się twój koleś cmpunk tj. sanwil po 50 a nawet 100 zet za 1 akcyjkę i suuuuuper fury (chodzi o auta), suuuuuuuuuuuuuuuuuper lokale w suuuuuuuuuuuuuuper apartamentowcach, zamkniętych osiedlach i suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeer WYJAZDY pod "palmy" ?
Dnia 2021-11-02 o godz. 20:28 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-11-02 o godz. 15:25 sandman76 napisał(a): > ( . . . ) > > Ale z jednym się zgadzam. Co się odwlecze to nie uciecze, nie trać NADZIEI hehe :) > > A ,... mógłbyś to j.w bardziej sprecyzować ???? > > Jakiej , której NADZIEI mam nie tracić ??? > czy może tej o której rozpisywał się twój koleś cmpunk tj. sanwil po 50 a nawet 100 zet za 1 akcyjkę i suuuuuper fury (chodzi o auta), suuuuuuuuuuuuuuuuuper lokale w suuuuuuuuuuuuuuper apartamentowcach, zamkniętych osiedlach i suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeer WYJAZDY pod "palmy" ? >
Sprecysować? teoria względności, o ile uważałeś w szkole :)
a przy okazji - CMPUNK nie jest moim kolesiem ( nie wiem skąd ty bierzesz te wszystkie swoje nieciekawe teorie - moze multiplikowanie osobowości nie służy? ) i w wielu kwestiach - choćby światopoglądowych nie jest nam pewnie po drodze, a to, że w przeciwieństwie do ciebie potrafi rozmawiać o spółce w kontekście analizy fundamentalnej - w pozytywnym znaczeniu wyróżnia go akurat spośród nic nie wnoszących multunicków ( putasy, srutasy, j-23 i scettino czy jak tam zwał - ty na trumnie będziesz miał napisane SANWIL :) ).
Jedynie czego nie rozumiem, że daje się niepotrzebnie wciągnąć w pustosłowie, ale trzeba przyznać, że przynajmniej dzięki tobie i cmpunkowi jest tutaj czasami śmiesznie...no i windujecie popularność nawet jak totalnie nic się na spółce nie dzieje.
serio - takich trolli jak ty i reszta nie ma tutaj żadne forum.
Dnia 2021-11-03 o godz. 08:54 cmpunk napisał(a): > Nic dodać, nic ująć. Jak ktoś zacznie merytoryczną dyskusję, to już wiadomo, kto sprowadzi ją na dno.
cempuś na dnie to jest 'perełka" zwana hucznie "HOLDINGEM" snw
I jest drobna różnica w tym co piszę ja i np J-23 , nasze wpisy się z reguły sprawdzają i to juz od 5,xx,a wasze nagony i 'mrzonki' ZERO sprawdzalności ,....
Ps. ten sandman76 ma trochę racji nie ma co nabijać licznika na forum snw
A ja będę to zaglądał , moim skromniutkim zdaniem trzeba tym niezorientowanym w historycznych i obecnych "sukcesach" SNW przypominać i powtarzać czego mogą tu się spodziewać ,...
Dnia 2021-11-03 o godz. 17:43 ~J-23 napisał(a): > A ja będę to zaglądał , moim skromniutkim zdaniem trzeba tym niezorientowanym w historycznych i obecnych "sukcesach" SNW przypominać i powtarzać czego mogą tu się spodziewać ,...
Tak, wiemy to scett, cofnij się do lat 70- tych, wtedy znajdziesz "sukcesy", może nawet takie, jakie ty osiągnąłeś grając w 3 kubki :-D.
Dnia 2021-11-03 o godz. 17:43 ~J-23 napisał(a): > A ja będę to zaglądał , moim skromniutkim zdaniem trzeba tym niezorientowanym w historycznych i obecnych "sukcesach" SNW przypominać i powtarzać czego mogą tu się spodziewać ,...
wpadaj wpadaj :) ktoś musi nabijać posty na Bankierze :)
tymczasem mamy połowę jesieni :) następne WAKACJE... dopiero w 2022 :)
Dnia 2021-11-03 o godz. 19:41 sandman76 napisał(a):
> tymczasem mamy połowę jesieni :) następne WAKACJE... dopiero w 2022 :)
Taaaakkkk współczuję , po raz kolejny takim jak ty , a szczególnie cmpumk ,.... dla takich jak wy tzn. "kolekcjonerów" akcji snw (w przypadku cm... to już 15 lat) wakacje są raz w roku latem, albo z braku kasy nie ma ich wcale,.....
Ja nie chwaląc się szczególnie zarobiłem i tu na snw i na innych spółkach, na KILKA wakacji i to nie koniecznie LATEM i w Polsce.
Trochę w wyjazdach (zagranicznych) może przeszkadzać COVID , ale , ALE , ale jak się ktoś ubierze na ten wyjazd zagraniczny w kombinezon* (ten antywirusowy) ze szt. skóry z sanwila , to CAŁY ŚWIAT stoi OTWOREM !!!!!!!!!!!
-------------------------------------- * chłopcy naganiacze macie gotowe kolejne zastosowanie dla wyrobów holdu snw .
Dnia 2021-11-04 o godz. 09:40 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-11-03 o godz. 19:41 sandman76 napisał(a): > > > tymczasem mamy połowę jesieni :) następne WAKACJE... dopiero w 2022 :) > > Taaaakkkk > współczuję , po raz kolejny takim jak ty , a szczególnie cmpumk ,.... > dla takich jak wy tzn. "kolekcjonerów" akcji snw (w przypadku cm... to już 15 lat) wakacje są raz w roku latem, albo z braku kasy nie ma ich wcale,..... > > Ja nie chwaląc się szczególnie zarobiłem i tu na snw i na innych spółkach, na KILKA wakacji i to nie koniecznie LATEM i w Polsce. > > Trochę w wyjazdach (zagranicznych) może przeszkadzać COVID , ale , ALE , ale jak się ktoś ubierze na ten wyjazd zagraniczny w kombinezon* (ten antywirusowy) ze szt. skóry z sanwila , to CAŁY ŚWIAT stoi OTWOREM !!!!!!!!!!! > > -------------------------------------- > * chłopcy naganiacze macie gotowe kolejne zastosowanie dla wyrobów holdu snw . >
dziecko, jak cię nie było na CLE za 0,68 to o jakim ty mi zarobku piszesz, hehe
Widzisz różnica między nami polega na tym, że ja akcje SANWIL miałem i mam ponownie, ty ich nie miałes i nie masz ponownie. Ja jestem na walorze, ale MERYTORYCZNE dyskusje, które tutaj wielu przynajmniej próbuje zacząć są zasypywane SPAMEM który nic nie wnosi przez ciebie i reszte wielonickowego tworu. I w tym [przypadku cyrk Scettino razem z jego wszystkimi nickami, czyli J-23, Putasy i inne....sy... jest wyjątkowy, bo nie znam innego forum, gdzie nie posiadający akcji siedzą na spółce tyle lat Co więcej, jeżeli ty MERYTORYCZNE dyskusje nazywasz spamem, to twoje multinickowe wywody są czyms znacznie gorszym...bo nic nie wnoszą.
Ale...nie ma tego złego. Jak już wielokrotnie UDOWODNILEŚ - jesteś od spółki uzależniony ( przeszłość boli jak widać ), i z tego co widać chcesz bardziej SOBIE coś udowodnić, niż komukolwiek stąd. UDOWODNIŁEŚ, że będziesz pisał...nawet jak nic na spólce się nie dzieje :). TAK JEST ZAWSZE :)
Serio - WSPÓŁCZUJĘ ci.
Tymczasem....pisałeś, że w lato zobaczymy poniżej 2zł.... Mamy jesień. następne LATO w...... 2022 hehe Zbieraj na wakacje, bo ceny będą większe niż teraz!!!
Dnia 2021-11-04 o godz. 11:24 sandman76 napisał(a): > dziecko, jak cię nie było na CLE za 0,68 to o jakim ty mi zarobku piszesz, hehe ( ... ) > Serio - WSPÓŁCZUJĘ ci. > > Tymczasem....pisałeś, że w lato zobaczymy poniżej 2zł.... Mamy jesień. > następne LATO w...... 2022 hehe > Zbieraj na wakacje, bo ceny będą większe niż teraz!!!
Bełgocik w ,... czystym j.w. wydaniu ,....
Co to te "CLE za 68 gr" ?? bo ja np. mam jeszcze akcje LPP z 2003r po ,.... i tu uważaj 425 zł za akcję , trzymam dzielnie jak "nasz" cmpunk akcje snw ,..... HAHAHAHAHAaaaaaaaaaa oczywiście PRZEDSZKOLE w czystym wydaniu, myślałem że stać cię na coś więcej ,niż ta tania 'psychoanaliza'
Ps. A straszenie "rekordem" COVIDU kolejnego kolegi cmpunk-a jak widać przyniosła mocno umiarkowany efekt 100 akcji w 3,5 godz. sesji dzisiaj ,...........
Dnia 2021-11-04 o godz. 12:25 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-11-04 o godz. 11:24 sandman76 napisał(a): > > dziecko, jak cię nie było na CLE za 0,68 to o jakim ty mi zarobku piszesz, hehe > ( ... ) > > Serio - WSPÓŁCZUJĘ ci. > > > > Tymczasem....pisałeś, że w lato zobaczymy poniżej 2zł.... Mamy jesień. > > następne LATO w...... 2022 hehe > > Zbieraj na wakacje, bo ceny będą większe niż teraz!!! > > Bełgocik w ,... czystym j.w. wydaniu ,.... > > Co to te "CLE za 68 gr" ?? bo ja np. mam jeszcze akcje LPP z 2003r po ,.... i tu uważaj 425 zł za akcję , trzymam dzielnie jak "nasz" cmpunk akcje snw ,..... HAHAHAHAHAaaaaaaaaaa oczywiście > PRZEDSZKOLE w czystym wydaniu, myślałem że stać cię na coś więcej ,niż ta tania 'psychoanaliza' > > Ps. > A straszenie "rekordem" COVIDU kolejnego kolegi cmpunk-a jak widać przyniosła mocno umiarkowany efekt 100 akcji w 3,5 godz. sesji dzisiaj ,........... >
Tak, moje straszenie... Normalnie poczułem się prestiżowo :-D. A ty zbieraj na kolejne wakacje, może pojedziesz z uchodźcami Żukiem na szparagi za zachodnią granicę :-).
Dnia 2021-11-04 o godz. 12:37 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-11-04 o godz. 12:25 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2021-11-04 o godz. 11:24 sandman76 napisał(a): > > > dziecko, jak cię nie było na CLE za 0,68 to o jakim ty mi zarobku piszesz, hehe > > ( ... ) > > > Serio - WSPÓŁCZUJĘ ci. > > > > > > Tymczasem....pisałeś, że w lato zobaczymy poniżej 2zł.... Mamy jesień. > > > następne LATO w...... 2022 hehe > > > Zbieraj na wakacje, bo ceny będą większe niż teraz!!! > > > > Bełgocik w ,... czystym j.w. wydaniu ,.... > > > > Co to te "CLE za 68 gr" ?? bo ja np. mam jeszcze akcje LPP z 2003r po ,.... i tu uważaj 425 zł za akcję , trzymam dzielnie jak "nasz" cmpunk akcje snw ,..... HAHAHAHAHAaaaaaaaaaa oczywiście > > PRZEDSZKOLE w czystym wydaniu, myślałem że stać cię na coś więcej ,niż ta tania 'psychoanaliza' > > > > Ps. > > A straszenie "rekordem" COVIDU kolejnego kolegi cmpunk-a jak widać przyniosła mocno umiarkowany efekt 100 akcji w 3,5 godz. sesji dzisiaj ,........... > > > > Tak, moje straszenie... Normalnie poczułem się prestiżowo :-D. > A ty zbieraj na kolejne wakacje, może pojedziesz z uchodźcami Żukiem na szparagi za zachodnią granicę :-).
Był zmywak, teraz szparagi ,... co jeszcze cempusiu wymyślisz??? widzę , że te tematy nie są ci OBCE ,....
Ps.
A na snw prawdziwy SZAŁ zakupów po "taniości" oczywiście 680 akcji w 3 h 45 min
> PRZEDSZKOLE w czystym wydaniu, myślałem że stać cię na coś więcej ,niż ta tania 'psychoanaliza'
Tania psychoanaliza ci się przyda, jeżeli cię nie stać na droższą. napisałes o jakiś zarobkach na kolejne WAKACJE z SANWILEM poniżej 2zł ( mamy jesień- PRZYPOMINAM! ) i uważasz, że tylko ty zarabiasz na giełdzie? Pisać to każdy może - trochę lepiej lub trochę....GORZEJ jak widać w przpadku WASZEJ wesołej gromadki.
Oceniasz innych jako przedszkole, a sam zachowujesz się jak w żłobku. Zanim kogoś ocenisz oceń siebie i resztę swoich nicków z wartości tego, co piszesz.
Ale pisz pisz....nawet jak nic się nie dzieje. Ktoś tu musi odwalić robote z nabijaniem popularności hehe
Dnia 2021-11-04 o godz. 13:20 sandman76 napisał(a): > Dnia 2021-11-04 o godz. 12:25 ~J-23 napisał(a): > > > PRZEDSZKOLE w czystym wydaniu, myślałem że stać cię na coś więcej ,niż ta tania 'psychoanaliza' > > Tania psychoanaliza ci się przyda, jeżeli cię nie stać na droższą. > napisałes o jakiś zarobkach na kolejne WAKACJE z SANWILEM poniżej 2zł ( mamy jesień- PRZYPOMINAM! ) i uważasz, że tylko ty zarabiasz na giełdzie? > Pisać to każdy może - trochę lepiej lub trochę....GORZEJ jak widać w przpadku WASZEJ wesołej gromadki. > > Oceniasz innych jako przedszkole, a sam zachowujesz się jak w żłobku. Zanim kogoś ocenisz oceń siebie i resztę swoich nicków z wartości tego, co piszesz. > > Ale pisz pisz....nawet jak nic się nie dzieje. Ktoś tu musi odwalić robote z nabijaniem popularności hehe
Hehe, dokładnie :-). Tak więc scett, pisz dużo, żebyśmy w rankingu Bankiera osiągnęli te magiczne 1xx ;-). Stać na to ciebie :-).
> Hehe, dokładnie :-). > Tak więc scett, pisz dużo, żebyśmy w rankingu Bankiera osiągnęli te magiczne 1xx ;-). Stać na to ciebie :-).
Hehe. bardzo precyzyjnie, czyli dokładnie :-)).
OCZYWIŚCIE, że stać mnie na 1,xx, a nawet zaskoczę was miłe chłopaki stać mnie na 0,xx , bo ,...... nie posiadam aktualnie nawet 1 /słownie: JEDNEJ/ akcyjki holdingu z Lublina .
Tacy "potentaci" jak wy , a już szczególnie cempek , który to posiada* Ho ho HO a raczej HU hu hu akcji powinni się tym kłopotać, ....
Ps. A na 'walorze' prawdziwy RUCH się zrobił !!!!!! 10.000 (no prawie) akcji , trochę Chyba ? szkoda, że 90% ODDAJĄ na lewo ,.... i już wyjaśniam nie, że 'nielegalnie' w jakiś niedozwolony sposób , ale na lewą stronę arkusza zleceń ,....
------------------------------ * w te twoje posiadanie akcji snw od 15 lat, to tylko wierzysz sam (choć się deklarujesz tu jako niewierzący) i ,... może?? sand76??
I autentycznie Mnie się ciebie żal zrobiło,....
człowiek ma mnóstwo "porządnych" akcji lokata na stare lata a tu zamiast rosnąć, tylko spada,.... i końca nie widać,....
Trzeba zmienić tytuł tego wątku,... wiesz na jaki? Ha ha
Czy może znów jakiś nieboszczyk z szafy wypadł ?
Może jednak w końcówce 3 lub 4 akcjami na ZERO podbiją ?
Hahaha
Dnia 2021-11-04 o godz. 16:14 cmpunk napisał(a): > Scett, zaśpiewaj sobie "tak tak, tam w lustrze to niestety ja", jak będziesz popijał jutro kakao :-). > To tyle na tą chwilę.
Nie przejmuj się cempek tym KAKAO ,... najważniejsze , że BARSZCZ znów ci potaniał ,....