Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,27 zł , zmiana od tamtej pory: -40,75%

Re: STARA ZASADA-NIECHCE SPADAC-BEDZIE ROSNĄĆ

Dnia 2021-11-04 o godz. 09:40 ~J-23 napisał(a):
> Dnia 2021-11-03 o godz. 19:41 sandman76 napisał(a):
>
> > tymczasem mamy połowę jesieni :) następne WAKACJE... dopiero w 2022 :)
>
> Taaaakkkk
> współczuję , po raz kolejny takim jak ty , a szczególnie cmpumk ,....
> dla takich jak wy tzn. "kolekcjonerów" akcji snw (w przypadku cm... to już 15 lat) wakacje są raz w roku latem, albo z braku kasy nie ma ich wcale,.....
>
> Ja nie chwaląc się szczególnie zarobiłem i tu na snw i na innych spółkach, na KILKA wakacji i to nie koniecznie LATEM i w Polsce.
>
> Trochę w wyjazdach (zagranicznych) może przeszkadzać COVID , ale , ALE , ale jak się ktoś ubierze na ten wyjazd zagraniczny w kombinezon* (ten antywirusowy) ze szt. skóry z sanwila , to CAŁY ŚWIAT stoi OTWOREM !!!!!!!!!!!
>
> --------------------------------------
> * chłopcy naganiacze macie gotowe kolejne zastosowanie dla wyrobów holdu snw .
>

dziecko, jak cię nie było na CLE za 0,68 to o jakim ty mi zarobku piszesz, hehe

Widzisz różnica między nami polega na tym, że ja akcje SANWIL miałem i mam ponownie, ty ich nie miałes i nie masz ponownie.
Ja jestem na walorze, ale MERYTORYCZNE dyskusje, które tutaj wielu przynajmniej próbuje zacząć są zasypywane SPAMEM który nic nie wnosi przez ciebie i reszte wielonickowego tworu.
I w tym [przypadku cyrk Scettino razem z jego wszystkimi nickami, czyli J-23, Putasy i inne....sy... jest wyjątkowy, bo nie znam innego forum, gdzie nie posiadający akcji siedzą na spółce tyle lat
Co więcej, jeżeli ty MERYTORYCZNE dyskusje nazywasz spamem, to twoje multinickowe wywody są czyms znacznie gorszym...bo nic nie wnoszą.

Ale...nie ma tego złego. Jak już wielokrotnie UDOWODNILEŚ - jesteś od spółki uzależniony ( przeszłość boli jak widać ), i z tego co widać chcesz bardziej SOBIE coś udowodnić, niż komukolwiek stąd. UDOWODNIŁEŚ, że będziesz pisał...nawet jak nic na spólce się nie dzieje :).
TAK JEST ZAWSZE :)

Serio - WSPÓŁCZUJĘ ci.

Tymczasem....pisałeś, że w lato zobaczymy poniżej 2zł.... Mamy jesień.
następne LATO w...... 2022 hehe
Zbieraj na wakacje, bo ceny będą większe niż teraz!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SANWIL -0,74% 1,34 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.