Troche offtop ale było pare razy na forum przytyaczane... Przychody 0.9 mln usd Środki pieniężne 3 tys USD Aktywa 18 mln usd Kapitalizacja 210 mln PLN...
ciekawe ile kosztowałby asbis....jak by tu była taka spekuła
Widziałem ten raport... i tak jak napisałem kilka dni temu... mam miesiąc raportów... będzie oddzielone ziarno od plew - kilka banieczek spektakularnie pęknie ;)
Odezwał sie yelop jak zwykle post factum. Jakos w maju nie pisałeś żeby to kupic. Po czasie to każdy może sobie tak pisać... Jeden Dukes pisał przed wybiciem i mial racje!
Dukes naganiał na Coal dokładnie 1.10 około 14tej - przy kursie 5,98 zł. Nie wytrzymałem wtedy i skomentowałem jego naganianie na balon na samej górce. Ale dajcie spokój - chłopaki zarobili, a ci, którzy nie potrafią samodzielnie myśleć zostali na hakach.
Urlopie pisałem żeby kupować Aliora
Skorzystałeś na tym Yelopie?
Skorzystałeś na zakupie ctypotawlu jak pisałem kiedy ETH było po 2-2,2 tys a teraz jest po 4,4 tyś?
Skorzystałeś z tego jak pisałem,że kupuję Asbis po 22,10-22,20 w poniedziałek?
A może skorzystałeś i sprzedałeś Budimex jak był na po 320 a pisałem,że spadnie i spadł do 250 zł?
Często miałem 12-15spolek w koszyku i akcji nawet do 200 tys
Czy miałem Cię każdego dnia informować co kupuję a co sprzedaje a potem w"nagrodę" od troli być strasznym policją i sądem ???
No patrz... ja też zerkam cały czas na eurocash ;) jeżeli ktoś się wreszcie tam ogarnie w zarządzie to może coś z tego być... ale na chwilę z kwartału na kwartał coraz gorsze informacje. Także albo umrze to śmiercią naturalną albo ładnie odbije - pod warunkiem, że sama firma wreszcie zacznie działać.
Tyle ze ten raport kończy rok 30/6/2021. Teoretycznie najmocniejszy okres przed nimi. O ile oni cokolwiek kopia bo zdania są podzielone a nie darzyłem tematu