Ależ ja chłopaków bardzo lubię i kibicuję Bloobciowi :) Aczkolwiek sama osoba prezesa nie budzi mojej sympatii. Uważam, że żyje wg zasady Kali ukraść - dobrze, Kalemu ukraść - źle. W 2017 roku złamał lock up i sprzedał akcje, a teraz sobie dodrukował. Uważam, że to jest nieetyczne zachowanie wobec akcjonariuszy..., ale to jest tylko moje zdanie. Chociaż na pewno jest dobrym biznesmenem, skoro stworzył spółkę, która jest światowym liderem horroru :) Mam nadzieję, że wszyscy tu zarobią, czego szczerze życzę :)
Dnia 2021-11-29 o godz. 16:12 ~Ola napisał(a): > Ależ ja chłopaków bardzo lubię i kibicuję Bloobciowi :) > Aczkolwiek sama osoba prezesa nie budzi mojej sympatii. Uważam, że żyje wg zasady Kali ukraść - dobrze, Kalemu ukraść - źle. > W 2017 roku złamał lock up i sprzedał akcje, a teraz sobie dodrukował. Uważam, że to jest nieetyczne zachowanie wobec akcjonariuszy..., ale to jest tylko moje zdanie. > Chociaż na pewno jest dobrym biznesmenem, skoro stworzył spółkę, która jest światowym liderem horroru :) > Mam nadzieję, że wszyscy tu zarobią, czego szczerze życzę :)
Stawiam dolary przeciw orzechom, że emisja była zapłatą za posłuszeństwo przy konstruowaniu wyników a budulcem były PPO. W taki oto sposób drobni opłacili budowę wizerunku, dzięki któremu RB opchnął swój pakiet. Nie widzę ani jednego powodu, dla którego firma zwiększająca udział produkcji wyrobniczej miałaby zmniejszać stan PPO.
No ale Pan Paweł bardzo pozytywnie wypowiada się o spółce na swoim TT :) Nadal obserwuje, interesuje się ...i o ile dobrze zrozumiałam, jest zdziwiony, że rynek jej nie docenia :)
Możną się go czepiać, jak każdego i jechać po tym. co pisze. Ale on, w odróżnieniu od anonimowych hejterów tej spółki zarobił na niej 100-200 %, nie pisze anonimowo bzdur o tym, że nie ma inwestora, że nie ma Medium, że RB wywala po cichu akcje, że prezes kreatywnie fałszuje wyniki, z nikim nie chce zakładać się o żadne orzechy (jak w przedszkolu) i nie traci czasu na siedzenie na forum spółki, która uważa za beznadziejną. Włożył kasę, zarobił i dalej w nią wierzy
Ależ ja się nie czepiam...w całej rozciągłości się zgadzam... Sama nie ogarniam, co tu się dzieje..., dlaczego taka dobra spółka spada zamiast rosnąć... Wy lepiej się znacie, może rozumiecie, o co tu chodzi, bo ja nie rozumiem...:)
....nikt oprócz tych frajerów z Chin. Nie to co nasi profesjonaliści z New Connecta i forumowi naganiacze, ci do papieru się nie dotkną. Oni są od ponad roku zapakowani w nasze gwiazdy BML, SIM, MRC, CLN...