• Pytanie Autor: ~Nowy [89.64.48.*]
    Czemu przez prawie całą sesję, jakoś do 16:30 trzymali kurs poniżej 23;80
    a w ostatnich minutach zrobili podbitkę?
    Ktoś ma na to wytłumaczenie?
    Co dalej?
  • Re: Pytanie Autor: ~TechnikAt [46.204.85.*]
    Trzymali kurs ile mogli.
    Jutro będzie drożej
  • Re: Pytanie Autor: prof_wiatr [95.49.26.*]
    Ja się domyślam, i ...NIE POWIEM !!!!
  • Re: Pytanie Autor: ~J_ [37.47.19.*]
    Zakladasz profesorze dalsza dystrybucję?
  • Re: Pytanie Autor: ready [46.205.207.*]
    Ja bym uważał ferując takie twierdzenia, to się może skończyć szkalowaniem prokuraturą i sądami :D
    Bo co jeśli jednak będzie jeszcze taniej????
    W najdelikatniejszym przypadku powinienem cię nazwać trolem wzrostowym i naganiaczem na haki :D
    @TechnikAt ja bym uważał ferując takie twierdzenia, to się może skończyć szkalowaniem prokuraturą i sądami :D
    Bo co jeśli jednak będzie jeszcze taniej????
    W najdelikatniejszym przypadku powinienem cię nazwać trolem wzrostowym i naganiaczem na haki :D

Taki żarcik z mojej strony :)

Zasadne pytanie, możemy tylko sobie pospekulować czy chodziło o wyrysowanie niskim kosztem ładnej świecy wzrostowej pod nadchodzące niusy i tym samym zachęcić do kupowania, czy też rynek czeka całą sesję na wejście stanów i jak widzi, że tamten kapitał nie wyprzedaje to się pakują. Spekuluję, dopiero kolejne sesje pokażą nam bardziej prawdziwy obraz. Tak czy siak po wzrostach nie wiem jak wysokich kluczowe będzie zachowanie się kursu na kolejnej korekcie, wyobrażam sobie że pojawi się ona po tych oczekiwanych niusach i jeśli wówczas rynek wybroni się to ja będę zdecydowanie bardziej pozytywnie nastawiony co do dalszego zachowania się kursu. Póki co patrzę i obserwuję, pakiet jakiś tam mam jeszcze jest w stracie ale ja tu zamierzam siedzieć ze 2-3 lata, więc na dobieranie jeszcze mam trochę czasu.

Może ktoś ma jeszcze inne teorie, chętnie przeczytam byle były merytoryczne.
  • Re: Pytanie Autor: ~Andrzej [37.225.2.*]
    Dobrze napisałeś i siebie opisałeś jednym słowem....spekuluję
    Więcej nie mam pytań
  • Re: Pytanie Autor: ~kiepska [37.225.5.*]
    Ja tu siedzę kilka lat i zdrowsza jestem jeśli rzadko patrzę na bieżącą sytuację. Co do zachowania się kursu to od początku było narzekanie, że wyniki świetne a kurs w dół, ale zakopałam i zyskałam. Mam nadzieję, że i z mostal plock jak o nim zapomnę to będę kiedyś miło zaskoczona.
[x]
ASBIS 0,36% 69,15 2026-05-22 13:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.