• Brak popytu... Autor: ~donb [185.183.226.*]
    Zabawne, przy tak niskiej cenie w kontekście rekomendacji, prognoz i przewidywań znakomitej większości użytkowników forum, spodziewanych i często wspominanych 30 zł, kompletny brak ruchu po prawej stronie. Gdyby nie automaty lub transakcje między sobą, to nie byłaby handlu po tej stronie. Co ciekawe, gdy pojawia się kilka transakcji, wtedy podłączają się obserwatorzy czekający na znak do odpału. I gdy taki faktycznie się pojawi, wtedy będą kupowali na wyścigi po 23-24 zł, zamiast teraz akumulować dowolne ilości poniżej 23 zł :) O ile nastąpi, przy takim "popycie", zwłaszcza przed wynikami przed którymi zawsze była pompka...
  • Re: Brak popytu... Autor: ~fif_111 [37.30.117.*]
    oooohoooo! Ktoś już swój popyt zaspokoił! :)))) brawo! 2 pln zarobione. O ile będzie pompka.
  • Re: Brak popytu... Autor: maskopatol [46.215.28.*]
    Nie drążysz tematu że znikającymi postami?:)

Trzecia sesja na plus na zamknięciu - sukces!
    A poważniej to ciekawy jestem czy kiedyś Asbis osiągnie rozsądną wycenę.
  • Re: Brak popytu... Autor: ~donb [185.183.226.*]
    Dnia 2021-10-27 o godz. 17:09 ~fif_111 napisał(a):
    > oooohoooo! Ktoś już swój popyt zaspokoił! :)))) brawo! 2 pln zarobione. O ile będzie pompka.

Dzięki za "konstruktywną" wypowiedź. Nie moja sprawa i (z)robisz co zechcesz, ale gdybyś bardziej skupiał się na faktach i merytoryce i na tym co się dzieje na giełdzie, a nie na forum i na słownych wojenkach z innymi, to moderator nie musiałby usuwać Twoich postów, dzisiaj usunął chyba ze 3-4... I może wniósłbyś coś ciekawego do dyskusji. Pozdrawiam Cię fif_111, mam nadzieję, że jakieś ciekawe spostrzeżenia się pojawią, bo pod katem tego co napisałem była to kuriozalna sesja.
  • Re: Brak popytu... Autor: maskopatol [46.215.28.*]
    "Twoich postów, dzisiaj usunął chyba ze 3-4..."
    Donb, akurat ta sprawa pokazuje, że coś z tym forum jest nie tak. Wyzywają tu ludzi jak chcą. Prowokują. I nic. Jak już rzeczywiście jest za mocno to pojawia się komunikat, że post jest usunięty. Posty fifa i moje(cytowałem w nich fif_111) zostały wymazane. W ostatnim było "Pan to Felek".
    A obrót dziś dosyć niski. Osobiście mam nadzieję, że w dłuższej perspektywie jakość Asbis się wybroni.
  • Re: Brak popytu... Autor: fif_111 [178.43.150.*]
    Dnia 2021-10-27 o godz. 17:09 ~fif_111 napisał(a):
    > oooohoooo! Ktoś już swój popyt zaspokoił! :)))) brawo! 2 pln zarobione. O ile będzie pompka.

w mojej powyższej wypowiedzi nie było szydery, jezeli tak to odebrałeś to sorki.
    to były szczere gratulacje zarobku.

co do "konstruktywnych" wypowiedzi, to wiesz, jakoś ostatnio sam nas nie rozpieszczałeś ;)
    sam popatrz:
    1.tu sporo konstruktywnych uwag do "niemerytorycznego" przezniczaka
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=10847305&strona=1
    2. tu heheszki z tych co falstart popełnili
    https://www.bankier.pl/forum/temat_andrzej-dziwnie-przycichl,50507141.html

może coś pominąłem, jeżeli tak, śmiało wrzuć a z chęcią przeczytam.

natomiast w tych kilku wartościowych wątkach jakoś głosu nie zabierasz...
    Spoko :) Ja raczej jestem technikiem i pod tym kątem analizuję sesje i sytuację. Od fundamentów, wyliczeń, prognozowanych zysków i marz są lepsi ode mnie.
    Dzisiaj było ewidentne wyczekiwanie, strach przed kupowaniem, wszyscy czekają aż ktoś da impuls :)
    ale trafiłem, że masz już zakupione co nie co? w sumie tylko o to chciałem zapytac :)

Wybacz ale co ile i po ile zostawiam dla siebie, bo później wszystko na forum jest wykorzystywane przeciw :)
  • Re: Brak popytu... Autor: ~fif_111 [37.30.117.*]
    Nie ma czego wybaczać. Do tej pory byles bardziej wylewny, ale po tym jak ktoś obśmiał Andrzeja po falstarcie to się nie dziwie hehe
[x]
ASBIS 0,00% 28,88 2025-11-10 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.