Na Letusie też to robiłem jak zrzucałem po 10 zł 100k akcji, ale nie słuchali. Rób jak chcesz, jak widzisz swoje konsekwentnie robię. I to długie miesiące. Obyście nie dyndali na haczyku, bo odbieram dopiero 0d 1,2 PLN, a to raczej ze dwa, trzy lata..
IZS (Izostal), zbieram <3 PLN (najchętniej 2,8) tzn tak się ustawiłem, kupiłem juz prawie 30k, ale skupię ze 200-300k, jak pozwolą oczywiście. Nawet tam poparłem screenami...Takie mało płynne truchełko, które sprzedam za 2,3 lata za 10 zł + Mam jeszcze 100k APS-a ze średnią ponizej 2 zł, zwróciła się z dywidend i wystawiłem to na 7,5+ Najlepszy numer to, że dwa lata temu skupowałem niżej niż w tym roku wypłacili dywidendy. Polecam brać nisko i na wybiciu żenić, a resztą powodować wodospad. Średnia zysku to i tak 100-ki % (Na BPC 1000%, na Let 930%) Pozdr. J.
Witam - lata 2012-2014, pisałem tu i nie tylko jako zalogowany o ksywie Jacek_z_Grochowa, Zresztą na PKPC piszę czasami z obu. Wróciłem do nicku z many.pl na potrzeby sagi grozy. Zebrałem tego kilkaset tys po czym zrzucałem jesienią 2018 r. z 3 zł znowu na 1,2 PLN. Tam odebrałem 200 kilo i większość sprzedałem od końca maja do końca września. Ale jeszcze trochę mam do dystrybucji, więc kurs spada tylko dlatego, że plasuję takie ilości w rynek do końca roku. Mam takie wynalazki jak 200k ICPD i różne dziwadła :) Więc i "wieżyczki" sobie mogę sam rysować. Żal mi było ludzi na letusie gdzie netto zarobiłem 720k (pawie 1000% zysku), a tam po moim zrzucie urosła jeszcze 80%. KKH to samo, tyle, że jeszcze nie spadła do poziomu bym to tykał. Tamte wpisy znajdziesz tu na forum jako Jacek_z_Grochowa i tyle.. --- Pozdr. Jacek
Niezły bajkopisarz z Ciebie. W okresie spadku z 3 zł na jesieni 2018 a dojściem do ok. 1 zł całkowity wolumen w wyniósł ok 20 tys akcji!!! A ty zrzucałeś kilkaset tysięcy? Niezła ściema
Bełkot, mam screeny emaklera, jeszcze XTB nie miałem. Były wtedy 3 zwyżkujące dołki prawie cały rok i bice 3-ki, którą chłodziłem po ostatnim wysypałem do podłogi, odbierając znowu latami. Nie chcesz - nie wierz, nie musisz. W przyszłym tygodniu zmieniam Wam cyfrę. Uplasuję 50k, z tego może 40 sam odbiorę, ale gram na spadek i przyjmę zakład, że w wakacje 2022 będzie poniżej 2 zł? To co mam wystarczy by tak wysterować.. Mogę puścić poza sesją gdyby ktoś chciał jakieś 100k po 3 zł i też będzie dla mnie git P.S - Na letusie wszyscy zakład przegrali, a było to tylko 100 k akcji
Tak z 10-12 lat temu pisałem moją strategię (popperyzm jako Jacek_z_Grochowa). Inwestowałem w akcje tzw. śmieciowych przedsiębiorstw (truchła), akcje spółek, które miały trudną sytuację finansową, stały u progu bankructwa. Wobec kryzysu rynkowego w owych czasach nikt nie wierzył w możliwość istotnego dorobienia się na inwestycjach w te akcje. Jednak pod wpływem koncepcji gospodarczo-socjologicznych Poppera , zdecydowałem się zainwestować w nie sporą część posiadanych funduszy, wychodząc z założenia, że skoro spółki owe przetrwały najgorszy kryzys, muszą mieć istotną zdolność do kreowania zysku, która w przyszłości spowoduje wzrost ich kursu. Tak też się stało (z zyskiem nie zawsze), mimo zakręcania kurków przez Sobolewskiego ncindex wyskoczył mi na takie poziomy, że w tamtym roku zapłaciłem ponad 200k belki. W tym ze 130k będzie. Zatem sporo jak na NC-owe spółki..
Kolego, to już zajmij się szkoleniami, a nie pisaniem na forum... bo nawet jak to prawda to i tak rynek Cię zniszczył... nie jesteś szczęśliwy tylko wylewasz frustracje... albo zajmij się rynkami bardziej wymagającymi niż NC... może się rozwiniesz... Twoje posty na spółkach nie maja nic wspólnego z handlem.... a jak chcesz grać w tak otwarte karty to wystaw PKC wszystko co masz... tylko nie wycofuj ze strachu przed stratą...
Jest już drugi raz po częściowym odkupieniu :) Karmię Was tu cały czas i pogrywam, zostało mi do wywalenia 62k. Obiecałem w wakacje cenę poniżej 2 zł... Gwarantuję Wam, że tak się stanie, ja się nigdy jeszcze nie pomyliłem w spółkach na których "żeruję" Pozdr - JAcek
To już chyba koniec areny - zobaczcie co zrobili z prowizjami od 1 września - podnieśli tak, że allegro to hit miesiąca przy tej arenie. Prowizje rzędu 20 %- sprzedawcy uciekają z areny, albo podnoszą ceny, że już nikt tu nic nie kupi. Chyba to już koniec tej wydmuszki.
Cześć Violator, w moim poście 2 krotnie pomyliłem rok, chodzi o wakacje 2023 oczywiście jak pisałem wyżej, że 2,3 lata od zrzutu. Mi już niewiele tego zostało. Pozdrawiam i zakład jak najbardziej aktualny. Tyle, tylko, że ja odkupię za ~1.2 zł. Nałykałem się spółki SIN, ze średnią 8 gr i komuś odebrałem sporo zabawek. Czujecie już ten koktil figli? Pamiętajcie - tm przy 40 gr uciekać... Mnie już wóczas nie będzie. Pozdr. Jacek
AVE!!! --- Pobrałem sprawozdanie finansowe FR Finance (KRS 0000454503) no i cała inwestycja to na moje oko kicha, zarówno ARE.PL jak i medcamp. Tak sobie pomyślałem, że napiszę do nich czy mi na 15% rocznie nie pożyczą 2-3 mln akcji + ustalone warunki brzegowe dopożyczeń. Lubiłem tę spółkę i się z akcji przy podbitce wyprztykałem (słusznie). Niestety nie mam czym zaniżyć kursu, a grą na long nie jestem tu zainteresowany. Jak myślicie moi drodzy akcjonariusze? Poznaniacy znani są z oszczędności, może warto?. Na moje oko kurs powinien wynosić max 8 gr i to kwestia lat jak tam dojdzie lub wcześniej nastąpi zejście. --- Serdeczności, Marek Jacek