• Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: kenobi [195.191.162.*]
    Teraz wale w rynek 5k tydz w tydz do konca roku, wiec na 1,5 jak sie zatrzyma to i tak bede srednio 500% do przodu, zaraz, robię 4-kę :)
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: ~Op [37.248.223.*]
    Dawaj na 4
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: ~vlodex [81.190.22.*]
    Nie rozumiem tej logiki - jeżeli chcesz sprzedać to wzywanie innych do wychodzenia nie jest chyba w twoim interesie.
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: kenobi [195.191.162.*]
    Na Letusie też to robiłem jak zrzucałem po 10 zł 100k akcji, ale nie słuchali. Rób jak chcesz, jak widzisz swoje konsekwentnie robię. I to długie miesiące. Obyście nie dyndali na haczyku, bo odbieram dopiero 0d 1,2 PLN, a to raczej ze dwa, trzy lata..
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: ~Op [37.248.223.*]
    To mi pasuje bo ja po 1,3 zaczynam zbierać.
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: ~Uki [73.74.153.*]
    Jesli rzeczywiscie jeden typek sprzedaje teraz a nie robia tego goscie ktorzy wiedza wiecej o sytuacji w spolce to jestem spokojny
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: ~Inwestor [188.146.45.*]
    Jak zwykle jak namawiają na spadki to będą wzrosty, czekamy
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: violator1990 [5.174.245.*]
    Kenobi - w co teraz wchodzisz ?
    IZS (Izostal), zbieram <3 PLN (najchętniej 2,8) tzn tak się ustawiłem, kupiłem juz prawie 30k, ale skupię ze 200-300k, jak pozwolą oczywiście. Nawet tam poparłem screenami...Takie mało płynne truchełko, które sprzedam za 2,3 lata za 10 zł +
    Mam jeszcze 100k APS-a ze średnią ponizej 2 zł, zwróciła się z dywidend i wystawiłem to na 7,5+
    Najlepszy numer to, że dwa lata temu skupowałem niżej niż w tym roku wypłacili dywidendy. Polecam brać nisko i na wybiciu żenić, a resztą powodować wodospad. Średnia zysku to i tak 100-ki % (Na BPC 1000%, na Let 930%)
    Pozdr. J.
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: ~violator1990 [37.30.0.*]
    Kiedy zacząłeś zbierać Arenę ? Kiedy pozbędziesz się jej całkiem ?
    Witam - lata 2012-2014, pisałem tu i nie tylko jako zalogowany o ksywie Jacek_z_Grochowa, Zresztą na PKPC piszę czasami z obu. Wróciłem do nicku z many.pl na potrzeby sagi grozy. Zebrałem tego kilkaset tys po czym zrzucałem jesienią 2018 r. z 3 zł znowu na 1,2 PLN. Tam odebrałem 200 kilo i większość sprzedałem od końca maja do końca września. Ale jeszcze trochę mam do dystrybucji, więc kurs spada tylko dlatego, że plasuję takie ilości w rynek do końca roku. Mam takie wynalazki jak 200k ICPD i różne dziwadła :) Więc i "wieżyczki" sobie mogę sam rysować. Żal mi było ludzi na letusie gdzie netto zarobiłem 720k (pawie 1000% zysku), a tam po moim zrzucie urosła jeszcze 80%. KKH to samo, tyle, że jeszcze nie spadła do poziomu bym to tykał. Tamte wpisy znajdziesz tu na forum jako Jacek_z_Grochowa i tyle..
    ---
    Pozdr. Jacek
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: ~fan [217.168.129.*]
    Niezły bajkopisarz z Ciebie. W okresie spadku z 3 zł na jesieni 2018 a dojściem do ok. 1 zł całkowity wolumen w wyniósł ok 20 tys akcji!!! A ty zrzucałeś kilkaset tysięcy? Niezła ściema
    Bełkot, mam screeny emaklera, jeszcze XTB nie miałem. Były wtedy 3 zwyżkujące dołki prawie cały rok i bice 3-ki, którą chłodziłem po ostatnim wysypałem do podłogi, odbierając znowu latami. Nie chcesz - nie wierz, nie musisz. W przyszłym tygodniu zmieniam Wam cyfrę. Uplasuję 50k, z tego może 40 sam odbiorę, ale gram na spadek i przyjmę zakład, że w wakacje 2022 będzie poniżej 2 zł? To co mam wystarczy by tak wysterować.. Mogę puścić poza sesją gdyby ktoś chciał jakieś 100k po 3 zł i też będzie dla mnie git
    P.S - Na letusie wszyscy zakład przegrali, a było to tylko 100 k akcji
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: ~Fan [188.47.118.*]
    Co za gawędziarz.
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: ~violator1990 [5.174.245.*]
    Nic tylko podziwiać pomysłowości i cierpliwości... Jak wyszukujesz okazji inwestycyjnych ?
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: kenobi [5.172.255.*]
    Tak z 10-12 lat temu pisałem moją strategię (popperyzm jako Jacek_z_Grochowa).
    Inwestowałem w akcje tzw. śmieciowych przedsiębiorstw (truchła), akcje spółek, które miały trudną sytuację finansową, stały u progu bankructwa. Wobec kryzysu rynkowego w owych czasach nikt nie wierzył w możliwość istotnego dorobienia się na inwestycjach w te akcje. Jednak pod wpływem koncepcji gospodarczo-socjologicznych Poppera , zdecydowałem się zainwestować w nie sporą część posiadanych funduszy, wychodząc z założenia, że skoro spółki owe przetrwały najgorszy kryzys, muszą mieć istotną zdolność do kreowania zysku, która w przyszłości spowoduje wzrost ich kursu. Tak też się stało (z zyskiem nie zawsze), mimo zakręcania kurków przez Sobolewskiego ncindex wyskoczył mi na takie poziomy, że w tamtym roku zapłaciłem ponad 200k belki. W tym ze 130k będzie. Zatem sporo jak na NC-owe spółki..
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: jacek_z_grochowa [195.191.162.*]
    A tu znany login starego spekulanta NC-owego jak pamiętacie mnie niektórzy..
    Serdeczności i zysków życzę
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: rs18 [45.87.35.*]
    Kolego, to już zajmij się szkoleniami, a nie pisaniem na forum... bo nawet jak to prawda to i tak rynek Cię zniszczył... nie jesteś szczęśliwy tylko wylewasz frustracje... albo zajmij się rynkami bardziej wymagającymi niż NC... może się rozwiniesz... Twoje posty na spółkach nie maja nic wspólnego z handlem.... a jak chcesz grać w tak otwarte karty to wystaw PKC wszystko co masz... tylko nie wycofuj ze strachu przed stratą...
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: kenobi [88.156.212.*]
    Ach ta zawiść, grajcie koledzy ze mną, to hazard, skoda czasu na miałkie pobudki.. :)
    ---
    Zysków życzę - Jacek
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: ~Konserwator [85.221.184.*]
    Kiedy ta 4 ?
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: kenobi [88.156.139.*]
    Jest już drugi raz po częściowym odkupieniu :) Karmię Was tu cały czas i pogrywam, zostało mi do wywalenia 62k. Obiecałem w wakacje cenę poniżej 2 zł... Gwarantuję Wam, że tak się stanie, ja się nigdy jeszcze nie pomyliłem w spółkach na których "żeruję"
    Pozdr - JAcek
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: ~Violator1990 [46.76.171.*]
    Kenobi to kiedy te 2 zł...?
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: ~Violator1990 [37.30.18.*]
    Kenobi ile masz jeszcze akcji do opchnięcia po 5 zł zanim zrobisz zrzut na 2 zł ?
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: kenobi [88.156.139.*]
    56k i jestem czysty :)
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: ~Violator1990 [46.76.14.*]
    Kenobi, zaraz koniec wakacji a do 2 zł daleko....coś nie wychodzi zwała
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: ~sell [5.173.15.*]
    To już chyba koniec areny - zobaczcie co zrobili z prowizjami od 1 września - podnieśli tak, że allegro to hit miesiąca przy tej arenie. Prowizje rzędu 20 %- sprzedawcy uciekają z areny, albo podnoszą ceny, że już nikt tu nic nie kupi. Chyba to już koniec tej wydmuszki.
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: ~Uki [73.74.153.*]
    Czy aktualna cena zawiera nowa dzialalnosc Areny? Jak to widzicie?
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: ~Violator1990 [37.30.12.*]
    Kiedy te 2 zł ? Miało być na koniec wakacji a tu koniec roku i daleko...
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: ~Kenobi [95.160.103.*]
    Cześć Violator, w moim poście 2 krotnie pomyliłem rok, chodzi o wakacje 2023 oczywiście jak pisałem wyżej, że 2,3 lata od zrzutu. Mi już niewiele tego zostało. Pozdrawiam i zakład jak najbardziej aktualny. Tyle, tylko, że ja odkupię za ~1.2 zł. Nałykałem się spółki SIN, ze średnią 8 gr i komuś odebrałem sporo zabawek. Czujecie już ten koktil figli? Pamiętajcie - tm przy 40 gr uciekać... Mnie już wóczas nie będzie. Pozdr. Jacek
  • Re: Wychodzić bo zaraz zrzucam na 4.x Autor: wesmar [95.160.101.*]
    AVE!!!
    ---
    Pobrałem sprawozdanie finansowe FR Finance (KRS 0000454503) no i cała inwestycja to na moje oko kicha, zarówno ARE.PL jak i medcamp. Tak sobie pomyślałem, że napiszę do nich czy mi na 15% rocznie nie pożyczą 2-3 mln akcji + ustalone warunki brzegowe dopożyczeń. Lubiłem tę spółkę i się z akcji przy podbitce wyprztykałem (słusznie). Niestety nie mam czym zaniżyć kursu, a grą na long nie jestem tu zainteresowany. Jak myślicie moi drodzy akcjonariusze? Poznaniacy znani są z oszczędności, może warto?. Na moje oko kurs powinien wynosić max 8 gr i to kwestia lat jak tam dojdzie lub wcześniej nastąpi zejście.
    ---
    Serdeczności, Marek Jacek
[x]
ARENAPL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.