Strata od początku roku 100 zl za akcję
No Ty to jesteś znawca giełdy
40 procent straty w 10 miesięcy nie każdy potrafi to zrobić
Gdybyś kupił Asbis rok temu miałbyś 300 procent zysku
I Ty pisałeś, że masz zawsze rację
Hahahaha
Za 3 Q zysk nie wiele więcej niż Asbis a cena była w październiku 310 zł.
Pseudo profesorek dzisiaj cicho będzie tyle umoczyl przez rok...zdolna bestia
Możesz już przestać z tą żenadą? Jeśli nigdy nie wtopiłeś na jakiejkolwiek inwestycji, to się ciesz. Dla mnie straty prof_wiatr, Rysiek, trzyd czy tony wcale nie są powodem do satysfakcji i takie "znęcanie się" nie świadczy o Tobie Andrzeju najlepiej. Nie poważam szczególnie wymienionych, ale uważam, że tego rodzaju personalne wycieczki są nie na miejscu.
Może i masz rację,tylko za odpowiadam na jego kłamstwa i oszczerstwa
Na forum pisał, że nie mam akcji a żyję że zbierania cebuli
Opłacam się tylko faktami a nie ublizaniem jak On to robił wiele razy
a ja stanę po stronie Andrzeja, bo mnie też ludzie czasami postrzegają jako złośliwego :))))) czasami ludzie mylą złośliwość ze sprawiedliwością tudzież karmą :))))))) i jakby czasami nie wypunktować takiego wiatra_z_gaci; trzyda etc. to ludzie mogli by pomyśleć, że to jakieś bogi gpw! PS oczywiście co za dużo to nie zdrowo....
Dzięki
Kiedyś pozwalałem sobie wejść na głowę, żeby kogoś nie obrazić
Terazam tego dość i pokazuje kłamstwa innych ale pierwszy nie atakuję Tylko gdy jestem wywołany do tablicy
"Gołym okiem widać, że to najprawdopodobniej pacjent psychaiatry!!! On jest chyba ab normalny!!! Co za dno!!! Oczywiśvie anżej"
A tu przykład postu, który nie zniknie...
A kto to anżej - nie kojarzę takiego nicku szarlocku! A poza tym każdy sedzia potwierdzi, ze mam prawo miec takie podejrzenia po tym co ujawnil profesor. Chyba i najprawdopodobniej - to słowa klucze... Maskopatol a jak tam nawolywanie do tepienia gnid i niszczenia takich jak łendi...?!
Czemu kurs miałby to robić? Co to w ogóle za porównanie, bo Asbis mocno urósł? Wczoraj robiliśmy tu wyliczanki o dywidendzie. Wcale nie wykluczam, że korekta się pogłębi po wynikach, ba, nawet zapowiedź dywidendy może tego nie zmienić, kto wie. możliwe, że ASBIS stanie się teraz do bólu nudną spółką dywidendową, jaką jest np.... BUDIMEX :-) Teraz jest grzanie na surowcach i bankach, nie spodziewam się tu fajerwerków na kursie.
Jak sobie przebudowałem ilości akcji ostatnio, to to, co obecnie mam w Asbisie mogę trzymać i 5 lat. Dlatego mnie już nie rusza bieżący kurs, nawet, jeśli spadnie do 17 zł. Nie mam co zrobić z tą gotówką, a pieniądz w gotówce traci co roku jakieś 6% wartości. Innych akcji już nie chce, bo miałbym w akcjach za duży % oszczędności, a tego trzymam się rygorystycznie.
Natomiast to, co się tu odstawia to z jednej strony kabaret, a z drugiej w sumie nic dziwnego, skądś to chamstwo na drogach, na ulicach, w pracy, w sumie wszędzie się bierze: dlaczego na forum miałoby być inaczej, przecież to ci sami ludzie, których mijamy w korkach czy na ulicy