• Automat Autor: ~inwestorlongterm [91.123.219.*]
    Sternik - chyba klawisze się pomyliły :D
  • Re: Automat Autor: ~Iss [83.21.47.*]
    Noo, ale po co mu powiedziałeś?
  • Re: Automat Autor: ~Rębajło [77.65.122.*]
    Co zebrane, to zebrane. Teraz osunie się pod ciężarem umęczonych drobnych i tak będzie na każdym poziomie.
  • Re: Automat Autor: ~inwestorlongterm [91.123.219.*]
    Mnie ten ruch lekko rozbawił :D w dobie ostatnich męczących dni/tygodni...to wyglądało jak wyszczał a nie wystrzał :D
    Ale kolega wyżej ma rację - na każdym pięterku będą coraz wyższe schodki -- będę maszerował na 10 piętro ze swoim bagażem :)
  • Re: Automat Autor: ~Xxx [31.183.197.*]
    Ale to jest kabaret, patrzycie na to?
  • Re: Automat Autor: ~Iss [83.21.47.*]
    No i jaki sternik taki 'wyszczał'. Zakompleksiony on jakiś
  • Re: Automat Autor: ~arco [195.47.201.*]
    spokojnie, nic sie nie dzieje, po prostu sektor sie trochę ruszył :-)
  • Re: Automat Autor: ~Jcob [37.47.27.*]
    Cały sektor idzie do góry... Dlaczego? Bo brakuje surowców oraz komponentów.... zaczęło się na GPW od wyngla... A teraz idzie reszta.
  • Re: Automat Autor: ~jjj [94.254.174.*]
    Tylko nasz exol potrafi tak szybko spaść po wzroście . Tutaj wzrost może być jak ktoś szybko kupuje pakietami, co dzisiaj miało miejsce. Kiedyś pisałem, że akcji na sprzedaży nie jest faktycznie dużo i dzisiaj sami zobaczyliście, że akcje szybko podskoczyły 13 groszy przy takim kupnie. Tylko jak jest jakaś przerwa we wzroście to zaraz pojawia się wiele akcji na sprzedaż i po zawodach. Czemu ci ludzie nie chcą zaczekać choć na cenę 3,5 zł. Naprawdę jak by powycofywane byłyby pakiety akcji ze sprzedaży i nikt by nie dorzucał w trakcie akcji na sprzedaż to już dawno cena wróciłaby w okolice 3,5 zł.
  • Re: Automat Autor: ~Xxx [31.183.197.*]
    Ale tu jest cyrk
  • Re: Automat Autor: ~inwestorlongterm [91.123.219.*]
    Witajcie,

Spójrzmy jednak na dzisiejszy scenariusz jeszcze z innej strony - a co jeśli sternik wali już kapiszonami - a podciągnięcie kursu w parę sekund to tylko zakupy aby zrobić ostatni przysiad ? Jeśli taki scenariusz jest wart uwagi to będzie bardzo ale to bardzo gorąco na dniach . Warunek jeden - nie oddawać akcji :D . To tylko moje wolne przemyślenia i proszę się nimi nie kierować w podejmowaniu decyzji zakupu bądź sprzedaży, Hej!
  • Re: Automat Autor: ~Rębajło [77.65.122.*]
    No nie wiem. Sternik ma jednak możliwości zrobić to bardziej subtelnie. Dać na K parę kilo 3 gr wyżej, rozłożyć w czasie takie zakupy. Z doświadczeń na innych spółkach bardziej mi to pasuje jednak do zebrania arkusza, a dalej to już osuwisko pod własnym ciężarem. Do tego powstaje długi cień od góry na dziennym, który dodatkowo zniechęca do zakupów. Odpowiedź na pytanie: co to było, przychodzi zazwyczaj po niedługim czasie. U nas ten czas pokrywa się z wynikami. Ale kto to tam wie, poczekamy - zobaczymy.
[x]
PCCEXOL 0,96% 2,10 2026-04-13 15:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.