• Do końca roku 30 zł Autor: ~toya [89.64.82.*]
    Nierealne?
    Zapraszam do dyskusji.
  • Re: Do końca roku 30 zł Autor: ~Arek [94.251.213.*]
    Jasne że realne... I dla mnie pewne. Asbis zawsze szaleje od listopada do marca.. Nigdy mnie nie zawiódł. I tym razem też tak będzie. Rekordowe wyniki trzeba zdyskontowac. I tyle w temacie.
  • Re: Do końca roku 30 zł Autor: ready [46.205.195.*]
    O tych rekordowych wynikach to już chyba nawet "babcia klozetowa" wie z całym szacunkiem dla babć :D
    Wiesz to ty, wiem to ja, wiedzą to wszyscy to gdzie ty teraz chcesz do dyskontować???? :D Chyba że mówisz o tym, że rynek teraz dyskontuje to, że już wszyscy o tych rekordach wiedzą? To w takim razie zgadzam się, ostatnie dni faktycznie zaczęły proces dyskontowania tej wiedzy :D
  • Re: Do końca roku 30 zł Autor: ~Andrzej [37.225.2.*]
    Ready ty reprezentujesz właśnie taki poziom ..babci klozetowej.To twoja rodzina?
  • Re: Do końca roku 30 zł Autor: ~J_ [31.61.189.*]
    Skoro wiekszosc wie, że spadnie, to powinno urosnąć....
  • Re: Do końca roku 30 zł Autor: ready [46.205.195.*]
    _J większość patrząc po forum widzi tu ciągle wzrosty w najbliższych dniach i może nawet jakiejś podbitki się doczekają, tak jak gdzieś tam pisałem przydałoby się przetestować 23,8 od dołu i zobaczyć jak zareaguje rynek. Czy kółkowicze i wiszący na hakach zasypią taką podbitkę czy jednak starczy siły popytu aby to dynamicznie przebić i zamknąć się na D1 powyżej 24 - 24,5. Wówczas byłby to dla mnie jakis sygnał, że rynek chce spróbować przetestować lukę spadkową a może i zaatakować szczyty, ale to daleka droga może po wynikach.
  • Re: Do końca roku 30 zł Autor: maskopatol [46.215.28.*]
    "ale to daleka droga może po wynikach."
    Wyniki w przyszłym tygodniu. To jest "daleka droga"?:)
  • Re: Do końca roku 30 zł Autor: ~toya [89.64.82.*]
    jedziemy w górę coś zaczyna się dziać.
[x]
ASBIS -2,96% 68,90 2026-05-21 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.