• Byłem dziś w ISPOT Autor: ~Giedlar [188.146.97.*]
    Aby kupić Iphone 12 musiałem zapisać się w zeszyciku pana sprzedawcy i cierpliwie poczekać na telefon. Moze 2 tyg moze miesiąc. Obiecali że zadzwonią. Cena z promocji? Pan powiedział że jak przyjdą smartphony to powie czy cena regularna czy promocyjna. Resztę sobie dośpiewajcie…
  • Re: Byłem dziś w ISPOT Autor: pseudobankier [5.184.205.*]
    Co za bzdury wypisujesz
  • Re: Byłem dziś w ISPOT Autor: ~Giedlar [188.146.97.*]
    Sprawdz sam
  • Re: Byłem dziś w ISPOT Autor: trzyd [5.60.131.*]
    Aby kupić Iphone 12 musiałem zapisać się w zeszyciku pana sprzedawcy i cierpliwie poczekać na telefon. Moze 2 tyg moze miesiąc. Obiecali że zadzwonią. Cena z promocji? Pan powiedział że jak przyjdą smartphony to powie czy cena regularna czy promocyjna. Resztę sobie dośpiewajcie…
    --------------------------

Zeszycik :) ... dobre
    Na allegro masz od ręki. Ile chcesz.
  • Re: Byłem dziś w ISPOT Autor: ~Andrzej [37.225.2.*]
    Wejdź na Allegro tam iPhone 13 dostawa za 32 dni
    Wejdź na Allegro tam iPhone 13 dostawa za 32 dni

Ta historia o zeszycie dotyczy zakupu iPhone 12
    Refurbish tak
  • Re: Byłem dziś w ISPOT Autor: przezniczak [109.173.145.*]
    Tak... od operatorów... z PL dystrybucji w cenie kup teraz o 20% wyższej niż cena rynkowa ;)

Ciekawe kto dostarcza PL operatorom ten sprzęt ;) Ciemność widzę, jeżeli chodzi o te marże ASBIS w tym ostatnim kwartale ;)

A na koniec to jakbyś nie czytał wywiadów choćby z zarządem ABPL to oni mówią, że przygotowywali się na okres październik-grudzień od 3-4 miesięcy robili zamagazynowanie. ASBIS pewnie zaspał bo to nowicjusze ;)

BTW

A tutaj PL sklep Apple - dostępne od ręki... za 4-5 tygodni ;)
     https://i.imgur.com/YHi0e78.png 
    Ta historia o zeszycie dotyczy zakupu iPhone 12!!!!!
    Taka godzina, że już większość hejtujących pijana :)
  • Re: Byłem dziś w ISPOT Autor: ~Rychu [5.173.97.*]
    O przepraszam. Ja byłem pijany już od 12.00
  • Re: Byłem dziś w ISPOT Autor: ready [46.205.195.*]
    To co pokazujecie Panowie tylko potwierdza moje obawy, że ostatni kwartał będzie słaby i to znacząco i trzeba przygotować większą kasiorę aby w nowym roku kupować ASB po 11PLN albo i niżej :D
    To co pokazujecie Panowie tylko potwierdza moje obawy, że ostatni kwartał będzie słaby i to znacząco i trzeba przygotować większą kasiorę aby w nowym roku kupować ASB po 11PLN albo i niżej :D

Zgadza się - za duży optymizm jak na koniec spadków.
    Wszyscy przyjęli te spadki - jak coś normalnego. Zero paniki. Więc jakby się spodziewali ... tylko innych mobilizowali do zakupów.
    Nieładnie ...
  • Re: Byłem dziś w ISPOT Autor: ~Rychu [5.173.97.*]
    "Rentowność we wrześniu nie ma porównania z tym co notowaliśmy rok temu. Nasza marża brutto na sprzedaży nie spada. To kombinacja kilku czynników: niedobory na rynku nadal działają na naszą korzyść, mamy dostęp do kilku grup produktów, które są obecnie bardzo pożądane na rynku. Przykładem są mikroprocesory AMD, w przypadku których jesteśmy dystrybutorem numer jeden w całym regionie EMEA, nie tylko w Europie Środkowo-Wschodniej. To pozwala nam wypracowywać całkiem dobre marże" - powiedział Tziamalis." Czytaj ziom
  • Re: Byłem dziś w ISPOT Autor: ~Biznes [89.64.34.*]
    ready pomarzyć zawsze można to nic nie kosztuje.
    Wiem, wiem najlepiej obrócic to w żart. Ale rzeczywistość jest jaka jest
  • @Giedlar Autor: przezniczak [109.173.145.*]
    Rozumiem, że chciałeś kupić odnowionego w niższej cenie... jeżeli tak to oczywiście nie ma ich na rynku w PL

https://www.apple.com/pl/shop/refurbished  
[x]
ASBIS -2,98% 27,32 2025-11-14 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.