Jest analiza na stockwatch kazdy może poczytać, ale można też zerknąć na wykres świecowy i poprowadzić sobie linie, co mamy? Niestety wybiło z kanału na dużym volumenie, kolejne wsparcie w okolicach 20,50 i kurs tam na pewno podąży Może nie jutro, a może już jutro Ważny będzie test tego wsparcia, jak ono poleci to już dalej jest 5 złoty niżej, oby nie i oby ponad 20 wytrzymało Na dzisiaj świece plus volumen mówią jasno co dalej z kursem
Dokładnie tak, dlatego na dzisiaj wykonanie ruchów na K bardzo ryzykowne Moim zdaniem trzeba poczekać jak kurs zachowa się własnie na wsparciu i wtedy podejmować decyzje K czy S Patrząc na wykres, obroty z ostatnich sesji, wskażniki ect zdziwiłbym się bardzo gdyby testu 20.40 nie było Jeśli od niego odbije - i nie będzie to fałszywe odbicie o czym też trzeba pamiętać - można myśleć nad zajęciem pozycji, lub jak wyłamie nad wyjściem chroniąc kapitał To tylko moje dywagacje, nie są żadną wskazówką inwestycyjną i kazdy decyzje podejmuje sam, natomiast AT dzisiaj mówi jasno - mamy korektę i analiza techniczna teraz jest wskazówką, myślenie życzeniowe raczej nic nie da
Znowu się zgodzę. Ja popełniłem w piątek techniczny błąd dokupując w okolicach wsparcia w ok. 23,60 licząc na udaną obronę. Później urwało kurs i jesteśmy, gdzie jesteśmy. Ważny jest ew. powrót ponad wsparcie i utrzymanie się powyżej. Scenariusze mogą być różne. Fundamentalnie jestem w miarę spokojny, ale AT to AT.