• Q3 Wyniki Autor: ~Bezsenność [31.60.84.*]
    Czy Ps będzie raportowany ?
    A jeżeli tak to jaki wynik można obstawić ?
    1,2,5,10 mln ?
    Osobiście jeżeli będzie to obstawiam 10. Co Bankier na to?
  • Re: Q3 Wyniki Autor: ~Adam [5.173.140.*]
    5 mln
  • Re: Q3 Wyniki Autor: ~Romek [37.47.17.*]
    Q3 ma takie wyniki https://www.encyklopedia.moto.pl/audi/q3/dane-techniczne/
    Nie ma co sie nakrecac, bo mietki i tak zareagujją jak po Tencencie
  • Re: Q3 Wyniki Autor: ~jutro [94.172.225.*]
    Dobre podsumowanie. Mam poczucie że na tej spółce im wynik jest lepszy (sukces większy) tym spadek jest większy. Wiadomo pewnie został spreparowany....
  • Re: Q3 Wyniki Autor: ~INC [83.10.43.*]
    Niezależnie od wyników czeka was zjazd w okolice 11 zł.
    .
    Tak wynika z AT.
    Negatywne dywergencje odwrócenia trendu wzrostowego na spadkowy, wystąpiły po podbitce na 24 zł.
    To była pierwsza oznaka dramatu dla akcjonariuszy BLO.

• Re: Q3 Wyniki Autor: ~Mocny [89.79.162.*]
    Na moje oko to w ciągu 3Q spółka zrobi 10% obecnej kapitalizacji. Oczywiście to jak zareaguje na to banan to już wydarzenie o tematyce "z archiwum x". Kilka dni temu pewna spółka pokazała komunikat z którego wynika, że pierwsze 3 kwartały były rekordowe od 2018 roku pod względem przychodów. Kurs zareagował przeceną o 7%, a spółka posiada 31% kapitalizacji w samej gotówce, a roczne przychody są wyższe od kapitalizacji. Spółka przed covidem nawet dywidendę wypłaciła i jako jedna z bardzo niewielu nadal nie odrobiła strat po panice covidowej na kursie.

Jak by nie było i co by niebyło to na pewno będzie śmiesznie - to mogę zagwarantować w 100%. Tymczasem pompowany przez część analityków Starward już ma 50% wyceny Bloobera. Analitycy się nie wstydzą swoich analiz i nawet w lustro mogą patrzeć - tak twierdzą przynajmniej.
  • Re: Q3 Wyniki Autor: ~Romek [37.47.17.*]
    Np ten analityk patrzy spokojnie w lustro hehehe https://mobile.twitter.com/Pawel__Bieniek/status/1451843940026626052
[x]
BLOOBER 0,00% 25,10 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.