koleś nic nie będzie trwało wiecznie - bo ty wziąłeś po 6 zł. Dużo się zmieniło na spółce i swoje też urosła. Wszystko ma swój koniec... Ty mozesz sobie tu siedzieć mając od 6 zł ale nikt świerzy tego nie tknie...żeby trzymać i powoli tracić.
Lendi ogrodniku, wez Ty juz miej swoj koniec. Na spolce nic sie nie zmienilo, wszystko idzie jak w prognozie. A Ty glupoty tu pleciesz. Czyim gatekeeperem jestes? Ktory fund i gdzie czeka na zyski, zeby zapakowac je w asbis ?
MERYTORYCZNIE nt analizy technicznej zachowania kursu w ciągu ostatnich miesięcy( dystrybucja). -na wykresie D1 wyrysowana została formacja klina zwyżkującego( bardzo często występująca jako zapowiedz końca trendu), - kurs wybił dołem w piątym ruchu wewnętrznym formacji - zgodnie z zasadami AT, -jednocześnie na wykresie W1 nastąpiło złamanie trendu zwyżkującego wyższego rzędu, - ostatnie odreagowanie do góry na 26,85 to klasyczny ruch powrotny- pułapka na byki zakończony szybkim odpadnięciem, -negatywny następny sygnał to dzisiejsze utworzenie luki startującej zjazdu poparte wolumen znacznie większym od średniej.
Istotny jest teraz poziom obrony -wsparcia wynikający ze zniesień Fibo całego ruchu wzrostowego.Fundy uplasowały pokążny pakiet towaru biorąc pod uwagę czasookres formacji jak i wolumen oraz co wydaje sie nie do przecenienia -oczekiwania akcjonariuszy do wzrostu ponad mityczne 30 przygotowane przez analityków na zlecenie zarządzających decyzjami na bananie.
Dnia 2021-10-21 o godz. 21:24 ~Przedszkolak napisał(a): > MERYTORYCZNIE nt analizy technicznej zachowania kursu w ciągu ostatnich miesięcy( dystrybucja). > -na wykresie D1 wyrysowana została formacja klina zwyżkującego( bardzo często występująca jako zapowiedz końca trendu), > - kurs wybił dołem w piątym ruchu wewnętrznym formacji - zgodnie z zasadami AT, > -jednocześnie na wykresie W1 nastąpiło złamanie trendu zwyżkującego wyższego rzędu, > - ostatnie odreagowanie do góry na 26,85 to klasyczny ruch powrotny- pułapka na byki zakończony szybkim odpadnięciem, > -negatywny następny sygnał to dzisiejsze utworzenie luki startującej zjazdu poparte wolumen znacznie większym od średniej. > > Istotny jest teraz poziom obrony -wsparcia wynikający ze zniesień Fibo całego ruchu wzrostowego.Fundy uplasowały pokążny pakiet towaru biorąc pod uwagę czasookres formacji jak i wolumen oraz co wydaje sie nie do przecenienia -oczekiwania akcjonariuszy do wzrostu ponad mityczne 30 przygotowane przez analityków na zlecenie zarządzających decyzjami na bananie.
Po zakończeniu ruchu powrotnego do dolnej bandy klina zniżkującego na D1 i odpadnięciu w dół wczorajsza luka startująca i wolumen potwierdzają ,że po trendzie wzrostowym pozostało tylko wspomnienie.Kilku miesięczna dystrybucja zrobiła i zrobi swoje , zakończenie fazy C i rozpoczęcie z przytupem fazy D. Pozdrawiam myślących,abyście nie mieli tu drugiego MRC.
Smutny finał???
To już Asbis zbankrutował?
Dukes masz jakieś przecieki bo muszę sprzedać swoje 47 tys akcji i zrealizowany 400 k zł zysku.
Nie strasz mnie bo dostanę zawału
Ps.Zacuruje twoje słowa z zakupu akcji CE...
trzeba było kupować tu akcję dwa lata temu....a przynajmniej jak ja w marcu,kiedy kupiłem 20 k akcji po ok 10 *złotych
Już nie piszesz,że są ludzie ubrani że średnią powyżej 28 zł gdy nigdy nikt tej ceny nie widział na oczy?
Nauczyłeś się czegoś?
Dzieciaku pokazywałem pseudo profesorkowi, inni też widzieli
Tobie też mogę pokazać jak sam ustawisz w miejscu sprzedaży przynajmniej powyżej 25 k akcji
No jak tam spece od AT licencjonowani dostawcy kapitału ? Może ktoś zauważył jedną z formacju harmonicznych i chce podyskutować to zapraszam .Rozwincie temat korekty nieregularnej z wybiciem przez falę B szczytu fali impulsowej trendu wzrostowego( 26-05-21 ; H=27,20). Może choć jeden technik gdzie kolwiek jest coś beknie.
Siusiu i paciorek a nie pchać się tam gdzie młyn was przemieli na pył.Jeszcze jak byście ogarniali ratio wolumenu negatywnego do pozytywnego to może coś by w was drgnęło.
Ciemnogród. Facet pisz merytorycznie bo tu klasyczne zachowanie Smart Money wyrysowało to o czym już w '94 bylo na egzaminie.Śmiech i łzy bo tutaj sami niekumaci na papierze siedzą i ni cholery nie są w stanie pojąć w jakiej fazie ruchu znajduje się była perełka. Tak się naigrywali z Tuszkiewicza a tu zonk.
Będzie niżej...teoria - muzealne formacje oraz fale Fibonacciego tu się nie sprawdzą...analitycy-teoretycy...praktycznie pójdzie w dół jeszcze niżej...na wykresie formacja niedźwiedziego pazura..., mówi to coś Ci...czy ominąłeś tą lekcję...?
Pozdrawiam serdecznie
Brawo przedszkolak dobrą analizę zrobiłeś.
Po wybiciu dołem z klina zwyżkującego można wyznaczyć ruch mierzony spadku o wysokość formacji i pasi wtedy poziom zniesienia F. całej fali.Klin zwyżki kończy zwykle trend wzrostowy co potwierdziło się w praktyce.
Kto wytrzymał i nie kupił niech jeszcze czeka bo tutaj będzie powtórka z mercatora.
......a dywidendą wcale nie muszą dzielić się z ulicą no chyba ,że wolicie emisję.Zysk przeznaczą na dalszy rozwój bo rynek się powoli nasyca i mądrzy to wiedzą ,tu kupuje się przyszłość.
Uczyć się od przedszkolaka zgredy bo popłyniecie w niebyt finansowy flustraci z licencją odwiecznego dawcy kapitału. Wszyscy malkontenci narzekający teraz wystawiają sobie świadectwo braku umiejętności poruszania się w giełdowym labiryncie. i aby mniej bolało szukają dyżurnego winnego . Tylko zakłamujecie rzeczywistość przerzucając odpowiedzialność za własne decyzje na innych i uczucie winy zamieniacie na poczucie krzywdy wchodząc w rolę ofiary. Możecie co najwyżej dalej sączyć jad i obwiniać innych ale to wy zapłacicie słono za własne błędy .
Będziesz dalej wtapiał aż do zera gruby pastuchu w gumofilcach aż nabierzesz szacunku dla zarabiających na takich bezmózgach do strzyżenia jak ty.
Dalej będzie tyle na ile była sponsorowana wycena czyli 70 ,uwierz w to a będziesz bogaty.
Buhahaha z ręką w nocniku pełnym goowna.
Pociesz się ,że jesteś w towarzystwie frajerni ,która wchodzi zawsze tam gdzie trzeba zgasić światło.
Masz jeszcze kasę to zainwestuj w siebie ucząc się a nie licz na gotowca od innych.Doradztwo inwestycyjne ma swoją cenę (grubasie)- fat loser. Jeszcze nie zauważyłeś po pięciu miesiącach,że towar przeszedł w ręce drobnicy? Najwyższy czas leczyć się na nogi.