Nie nastawiajcie się na odzyskanie pieniędzy, bo możecie się tylko rozczarować. Potraktujcie to jak lekcje o polskim biznesie, korupcji, znajomościach, plecach, konszachtach. Nikogo oczywiście nie oskarżam. Straciliście już swoje pieniądze tutaj, one nie wrócą, przykro mi, ale ten śmieć zatrzyma się na 3 złotych i tam będzie już na zawsze. Oczywiście nie sugerujcie się moimi opiniami, nie jestem analitykiem giełdowym.
Przy dywidendzie 0,24 zł / akcję dla ceny 3 zł było by to 8%, widząc jak z roku na rok spółka podwaja zyski to przy Twojej cenie docelowej 3 zł dywidenda może wynieść 16%, wniosek, warto zacząć kupować spółkę pod dywidendę.
Piękne pranie mózgu potencjalnym nowym inwestorom. Możecie sobie wymyślać i teoretyzować, robicie to od półtora roku, a W RZECZYWISTOŚCI CODZIENNIE JEST TU NIŻEJ I NIŻEJ.
Skoro nikt nie chce sprzedać to pewnie automat przerzuca i stąd wahania kursu. Nie dajcie się nabrać na to że tu ktoś sprzedaje akcje. Wszyscy tylko chcą kupić a nie ma jak!
Piotr, a dlaczego nie sprzedasz nigdy akcji? Jaki jest sens utrzymywać stratę i to w firmie w którą zupełnie nie wierzysz? Może lepiej wywalić syf i zacząć zarabiać na innych inwestycjach.
On po prostu cały czas ma cichą nadzieję że to jeszcze wzrośnie powyżej stówy i wyjdzie przynajmniej na zero, tylko nie chce się do tego głośno przyznać.
Piotr, zrozum, że to bankrut, wywal z rana PKC-em, może Ci to ulży. Lepiej odzyskać 14 zł / akcje niż 3 zeta. Piotr ja od samego początku trzymam za Ciebie kciuki xD.