• Arkusz zleceń Autor: ~Avelyn [5.173.65.*]
    Widzę, że arkusz zleceń pełen (przyznaję, że sama jestem ustawiona na pakietach niżej na kupno :D). Raczej nie ma komu oddawać poniżej poziomów, na których jesteśmy.
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Tomek [5.173.250.*]
    Zbyt szybkie wnioski. Trend nadal kontynuowany.
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~aa [5.173.49.*]
    Konsekwentnie arkusz się wypełnia. Bardzo dobry znak. Pół roku temu było zleceń na maks 150 tys. Dziś przebite 500k.
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~CRB [83.23.120.*]
    Wczoraj ktoś wystawił straszaka 1500 za 50 i mało kto sypał niżej, tylko niewielkie ilości. Zaraz po tym "baton" został rozdziobany. Tego smutasa niżej nie da się już czytać. Tak! na tygodnie a może nawet dni ktoś będzie ryzykował utratę akcji, których nie ma dużo, żeby zbić kurs i dać szansę innym na zapakowanie się. Ogarnij się, bo wydaje ci się, że coś wiesz, ale jesteś zwykłym wróżbitą i nie masz pojęcia.
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Crb [31.60.126.*]
    Przegladajac ostatnie 12 miesiecy ten jak go okreslasz „wrozbita” nie pomylil sie ani razu. Z twojego jadu natomiast nic konstruktywnego nie wynikalo i nadal nie wynika. Zaklinasz rzeczywistosc i jak tylko „wrozbita” zbija ci slusznie argumenty to jedziesz jak po lysej. Troche samokrytycyzmu zastosuj u siebie albo nie pisz to wiecej nie osmieszysz.
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~CRB [83.23.120.*]
    Co ty w ogóle gadasz za bzdury smarkaczu. Smutas cały czas nadaje, że będzie niżej i nic poza tym, jakoś Carbon przez ostatnio rok nie jest jedyną spółką która systematycznie traci.
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Crb [31.60.126.*]
    Typowe inwektywy. A co ma pisac? Ze urosnie jak nie urosnie?
    Spojrz w lustro i pomysl.
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~czosnek20 [188.137.56.*]
    Spokojnie panowie , cierpliwosci juz za chwileczke juz za momencik piatek z Pankracym zacznie sie krecic . pozdrawiam .
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~alt [79.184.238.*]
    Wszyscy chcą kupić za 40, nikt za 60, a niektórzy mają czelność pisać o jakimś mitycznym dokręcaniu przez grubasów. Ja tu tylko czekam aby wyskoczyć przy 65zl do końca roku
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~John [193.238.200.*]
    Jak większość a szczególnie ci co graja pod premiere
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Gracz [89.64.111.*]
    Znawcą nie jestem ale patrząc na arkusz sprzedaży i historyczny wykres ceny, to opory znajdują się na poziomach 63, 75, a potem to obstawiałbym okrągłe 100zł.
    Też mam ustawione zlecenia kupna, a w zasadzie dokupienia, poniżej obecnego kursu. Tak jakby co :) Nie ma co za wcześnie zawyżać kursu. A na jakim poziomie będę sypał? To już będzie zależeć od premiery. Pierwszy tydzień myślę będzie najważniejszy. Komentarze (oby pozytywne) + info, że koszty produkcji się zwróciły (lub nie) + być może info odnośnie nowych planów.
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~John [5.173.10.*]
    Osobiście o zwrot kosztów bym się nie martwil jak WH porownamy do wizardow,ktore są dużo mniej znanym tytułem a zwrocily się w 2 miechy (koszt 500tyszl)
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~John [5.173.10.*]
    Dobra licencja kosztowala chyba niecale 3 miliony nie musisz dziękować (CBR jest producentem jak i wydawcą)
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Gracz [89.64.111.*]
    No właśnie idealnie byłoby jak po 1-2 tygodniach takie info by się pojawiło, o zwrocie kosztów. Marka bardzo rozpoznawalna więc jest to możliwe. Z drugiej strony VR nie jest wciąż popularny.
[x]
CARBONSTU -2,99% 3,89 2025-12-22 15:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.