• Doskonałe wieści z ESPI !!! Autor: ~Ipo3 [164.127.153.*]
    Kto myśli logicznie odbierze info o przesunięciu Climbera pozytywnie.
    Nie spodziewałem się innej informacji - w zasadzie czekałem na to info.
    Demo służy miedzy innymi do tego aby zbadać rynek a odzew był IMO znakomity!!!

W informacji otrzymanych w ESPI widać same pozytywy!!!
    Przeczytajcie ESPI u wyciągnijcie sami wnioski zamiast pisać bzdury o groszowej wycenie.

Poniżej w wielkim skrócie wyciągnięte najważniejsze:
    1. Komunikacja z graczami dociera do zarządu i jest odbierana pozytywnie.
    Rozumieją potrzebę wprowadzenia zmian ale fundamentalnie gra jest 100% trafiona w 10!!!

2. Zostanie rozbudowany czas gry , polepszona mechanika oraz szata graficzna.

3. Zarząd nie wyklucza wsparcia wydawniczego ze strony większych podmiotów branży gier co pozwoli zwiększyć potencjał sprzedażowy.

4. Kikstarter już jest uruchomiony ( będzie to trochę trwała zanim się rozbuja - ostrzegam)

5. Będzie portowanie na inne platformy.
    6. Rozważany jest VR - i to będzie HIT !!!!!!!!
    7. Wystawią się na targach PGA 2021
    8. Będą mieli wsparcie agencji Jellop.

Jestem również przekonany że trwają lub odbędą się rozmowy z branżami zainteresowanymi lokowaniem produktów w grze.
    Multum opcji w tym zakresie o czym pisałem już wielokrotnie i co istotne podobnież zostało to zaproponowane prze kogoś na Discordzie z aprobatą ze strony ArtG.

ArtG. - Dogadajcie się ponownie z National Geographic o wsparcie medialne!!!
    Nic nie stoi na przeszkodzie aby np. w intro do gry nasz przyszły alpinista pakując szpej do plecaka zabrał również czasopismo NG...

• Re: Doskonałe wieści z ESPI !!! Autor: ~Smrodek [83.145.187.*]
    generalnie pierwsze pozytywne info tyllko trzeba poczekać :-)
  • Re: Doskonałe wieści z ESPI !!! Autor: ~Ipo3 [164.127.153.*]
    @ Smrodek

W czym problem ??
    Inwestowanie to czekanie i cierpliwość okraszone wielkim ryzykiem!

Ewidentnie miałeś ochotę podebrać po taniości ale nie chce spadać poniżej 2 ;)
    Twoje zaangażowanie w pisanie prostych treści mających wybić słabych z rynku jest już męczące ze względów czysto merytorycznych. Mało w tym informacji sensownych...

Osobiście jestem bardzo zadowalany z ESPI a jeśli chodzi o kurs to powinien oscylować w okolicach 4+ a nie na 2+ jak obecnie pomimo tego, że Climber zostanie przesunięty.
    To jednak jest kwestią czasu.

• Re: Doskonałe wieści z ESPI !!! Autor: ~Niemota [83.31.143.*]
    Nie rozumiem !!@@???? Najpierw biorą za ponad 4,60 a teraz oddają po 2,30 !!!!! KTO jest takim idio...
  • Re: Doskonałe wieści z ESPI !!! Autor: ~Ronlado [89.70.103.*]
    no i 2,25 (-7%)
    cóż - scenariusz 1,87 nadal aktualny
  • Re: Doskonałe wieści z ESPI !!! Autor: ~Smrodek [83.145.187.*]
    ale to jest bardzo dobra spólka pod warunkiem że gra się na spadki:-) cały czas nowe gry, pozytywne infa jest super
[x]
ARTGAMES -0,40% 0,50 2025-10-24 16:33:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.