Jednego dnia prezes publikuje szacunkowy zysk a dzień później leci info że jakaś nikomu nieznana firma, na zamówienie prezesa, publikuje raport jego firmy całkowicie odmienny od poprzedniego, po czym mamy pidbitke i momentalny wodospad.
Czy Tymiński jest już tak zdesperowany że manipuluje wami już nie pojedynczą informacją a całym splotem 'zdarzen' budujących pozytywny scenariusz?
Patrząc na ilość jego oszustw przez te 14lat, wnioski nasuwają się same.
te wyniki to tez manipulacja? LOF2 na horyzoncie + kolejna gra od czeskiego studia? :) do tego jeszcze te spolki satelity, ktore robia robote. Mozesz narzekac i patrzec codziennie jak kurs Ci ucieka
Lotf2 na horyzoncie ?? Nowa gra od czeskiego studia, które dopiero co powstało ?? Spółki satelity biorące pożyczki i robiące koszty ?? A zespół w 2021 r rozrasta się dramatycznie !!! I co ma na niego zarobić. Poprawa wyników jest faktem ale jest przejściowa, następny rok będzie słabiutki a koszty gigantyczne. Prezes znowu popadł w megalomanię. Inwestor strategiczny to teraz nie opcja tylko warunek przeżycia. A to oznacza dużą emisję w dobrej cenie dla inwestora, drobnica może sobie poczekać i kręcić kółka w nadziei na lepszą przyszłość
Powtarzam i powtarzać będę... Sygnałem do długoterminowego wzrostu akcji Ci games będzie wejście funduszów inwestycyjnych lub dużego podmiotu zagranicznego. Narazie to jest ciąg mało konkretnych informacji płynących że spółki.
na razie to podpucha dla nowych inwestorów których ostatnio przybywa nie majacych wiedzy o tym ze prezes to stary przekret :-) ja sprzedałem i odkupie tylko wtedy gdy to cos przebije 2 zł albo zejdzie do 1,40 lub nizej Pozdrawiam nie naiwnych
Lotf2 na horyzoncie ?? Nowa gra od czeskiego studia, które dopiero co powstało ?? Spółki satelity biorące pożyczki i robiące koszty ?? A zespół w 2021 r rozrasta się dramatycznie !!! I co ma na niego zarobić. Poprawa wyników jest faktem ale jest przejściowa, następny rok będzie słabiutki a koszty gigantyczne. Prezes znowu popadł w megalomanię. Inwestor strategiczny to teraz nie opcja tylko warunek przeżycia. A to oznacza dużą emisję w dobrej cenie dla inwestora, drobnica może sobie poczekać i kręcić kółka w nadziei na lepszą przyszłość