Każda korekta szybko jest wybijana od wyższych poziomów, aż miło patrzeć. Czekam na przyszły tydzień zy rzeczywiscie będziemy się odbijać pomiedzy 1,8-1,9 aż do wybicia.
zgadza się, ale teraz mamy potwierdzenie.
właściwie jeszcze po rekomendacji na 3.7 wystarczy kupić i zwyczajnie przetrzymać do wiosny, a przynajmniej na jakieś 2,8-3. tylko uważajcie z SL bo może bujać
gdy ten gniot był w ok 3 zł tez tak pisali - dawno temu; a później okazało się ze prezes to kłamczuch; dodruki i cuda na kiju - zalecam daleko idącą ostrożność bo nie zdziwiłoby mnie tu za tydzień 1,40 zł i info o dodruku albo jakiś inny wymysł. Oxczywiście moze stać sie cud i będziemy na 2 zł ale to było by zbyt piękne. Zbyt długo jestem na tej spółce :-) Także ostrożnie Panie i Panowie
Dnia 2021-10-21 o godz. 14:35 ~pozdro napisał(a): > gdy ten gniot był w ok 3 zł tez tak pisali - dawno temu; a później okazało się ze prezes to kłamczuch; dodruki i cuda na kiju - zalecam daleko idącą ostrożność bo nie zdziwiłoby mnie tu za tydzień 1,40 zł i info o dodruku albo jakiś inny wymysł. Oxczywiście moze stać sie cud i będziemy na 2 zł ale to było by zbyt piękne. Zbyt długo jestem na tej spółce :-) Także ostrożnie Panie i Panowie
Przeszłość nie ma znaczenia, liczy się przyszłość, a ta dla tej spółki jest fantastyczna.
jesteś tak naiwny? poczytaj ile razy w przeszłości zarząd tej spółki zrobił w jajo inwestorów - a pózniej się wypowiadaj ja sie nie boje ani nie zyję przeszłoscia zarobiłem tu nieżle ale ostrzegam takich naiwnych jak ty :-) bo myslenie że coś mega urośnie bo jakiś coś napisał że to jest warte iles tam rzadko się sprawdza:-)
Zarzad nikogo nie zrobil w jajo, to wymysl trolli tego forum. Widac po ilosci kciukow w dol przy kazdej rozsadnej wypowiedzi jak komus zalezy na hejtowaniu i kazdy sposob w tym te kciuki to sposob, desperacja trolli nie zna granic ale widac, ze frajerow co sie na ten hejt daja nabrac jest coraz mniej. Wiec do zobaczenia przy 2,50 zl a potem 3 zl.
Dnia 2021-10-21 o godz. 14:35 ~pozdro napisał(a): > gdy ten gniot był w ok 3 zł tez tak pisali - dawno temu; a później okazało się ze prezes to kłamczuch; dodruki i cuda na kiju - zalecam daleko idącą ostrożność bo nie zdziwiłoby mnie tu za tydzień 1,40 zł i info o dodruku albo jakiś inny wymysł. Oxczywiście moze stać sie cud i będziemy na 2 zł ale to było by zbyt piękne. Zbyt długo jestem na tej spółce :-) Także ostrożnie Panie i Panowie
Takie myslenie i powolywanie sie na przeszlosc w sytuacji gdy mamy rekordowe wyniki to domena makuczkich ktorzy by chcieli ale cale zycie sie boja. Z takim podejsciem sa zawsze na koncu. Zamiast analizowac i wyciagac wnioski zyja swoimi stratami i strachem. W koncu laduja akcje juz na koncu bo nie wytrzymuja psychicznie i ponownie staja sie dawcami. Jakbtaki jestes ostrozny to nie wychodz z domu, bo zycie jest mocno niebezpieczne. I nie doradzaj innym slabeuszom
napisałeś tak mądrze że zatkało mi kakao - ja nie doradzam synku - tylko ostrzegam - poczytaj wczesniejsze komunikaty :-) i sam wyciągnij wnioski - o ile potrafisz :-) Zyczę tobie oby były trafne
Dnia 2021-10-21 o godz. 15:24 ~hahahahaha napisał(a): > napisałeś tak mądrze że zatkało mi kakao - ja nie doradzam synku - tylko ostrzegam - poczytaj wczesniejsze komunikaty :-) i sam wyciągnij wnioski - o ile potrafisz :-) Zyczę tobie oby były trafne
Jezeli ja jestem twoim synkiem to musisz byc nie tylko starcem na wykonczeniu ale i glupim z tej starosci. Cytuje co tu wpisales wczesniej 'zalecam daleko idącą ostrożność bo nie zdziwiłoby mnie tu za tydzień 1,40 zł i info o dodruku albo jakiś inny wymys' No wiec zalecenie to poradztwo czy rozkaz starcu ???
Jak sprzedadzą i czekają na kółko nagle zalecają ostrożność, i piszą jaka ta spółka słaba, odkupi 20 gr taniej i nagle widzi taki wyniki i perspektywy , czy jeszcze w ogóle ktoś bierze pod uwagę wpisy naganiaczy.
@cig-owa rude trolisko od 0,40 robił za miskę ryżu dla swojego Pana, pisał rudzielec, że musi odpocząć, ja tam za takim opłacanym bezzębnym trollem nie tęsknię
I jak tam @zexon, zatankowales pod korek po te 1,73zl? Wkoncu sygnal zakupowy w glowie leszcza nie moze sie mylic :)
Autor: ~zeXon [149.238.52.*]2021-10-20 15:14 Opublikowano przy kursie: 1,83 zł, zmiana od tamtej pory: -16,58%
Jeszcze ktos wierzy ze ta dodatkowa kupiona rekomendacja to nie byl kolejny rudy walek co by ubrac dzieciaki przed wynikami?
Dzieci, ktore przez swoja niemoc przyznania sie do bledu beda slodzic rudemu oszustowi chocby kurs stal i po 10gr za akcje.. Mierni ale wierni, skad my to znamy..
Taaaa i przez 10 -15 dni te naiwne dzieci generowały obroty dzienne na tym papierze rzędu 10 mln zł... Z Tobą cig jest jeden problem, krzyczysz po czasie, jak się działo na papierze to cwano cichutko napisałeś, że teraz ciebie nie będzie bo zarobiony jesteś... Pieprzysz trzy po trzy i nie jesteś wiarygodny. Daj sobie spokój chłopaku, a do dyskusji wrócimy około marca kwietnia '22. Bywaj
@henry "Taaaa i przez 10 -15 dni te naiwne dzieci generowały obroty dzienne na tym papierze rzędu 10 mln zł... Z Tobą cig jest jeden problem, krzyczysz po czasie, jak się działo na papierze to cwano cichutko napisałeś, że teraz ciebie nie będzie bo zarobiony jesteś... Pieprzysz trzy po trzy i nie jesteś wiarygodny. Daj sobie spokój chłopaku, a do dyskusji wrócimy około marca kwietnia '22. Bywaj"
Kolejna teoryjka co by poukladac sobie te klocki w glowie o zlym omylnym CIGu i zlotych ustach rudego? Kolega chyba nie pamieta mojego watku odnosnie premiery SGWC2, opublikowanego tuz przed premiera gry, ktory wywolal taki bol czterech liter wszystkich wyznawcow rudego. Dla przypomnienia: https://www.bankier.pl/forum/temat_przeminelo-z-wiatrem,47396353.html Autor: ~cig [37.190.168.*] 2021-06-01 13:28
A teraz sprawdz na wykresie kiedy byl 1 czerwca, na ile przed szczytem to byloi kiedy byla premiera (4 czerwca). A potem sprawdz co sie stalo potem...
Odnosnie aktualnej podbitki i szemranej rekomendacji po tym jak PKO doslownie zdeptalo CIGa swoja rekomendacja tez pisalem (temat korekty pomine bo nawet rynek to olal :)). Pisalem o noname'owej firmie i klasycznym pump & dumpie, i to przed publikacja infa, a okres w ktorym mnie nie bylo to wlasnie dni lawiny tuz po publikacji. Jak widac nie mial kto cie sprowadzic na ziemie po kolejnym plaskaczu od pinokia i to chyba stad ten humorek i pewnosc siebie - w koncu najwazniejsze to byc (wiecznym) optymista, prawda? :)
Ciguś, grałeś już w nowego snajperka? Polecam, naprawdę dobra gierka. Niedługo pyknie 85% pozytywów na steamie.
Mam nadzieję, że rudy nie zastawił tam jakichś sideł, które mi spalą dysk i GPU po przejściu ostatniej misji.
"Pinokio" - cieszę się, że wracasz do pełnej sprawności bojowej.