• Forum chorych ludzi Autor: djnsd [87.99.126.*]
    Czy wy sie dobrze czujecie? Zaklinacie rzeczywistośc, płaczecie, rozpaczacie i nic to nie zmienia.
    FAKTY: papier wart fair value 2 zł.
    Free Float kilka procent co oznacza ze nikt duzy tu nie wejdzie nigdy.
    Wisicie na łasce waldusia bo moze zrobi skup i zrobi ale pod koniec roku i w przedziale 3,2 - 3,5.
    Popatrzcie na c/WK i nie oczekujcie wincyj.
    Po co tu tracicie czas, nerwy i kase, byście sie już dawno odkuli na ETFie na SP500. Tam przez ostatnie 10 lat nie dało sie
    stracić. Tylko dobierac co korekta albo krach i portfel co dzień puchnie. A na PCX straty, płacz i lamen od lat ...od samego IPO.
    Całe życie chcecie tu przegrać i byc dawcami kapitału? Dodam wam jeszcze że w tym tygodniu zrobie zrzut papiera.
  • Re: Forum chorych ludzi Autor: ~indamix [89.73.102.*]
    Żegnamy i szerokiej drogi. Powodzenia!
  • Re: Forum chorych ludzi Autor: ~Sasza [91.123.188.*]
    Fajnie, bo ja w tym tygodniu znów dokupuję. Po ile robisz zrzut ?
  • Re: Forum chorych ludzi Autor: ~djnsd [91.123.219.*]
    zrzut mały bo to tylko 5 tys a cena juz mi wszystko jedno po ile popyt bedzie, po południu to pogonie
  • Re: Forum chorych ludzi Autor: ~Iss [83.21.91.*]
    Ojej, ale ale zaszczyt nas kopnął. Jakaz długa i zawiła przemowa. I to tak za darmo? Serio?
  • Re: Forum chorych ludzi Autor: ~Slawko [89.231.42.*]
    No i pięknie, dziękujemy, że oświadczyłeś nam wszytskim swój zrzut, śmigaj na swoje etf-y, chodź dziwi fakt jak się znalazłeś w posiadaniu tak slabego papieru.
  • Re: Forum chorych ludzi Autor: ~Rębajło [77.65.122.*]
    Chyba jedynie przez pomyłkę, bo z tego co napisał wynika jasno, że powinien omijać te akcje z daleka. Swoją droga forum raczej też;)
  • Re: Forum chorych ludzi Autor: ~djnsd [91.123.219.*]
    przez głupote to kupilem, nie spr dokładnie co to za badziew
  • Re: Forum chorych ludzi Autor: ~Lama4 [31.0.34.*]
    Zrzut 5 tys akcji, ja pier… to to samo co byś robił zrzut na mercatorze 10 akcji…
[x]
PCCEXOL -0,25% 2,00 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.