Pisałem, że tutaj będzie 270 zł i miałem rację gdy Ty z uporem maniaka mówiłeś o 330-350 zł.Marzyciel z Ciebie.
Czekasz cały rok na 10 procent dywidendy gdy w tym czasie akcje spadły z 350 do 278 zł czyli 20 procent.
Fajna ta Twoja matematyka i logika
Stracić 20,, żeby zarobić 10 procent
Skad w tobie tyle jadu? Stylem wypowiedzi dobrze wpasowałbyś sie w forum Mercatora. Profesor przynajmniej podpisuje sie stałym nickiem i za to ma mój szacunek. A że nie zawsze jest w stanie przewidzieć co i o której godzinie się zdarzy to nic nie znaczy. Dzieli sie z nami swoimi uwagami i ja je czytam uważnie
Szkoda , że jego prognozy cenowe są niczym UFO
Im więcej obiecuję tym niższa cena akcji.
Na dodatek pisze, że nie robi kółek a na Asbisie wali kółka po 30 groszy na akcji.
Dalej trzymajcie akcje i czekajcie na cenę 350 zł gdy rekomendacja BOŚ to 284 zł czyli prawie tyle co teraz
350 zł było przez chwilę i nie wróci
rechoczesz ....mieszasz fakty, przeinaczas stwierdzenia...konfabulujesz.....pisząc ze ze 315 spadło na 270(gdzie 14,5 do dywidenda).... przestań ujadać!
Odejmij od 315 zł dywidendę to ile Ci wyjdzie?
Skoro teraz jest ok 266 to jaka jest strata?.
Ile spadły akcje od ceny na początku roku ?
To są fakty liczby ,tylko,że próbujesz im zaprzeczyć
Inne spółki się rozwijają w 2021rokua tutaj czerwień jak za czasów rewolucji październikowej w Rosji
Myśle ze ty tez jesteś leszczem Jędruś . Dlatego te nerwy. Przeglądania bilans za 1H dostępny jest na stronie Bdx i porównaj z rocznym dodaj przyszłość ..
Przestaniesz się martwić
Dnia 2021-10-22 o godz. 09:15 ~Glapa napisał(a): > Jędruś ...łowca leszczy :D > > przerzuciłbyś się na jakieś drapieżniki, a nie tak po najmniejszej linii oporu :D ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Dobre, ale to przegrany facet szkoda dyskusji. Sprzedał pole cebuli i koniczynie chce zarabiać na giełdzie, a słoma z gumiaków wystaje. Dramat.
Minął miesiąc gdzie jest ceną obiecana 350 złotych
Zobacz wątki dotyczące BudimexZobacz profil BudimexAutor: prof_wiatr [95.49.157.*] 2021-09-16 11:30Opublikowano przy kursie: 315,00 zł , zmiana od tamtej pory: -21,43%Re: @ ~inZgłoś do moderatoraDnia 2021-09-16 o godz. 10:46 ~in napisał(a):> Sprzedałem ... już dywidendę zaliczkową wziąłem ... czekam na korektę ....i znowu wejdę .----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1. z tego co wiem dywidenda zaliczkowa jest 18 października.Jak ci się to udało, nie mam bladego pojęcia?2. przy wynikach, zamówieniach, dobrym realizowaniu zleconych inwestycji, nie jest to ten Budimex sprzed 3 lat.3. cena za jaką można oddać akcje, aby nie brać dywidendy, określiłbym w przedziale 340-360zł.a, na to jest jeszcze miesiąc.