• Pseudo profesorku gdzie obiecane 350 zł za akcję? Autor: ~Andrzej [37.225.9.*]
    Pisałem, że tutaj będzie 270 zł i miałem rację gdy Ty z uporem maniaka mówiłeś o 330-350 zł.Marzyciel z Ciebie.
    Czekasz cały rok na 10 procent dywidendy gdy w tym czasie akcje spadły z 350 do 278 zł czyli 20 procent.
    Fajna ta Twoja matematyka i logika
    Stracić 20,, żeby zarobić 10 procent
  • Re: Pseudo profesorku gdzie obiecane 350 zł za akcję? Autor: ~Pi [80.53.23.*]
    Skad w tobie tyle jadu? Stylem wypowiedzi dobrze wpasowałbyś sie w forum Mercatora.
    Profesor przynajmniej podpisuje sie stałym nickiem i za to ma mój szacunek. A że nie zawsze jest w stanie przewidzieć co i o której godzinie się zdarzy to nic nie znaczy. Dzieli sie z nami swoimi uwagami i ja je czytam uważnie

• Re: Pseudo profesorku gdzie obiecane 350 zł za akcję? Autor: ~Andrzej [37.225.9.*]
    Szkoda , że jego prognozy cenowe są niczym UFO
    Im więcej obiecuję tym niższa cena akcji.
    Na dodatek pisze, że nie robi kółek a na Asbisie wali kółka po 30 groszy na akcji.
    Dalej trzymajcie akcje i czekajcie na cenę 350 zł gdy rekomendacja BOŚ to 284 zł czyli prawie tyle co teraz
    350 zł było przez chwilę i nie wróci
  • Re: Pseudo profesorku gdzie obiecane 350 zł za akcję? Autor: ~Glapa [37.225.71.*]
    spekulant doradza inwestorowi....

rechoczesz ....mieszasz fakty, przeinaczas stwierdzenia...konfabulujesz.....pisząc ze ze 315 spadło na 270(gdzie 14,5 do dywidenda)....
    przestań ujadać!
  • Re: Pseudo profesorku gdzie obiecane 350 zł za akcję? Autor: ~Andrzej [37.225.3.*]
    Odejmij od 315 zł dywidendę to ile Ci wyjdzie?
    Skoro teraz jest ok 266 to jaka jest strata?.
    Ile spadły akcje od ceny na początku roku ?
    To są fakty liczby ,tylko,że próbujesz im zaprzeczyć
    Inne spółki się rozwijają w 2021rokua tutaj czerwień jak za czasów rewolucji październikowej w Rosji
  • Re: Pseudo profesorku gdzie obiecane 350 zł za akcję? Autor: ~Glapa [37.225.71.*]
    Aktywny jesteś jak na "beznadziejną" spółkę :)

nabieram kolorów i powoli z glapy w leszcza się przemieniam :D a potem już rzut beretem do okonia :)
  • Re: Pseudo profesorku gdzie obiecane 350 zł za akcję? Autor: ~Andrzej [37.225.3.*]
    Tutaj pełno leszczy ubranych wysoko ,więc nie jesteś jedynym
  • Re: Pseudo profesorku gdzie obiecane 350 zł za akcję? Autor: ~In [37.225.92.*]
    Myśle ze ty tez jesteś leszczem Jędruś . Dlatego te nerwy. Przeglądania bilans za 1H dostępny jest na stronie Bdx i porównaj z rocznym dodaj przyszłość ..
    Przestaniesz się martwić
    Jędruś ...łowca leszczy :D

przerzuciłbyś się na jakieś drapieżniki, a nie tak po najmniejszej linii oporu :D
  • Re:@~Glapa Autor: prof_wiatr [95.49.26.*]
    Dnia 2021-10-22 o godz. 09:15 ~Glapa napisał(a):
    > Jędruś ...łowca leszczy :D
    >
    > przerzuciłbyś się na jakieś drapieżniki, a nie tak po najmniejszej linii oporu :D
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Dobre, ale to przegrany facet szkoda dyskusji.
    Sprzedał pole cebuli i koniczynie chce zarabiać na giełdzie, a słoma z gumiaków wystaje.
    Dramat.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.225.2.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Re:@~Glapa Autor: ~Andrzej [37.225.2.*]
    Czekamy na obiecanki 350 zł... kłamczuchu
  • Re: Re:@~Glapa Autor: ~Andrzej [37.225.15.*]
    Pseudo profesorku gdzie obiecane 350 zł
    Niedawno było 220 zł.Twoja pomyłka tylko 130 zł Hahahaha
  • Re: Re:@~Glapa Autor: ~Andrzej [37.225.15.*]
    Minął miesiąc gdzie jest ceną obiecana 350 złotych
    Zobacz wątki dotyczące BudimexZobacz profil BudimexAutor: prof_wiatr [95.49.157.*] 2021-09-16 11:30Opublikowano przy kursie: 315,00 zł , zmiana od tamtej pory: -21,43%Re: @ ~inZgłoś do moderatoraDnia 2021-09-16 o godz. 10:46 ~in napisał(a):> Sprzedałem ... już dywidendę zaliczkową wziąłem ... czekam na korektę ....i znowu wejdę .----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1. z tego co wiem dywidenda zaliczkowa jest 18 października.Jak ci się to udało, nie mam bladego pojęcia?2. przy wynikach, zamówieniach, dobrym realizowaniu zleconych inwestycji, nie jest to ten Budimex sprzed 3 lat.3. cena za jaką można oddać akcje, aby nie brać dywidendy, określiłbym w przedziale 340-360zł.a, na to jest jeszcze miesiąc.
[x]
BUDIMEX -2,50% 570,00 2025-11-07 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.