Ja się cieszę, że słabe ręce oddają za bezcen. Świetna okazja do zkupów. Po Infor o wynikach byłem zły, bo liczyłem się z tym, że już tak tanio nie da się kupić ale dzięki frajerą udało się zejść do fajnego i chwilowego poziomu
nie spadnie, frajerzy wywalaja troche ale az tak glupi nie sa zeby zejsc ponizej dzisiejszej ceny, jak widac, bo raporcie bierzacym ktosie wzieli 1,5 mln zl w ciagu okolo godziny, wiec chetnych nie brakuje do zakupu akcji.
Dnia 2021-10-19 o godz. 20:38 ~Tomek napisał(a): > nie spadnie, frajerzy wywalaja troche ale az tak glupi nie sa zeby zejsc ponizej dzisiejszej ceny, jak widac, bo raporcie bierzacym ktosie wzieli 1,5 mln zl w ciagu okolo godziny, wiec chetnych nie brakuje do zakupu akcji.
krótka piłka, dlaczego np. NN OFE nie wchodzi w te akcje ? skoro to taka świetna inwestycja
Powoli,tak pisałem dzisiaj minimalne spadki.Dlatego dokupie.JakoSIK nie boje się iż nie będzie wzrostów, Co do :dlaczego np. NN OFE nie wchodzi w te akcje ? skoro to taka świetna inwestycja,kto to wie kto kupuje,zawsze dowiadujemy się ostani. pozdrawiam,
Spółka jest genialnie zbierana. Przykład dziś na rynku zwała, a CIGAMES rośnie 5% na sporych obrotach. Niedługo wyzbierają i wtedy dopiero się zacznie jazda jak na Bumechu sterowana automatami. Wystarczy, że zlecenia sprzedaży zostaną wycofane i kurs poleci w górę do poziomów, które wszystkich zadziwią.