Boże jakie to żenujące... "trzymam", "akumuluje", "uwaga, czytać!", "jest potencjał". A wszystko to, by tylko zejść z haka i oszukać i naciągnąć innych na śmieciowe akcje zbłaźnionej spółki. Jak ja gardze takimi ludźmi bez godności, którzy sprzedaliby własną matkę za kilka groszy. Po co wymyślasz takie bzdury? Jakie A.I.? Człowieku, ty tego AI nigdy nie zobaczysz, tak jak połowy lub wszystkich obiecanych gier (moim subiektywnym zdaniem oczywiście). Nie wstyd ci? Tak zwyczajnie po ludzku? Nie wstyd? Wiesz dobrze, że to co piszesz to ewidentne bzdury dla zmanipulowania naiwnych i robisz to non stop. To jest chore.
A i jeszcze te mityczne A.I. miałoby współpracować z FB? Hahahahahahahabababababava, Boże co za chory oszust na haku. FB ma nieskończenie bardziej skomplikowane algorytmy, niż cokolwiek Leszczyńscy byliby w stanie wysrać po 1000 latach nauk u najlepszych. Leszczyńscy i ich AI i FB, boże... ludzie...
Tak łatwo Cię podpuścić i się pięknie obnażasz, ja natomiast wierze w obietnice które jak do trj pory wszystkie wypełnione / 100 była - była, dywidenda , dofinansowanie, będą i gry będzie i AI - do tej pory spółka na której fartem zarobiłem sporo - dlatego trzymam odsetki dokupuje i czekam - 2, 4 i 10 lat 3maj się kolego i daj już spokój
Ja też cały czas dobieram od dłuższego czasu. Tutaj gra się toczy o znacznie grubsza kasę i ambicje niż mogą przynieść jakieś śmieszne gierki. No i oczywiście czasookres inwestycji nieco dłuższy, tylko dla cierpliwych których interesuje zysk kilkukrotny a nie jakieś marne 10% na kółeczkach lub 20% w kilka miesięcy. Cierpliwi będą wynagrodzeni. A zniecierpliwieni co weszli na górce niech pieją. Jak nie potrafią na kilka, kilkanaście lat zakopać akcji to niech lepiej zrealizują stratę i spadają gdzie indziej.
O kurde, to już gierki mało ważne (bo nic nie ma prawdopodobnie) tylko grubsze tematy. Ten kabaret jest coraz lepszy, wyczuwam inwestora z Kuwejtu pod podróże kosmiczne.