• Ale rzeźnia Autor: ~domisz [159.242.228.*]
    Nie bez satysfakcji napiszę że się tego spodziewałem. Prawdziwy dramat ze dzieje się to przed wynikami, na rosnącej czwartej fali i za pełnym przyzwoleniem spółki i jej władz. To teraz przypominam ze pisałem wielokrotnie ze taki jest master plan, że GX to nielada perła, która tak właśnie zostanie rozegrana, aby w najlepszym scenariuszu odebrać ją od was po 20 zł, a w najgorszym pozwolić na jeszcze głębszy spadek, ogłosić wezwanie i zrobić książkowy delisting. O jakże kwieciście byłby on uzasadniony przez zarząd i jaką rzekomo byłby on okazją do wyjścia ze spółki. Byłaby druga Krynica. Tymczasem odzierają was z resztek godności, co przy rekordach szerokiego i długoterminowej ogolnoswiatowej hossie jest czymś nie do pozazdroszczenia. To niemal nie fair. Tyle ze to giełda i tu zarabiają jedynie grubasy, cierpliwie i konsekwentnie realizujący założenia.
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~Kubek [31.161.187.*]
    Przestań człowieku o czym ty piszesz ktoś sprzedał za 10 tysiecy PLN akcji a Ty piszesz o rzeźni. Łopamiętaj się hopie.
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~Wendkarz [78.11.121.*]
    Ma racje tu jak nic bedzie ponizej 20 zł :(
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~AtlasAnusow [37.30.2.*]
    Jaki prezes taka spolka. Podziekujcie mu najlepiej osobiscie.
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~dominik [5.173.8.*]
    Problem polega na tym że nie ktoś sprzedał za 10k ale na tym że na tym papierze nikt od dawna nie kupuje za rozsądne pieniądze a podaż ma całkowitą kontrolę od czasu jak kurs dotknął 34,50. Wtedy wszyscy widzieli już 40, 50, 70 i 140 zł a ten gość jako jedyny pisał że tamten wzrost to była ściema i że kurs będzie spadał. Sam w to nie wierzyłem i teraz aż mnie skręca. 8 i pół zł to robi u mnie już bardzo dużą różnicę. Kwartał temu pisaliśmy że urośnie pod wyniki i teraz po kilku miesiącach znów mamy to pisać??? Ile teraz urośnie pod wyniki? na 28 czy aż na 30 zł? I ma gość rację bo wszystkim nam na tym papierze rynek odjechał. A hossa wieczna nie będzie. Aż strach pomyśleć czy w bessie nie dotknie papier ceny z IPO. Wtedy to będzie niedowartościowany niedowartościowany!!! I pewnie odbija na 10 zł. O ile spółka poprawi do tego czasu PR a zarząd przestanie co kwartał mówić że jest tanio i trzeba kupować a zacznie na rynek wysyłać odpowiednie sygnały. Gość pisał o tym że ktoś wie jaki będzie wynik albo że nie jest tak różowo jak tu oceniamy. Będą niezłe jaja jak okaże się że i co do tego miał rację. Każdemu wolno sprzedać bo byle cenie za 10k. Tyle że tu popyt był na 26,02 co swiadczy o tym gdzie jestesmy.
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~AtlasAnusow [37.30.2.*]
    Ten papier powinien wygrac w kategorii Niewypal Roku.
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~Hahah [46.204.0.*]
    Być może 27 października dostanie taka nagrodę od money. Nagrodę pocieszenia
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~Kubek [89.200.40.*]
    Dominik przyklasnął Domiszowi. Macie kółko wzajemnej adoracji..
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~dominik [5.173.8.*]
    Przepraszam ze mam na imię Dominik i nie piszę pod nickiem Agnieszka.

I nikomu nie przyklaskiwałem.Chciałbym przyklaskiwać GX1 ale nie bardzo jest do czego.
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~Maniek [31.60.60.*]
    Dokładnie tak jak mówisz
    Wolumen 648
    Ale rzeźnia
    XD
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~Wendkarz [78.11.121.*]
    kazdy czeka na sygnał do startu...
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~Pik [94.254.194.*]
    Nowicjusz...ratuj.Napisz coś śmiesznego.Guru forumowe.
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~Wedkarz [78.11.121.*]
    Podwójne dno robimy i lecimy na 40!
    Ten już dwubiegunówki dostaje
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~kalkulator [37.30.99.*]
    Popatrzcie na innych udziałowców i zastanówcie się, dlaczego nie sprzedawali "na górce". Dlaczego Carpathia nie upłynniła choćby części swoich akcji, gdy miała ku temu okazję? Bo to niby leszcze są z 250tyś akcji?

Wiedzą ile to warte.
    Skarbeczki nasze domiś i dominik również. Przy tym wolumenie i płynności nie problem jest uwalić kurs i trzymać na niskim poziomie. Problemem jest nakłonić leszczy do oddania przy takim kursie papier
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~Pik [5.173.16.*]
    Zero wartości.
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~nowicjusz [185.245.194.*]
    Mówisz Pikuś o swoich wpisach? Pełna zgoda :))
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~Wedkarz [5.173.12.*]
    Tu już.kazdy.wie.ze kicha. Insiderzy sprzedają pewnie bo wiedzą.ze.chuj nia
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~Umoczony [94.75.70.*]
    Nikt nie sprzedał rybaczku.
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~nowicjusz [185.245.194.*]
    Ale komedia dobra :)) Chciałeś się pośmiać Pikuś - proszę - masz wpis koleżki rybołowa :))
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~Wedkarz [5.173.12.*]
    Będziemy się śmiać .jak.bedxie po 19.zl
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~Pik [5.173.238.*]
    Prowincjusz ...trzymaj się jak masz papier.
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~Zonk [5.173.29.*]
    Konsekwencji sprzedającemu to nie można odmówić...
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~BALLERINA [78.11.121.*]
    Każde zlecenie zasypuje...
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~Ehh [46.204.17.*]
    Kto tak wali tym papierem?
  • Re: Ale rzeźnia Autor: ~Pik [94.254.212.*]
    To też,ale Twoja Nowicjusz to ciągła nagonka na plus.(posty)Jakoś tego nie widać od miesięcy.
[x]
GENXONE -1,33% 5,92 2026-05-21 12:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.