• batfields Autor: ~Robi [85.221.130.*]
    to chyba jakaś firma "krzak"
  • Re: batfields Autor: ~qwerty [109.196.85.*]
    Strony nie mają, ani nic o nich w googlach znaleźć nie można. Śmierdzi to strasznie, jakbym miał wyprowadzać kasę ze spółki to właśnie takim sposobem.
  • Re: batfields Autor: ~Fda [185.238.205.*]
    Dlatego nigdy nie będziesz prowadził spółki gieldowej.
  • Re: batfields Autor: ~opty [94.240.30.*]
    Nie taki krzak. Założycielem jest Jiří Pecher ,który pracował między innymi w Cenega czy też w Overkill Studios .
  • Re: batfields Autor: ~Opty [94.240.30.*]
    Dawniej studio nazywało się BadFly Interactive, a.s. drugim założycielem oraz creative director jest Lubomir Dykast, który pracował między innymi nad Mafia II
  • Re: batfields Autor: ~Opty [94.240.30.*]
    A nie z tym drugim to pokręciłem to chyba część pracowała tam i założyła swoje.
  • Re: batfields Autor: ~Sd [138.199.59.*]
    Dnia 2021-10-15 o godz. 16:23 ~Robi napisał(a):
    > to chyba jakaś firma "krzak"

I juz polactwo wypelzlo ?
    Krzak, przekret, wyprowadzanie kasy. Zaczyna sie…Teraz czekamy na nieudacznika o nicku cig ktory doda swoje strachy
  • Re: batfields Autor: ~gg [31.0.75.*]
    To może nas oświeć, na czym polega uznanie i doświadczenie tego studia, o którym nikt nigdy nic nie słyszał?
  • Re: batfields Autor: ~pikuś [83.20.225.*]
    To niech ktoś wrzuci linka do ich strony, taki to problem dla was? 2 sekundy roboty i zamyka sie usta polactwu robactwu.
    Tak n, nie dziwi mnie to narzekanie bo ciezko jest znalezc ich strone, normalnie wpisujesz w googlach jakas spolke to od razu wyskakuje a w tym przypadku uj wie gdzie to jest wiec nie dziwi mnie to, ze ktos pisze o firmie krzak.
  • Re: batfields Autor: ~opty [94.240.30.*]
    Raczej nie chodzi o samo studio ,bo ono jako tako istnieje dopiero kilka miesięcy raczej o ludzi których zatrudnia , ponieważ są to osoby które pracowały np. w 2K,Hangar13 (Mafia II,III),Overkill Studios (Payday2) czy Ubisoft.
  • Re: batfields Autor: ~BlockBuster [31.10.135.*]
    Groszołapom to nie dogodzisz... Bez żadnej akwizycji (wydanej kasy) na zasadzie współpracy (to już marka CIG) praktycznie jako własne siły, pojawia się trzecia doświadczona ekipa (która będzie chciała zabłysnąć) równolegle pracująca nad kolejnym (3cim) IP z gatunku, który podoba sie inwestorom tylko jako wersja premium (long seller). Kolejne świetne zagranie Prezesa dla pozyskania nowego strategicznego inwestora...
  • Re: batfields Autor: ~nowy [91.207.126.*]
    Może prezesik chce sobie wyremontować furę lub kupić jakąś skodzinę ? Chłopaki od roku posiadają firmę o kapitalizacji 3200 pln.
    Zobacz sobie ile stracił na wartości UBISOFT od czasu odejścia tych chłopaków... ;)
  • Re: batfields Autor: bodzidzia [89.78.76.*]
    BatFields s.r.o. powstało w październiku 2020r .Jak Opty napisał wcześniej było to studio BadFly Interactive,które wydało Dead .Effect  w 2014 i  Dead Effect  2 w 2017 .Moim zdaniem po tej wiadomości o zawarciu umowy chodzi o grę TAUCETI Unknown Origin ,którą trzeba tylko dokończyć i wydać w 2022r.CIG wykłada kasę i daje ludzi ale chętnie bym się dowiedziała ile za to zapłacili.Czas pokaże czy się myliłam czy nie.
  • Re: batfields Autor: ~1pln [37.47.20.*]
    Udzialowcami batfields sa ci sami ludzie co badfly interactive.
    Moze to firma zalezna od badfly? Tez sądzę ze moze chodzic o grę TAUCETI. Zaczęli ja robic w 2017 wiec moze niewiele brakuje zeby ja ukonczyc?
    Dodatkowym aspektem jest silnik unreal engine w ktorym ci games nie ma doswiadczenia. Udzial przy developmencie moze to zmienic
    Naprawdę.. świetnie rozegrane...
  • Re: batfields Autor: ~heh [83.9.47.*]
    czyli kolejna ruda emisja, no bo za co zrobią ta grę
  • Re: batfields Autor: ~nowy [91.207.126.*]
    Dowiesz się w marcu po wynikach za 2021 rok.
  • Re: batfields Autor: ~krull [185.56.211.*]
    Dnia 2021-10-15 o godz. 20:36 bodzidzia napisał(a):
    > BatFields s.r.o. powstało w październiku 2020r .Jak Opty napisał wcześniej było to studio BadFly Interactive,które wydało Dead .Effect  w 2014 i  Dead Effect  2 w 2017 .Moim zdaniem po tej wiadomości o zawarciu umowy chodzi o grę TAUCETI Unknown Origin ,którą trzeba tylko dokończyć i wydać w 2022r.CIG wykłada kasę i daje ludzi ale chętnie bym się dowiedziała ile za to zapłacili.Czas pokaże czy się myliłam czy nie.

BatFields to czeska spółka z o.o. założona przez byłych prezesa i wiceprezesa sp. akcyjnej BadFly Interactive oraz prezesa jej R.N. BadFly zrobiło grywalne demo TauCeti, było w GooglePlay i w AppStore w sierpniu 2020. Demo z 2019 jest na YT. Ostatni wpis BadFly na FB też jest z sierpnia 2020. Wygląda na to, że ta firma została w sierpniu 2020 kupiona przez Ingame Studios S. A. z kapitałem 2m koron., która podaje obecnie swoją stronę www badflyintheractive.com.(?) Więc TauCeti chyba należy do Ingame. Trochę pokręcone i dobrze by było, gdyby ktoś z CIG to ładnie objaśnił.
  • Re: batfields Autor: ~aaaaa [62.133.129.*]
    Tu będzie w 2022r -15zł,to dopiero początek
[x]
CIGAMES 1,70% 2,99 2025-09-26 17:00:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.