• Obawiam się Autor: ~Ja [94.254.220.*]
    Że te zakupy co zrobili to tylko na pokaz. Gdyby rzeczywiście było coś na rzeczy to nie były by zakupy za 20K tylko za 200K. Wtedy miało by to jakiś sens. Bo co to jest dla takiego kogoś na wysokim stanowisku 20K. Gdybym był na jego miejscu i był bym pewien że coś się grubo kręci to bym za dużo dużo więcej kupił.
  • Re: Obawiam się Autor: ~Zoltan [77.112.97.*]
    Aha spoko, insider kupił żeby sprzedać taniej. Ma to sens haha
  • Re: Obawiam się Autor: ~Ja [94.254.220.*]
    To po co w ogole takie info z D.py. Jak ma stracić to dla niego parę groszy. A wyobraźnię ilu osób rozbudzi że zaraz jakieś mega wzrosty będą.
  • Re: Obawiam się Autor: ~Zoltan [77.112.97.*]
    Mógł kupić jak było po 1.40. widocznie się coś czego zwykli zjadacze chleba nie wiedząc i kupić po 1.6
  • Re: Obawiam się Autor: ~biorehajspl [5.184.250.*]
    Też się obawiam. Jestem akcjonariuszem ci games ponad 2 lata i nie jestem naganiaczem ani kółkowiczem. Chciałbym żeby ten papier poszedł w górę bo uważam że ci games wart jest więcej niż 300 mln. Ale muszę powiedzieć szczerze że to co się dzieje ostatnio to jakaś tania chałtura jest. Wywiad dla nowo założonego kanału na yt, gdzie podczas wywiadu wychodzi, że prowadząca zna prezesa (poza tym wywiadem nie widzę żeby coś na tym kanale się działo) i teraz zakup małego pakietu akcji. Do tego dochodzi brak informacji na temat LoTF2, brak jakiejkolwiek grafiki (na stronie w kategorii coming soon jest LoTF2 że zdjęciem z poprzedniej wersji tylko przybliżonym). Obawiam się że to jest takie podciąganie kursu...pod spadek jakim będzie fakt zakończenia przeglądu opcji strategicznych i braku inwestora branżowego
  • Re: Obawiam się Autor: ~Tomasz [37.47.24.*]
    Są dwa komunikaty o kupnie w sumie 43,5 tyś akcji po ok 1,6 zł. To w sumie ok 70 tyś zł. Nie jest to fortuna ale też nie jakieś grosze. To nie żaden blue chip zeby członek rady nadzorczej kosił bóg wie ile miesięcznie
  • Re: Obawiam się Autor: ~Max [5.60.52.*]
    Kupił źle jak by nie kupił jeszcze gorzej...pokazał kierunek i to że wierzy w spółkę dla mnie pozytywna wiadomość
  • Re: Obawiam się Autor: ~Art_Games [37.47.182.*]
    Faktycznie trochę to wygląda na "pokazówkę" na siłę. Zobaczymy co z tego wyniknie.
  • Re: Obawiam się Autor: ~vrt [37.47.3.*]
    Gdyby chcieli zrobić pokazówkę i podbić cenę to by kupili 200k, a 20k to koleś sobie kupił bo uważa że dorobi do pensji pewnie niewielkiej, stosunkowo.
  • Re: Obawiam się Autor: ~Art_Games [37.47.157.*]
    Jednak widzisz te ostatnie ruchy są dość przejrzyste w odbiorze, tak jak myślałem, próbują na siłę wywołać "euforię" na kursie, efekt widzieliśmy na otwarciu. Coraz dziwniej to wygląda.
  • Re: Obawiam się Autor: ~arzaww [195.88.150.*]
    Wielki szum o parę akcji. Sam mam ponad 30000 akcji tej spółķi i już mnie ona męczy.
  • Re: Obawiam się Autor: ~Jerzy [213.76.35.*]
    To sprzedaj i nie męcz się
  • Re: Obawiam się Autor: ~Fda [188.146.65.*]
    I nas
[x]
CIGAMES 1,70% 2,99 2025-09-26 17:00:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.