A kiedy ogłosisz: "Sprzedałem"? Na TEJ spółce będziesz pierwszym ... ... Z Fluid-a pamiętam, że jeden jedyny raz ktoś się przyznał. Najpierw piał bałlwochwałczo, aż dostał przydomek (do "kiki" własny) forumowe "idiioten". A później popełnij jeszcze gorszy błąd - przyznał się, że się skrócił, mając 20 % w plecy. No to zaczął być "idiioten" dla drugiej strony. Niedługo. Kupił po 1,20, sprzedał po zecie, a później jak to było to już wszyscy zainteresowani wiedzą. Powiedział na forum wprost - pomyliłem się. I za to ma dozgonnie mój szacun. To akurat pewnie dla niego pikuś - bo zachował 5/6 kapitału wejściowego A tak a propo: przyjmujesz do siebie możliwość, że dasz dupy jak tylu innych przed tobą?
Dnia 2021-10-15 o godz. 22:31 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
> A kiedy ogłosisz: "Sprzedałem"? > Na TEJ spółce będziesz pierwszym ...
Mylisz się, mój serdeczny przyjacielu. Kilka miesięcy temu, niejaki Ziom, wisielec z wieloletnim stażem, przyznał się do sprzedaży perły po kursie 3,25, konsumując gigantyczną, ponad 80 % stratę. Pomimo, że był pośmiewiskiem całego forum, a jego trollowanie coraz bardziej infantylne, należy oddać mu honor, ze zdołał pokonać wstyd i upokorzenie, informując pozostałych o uwolnieniu się z crapa. Obecnie robi przy pyrtkach.