Spółka nie podgrzewa inwestorów i jak narazie nie ma przesłanek do wzrostu kursu a byłem wręcz pewien że przy czwartej fali wrócimy na 40zł. Niestety się przeliczyłem
Umowy z Q1 i Q2 rozliczanie są w kolejnych kwartałach. Q3 i Q4 to kumulacja przychodów. Przypominam, że umowa z Diagnostyką na rok 2021 to 4mln i pewnie w części obejmie testy Nanobiome. Jestem spokojny o przychody i lepszy roczny wynik. Rynek jest ostrożny i czeka na raporty. Pozostaje nam czekać na konkretne liczby.
Wszedłem na dłużej. Jestem spokojny o nowe produkty i coroczny wzrost zysków. Ze sprzedażą czekam na godne c/z minimum 15. Wiadomo, że lepiej się patrzy na stabilne wzrosty i tu mam niedosyt. Myślę, że kurs zaniżają panikarze, brakuje grubszego inwestora. Mam wrażenie, że ten jest tylko cały czas się przygląda.
Martw sie o swoja. Siedzac w tym szambie przewiduje dla Ciebie kaftan za jakis czas bo na leki bedzie za pozno jak zobaczysz wszedzie wzrosty po xxx% a tu stagnacje i glupia mine prezesa w wywiadzie.
Wole Creo Technologies. Kupilem nieduzo ale juz mam ponad 50% zysk. Tutaj naprawde jest meczarnia. Niech se Diagnostyka wykupi reszte i sciagnie ten badziew z gieldy bo nikogo ten gniot nie interesuje poza nimi.