Tak, tak Bobie, dziękuję...właśnie widziałam, że było dziś fajne espi. Mam kupiony. Kupowałam już kiedyś jak mi pisałeś na BTC po 1,7, później troszkę uśredniłam. Po dzisiejszym dniu już ufff, bo jest plusik:) Widziałam, że na forum ktoś tam pisał, że może być nawet 3 zł? Myślisz, że taka cena jest realna? To by było bardzo dużo...
sporo na spadkach dokupiłem, po górce sprzed 6m sporo się przemieliło sądzę że głównie zbieranie odchodziło a nie kręcenie bo nie było na czym,dodatkowo zauważ 10% ff w ostatnim tygodniu bo bardzo niskiej cenie zostało odebrane, a teraz super info i realne w/g mnie szybkie przebicie 3,5, pamietaj Olu tu jest tylko 5,71 ff. a ja jestem cierpliwy - znasz mnie ;-)
Tak, dzisiejsze espi naprawdę super i spółka też bardzo fajna. Zresztą już kiedyś pisałam, że Was podziwiam, że znajdujecie takie fajne spółki, chciałabym się tego nauczyć :) Gdyby Twoja prognoza się sprawdziła, to by pasowało, byłoby za co dokupić Prefy i może jeszcze M4B, bo też fajna, a mam malutko.:) żebym tylko nie zapomniała sprzedać, bo ciężko mi się rozstać, jak przywiążę się do jakiejś spółki...:)