• Kurs kiśnie Autor: ~akcjonariusz [89.64.51.*]
    Bo rynek oczekuje działań, wyników i zaskakujących informacji. A te które docierają są albo w cenie, albo rozczarowują. Gdzie kolejne tytuły, gdzie obiecany marketing, daty wydań gier na ten kwartał?
  • Re: Kurs kiśnie Autor: ~alt [79.184.238.*]
    To jest jakiś dramat, co tu się dzieje. Najpierw wywalanko 90 tys. akcji na słupy i kurs zjechał do ceny sprzedaży 52,5 zł i teraz każdy wzrost powyżej jest zasypywany. Na forum jakaś dziwnie optymistyczna propaganda, która nie ma pokrycia w obrotach czy wzrostach. Czy Tomek to słup, który karmi nas akcjami zarządu jednocześnie pisząc na forum, że czeka na 300 zł? Nawet zarząd już nie czeka na 300 zł xD Ceny programów motywacyjnych obniżone, a pierwsza transza nie wymaga nawet 75 zł. Zostawmy gry na bok i naciskajmy zarząd na przejście na GPW, bo tylko nagonienie grubych boomersów-frajerów z fundów na bajkę o przyszłości VR może dać nam fajne zwroty.
  • Re: Kurs kiśnie Autor: ~akcjonariusz [89.64.51.*]
    to przykre, ale tak to wygląda od strony inwestora
  • Re: Kurs kiśnie Autor: ~Akcjonariusz [178.36.123.*]
    Jak to jest ze gra miała być rok temu co robili pracownicy przez cały rok skoro gra nie wyszła a nawet nie jest w 100% ukończona, kiszenie kasy ja poczekam mimo wszystko ale to moja najgorsza inwestycja 16 miesięcy stagnacja mądrzy sprzedali po 90...drugi raz bym tu złotówki nie wsadził i inni zapewne też...
  • Re: Kurs kiśnie Autor: ~Tomek [5.173.250.*]
    Nie jestem zadnym slupem i oczekuje 300 zl w ciagu kolejnych 4 lat, do 2025

Gielda to wybor odpowiedniej spolki i cierpliwosc a wiekszosc z was czeka na wzrosty w krotkim terminie. Tak gra tylko spekula.
    Pisalem wiele razy ze uwazam ze beda spadki i bedzie trzeba ciepliwosci i nadal tak uwazam.
    Akcji jest malo i widac ze ktos jest zdeterminowany.
    W tym miesiacu powinna byc tez aktualizacja portfela Rockbridge.
  • Re: Kurs kiśnie Autor: ~CRB [83.23.121.*]
    Niestety, caban jest człowiekiem, który nie dotrzymuje słowa, gówniarz, który jeszcze nie dorósł do pewnych rzeczy. Na WZA będzie wesoło ale nie wszystkim. Za te opowiadanie bzdur w wywiadach i stratę 12 miesięcy jest dla mnie pajace...m. Na szczęście po pewnych działaniach już nie będzie tak chętnie lał wody.
  • Re: Kurs kiśnie Autor: ~Cbr [88.156.139.*]
    Dzisiejsza odpowiedź z Discord:

yeah, the game will the game will be released in Q4 2021 partying_face we are also looking forward to the premiere alarm_clock the price has not yet been announced
  • Re: Kurs kiśnie Autor: ~akcjonariusz [89.64.51.*]
    No oczywiście, że wydadzą w 4 kwartale, przecież muszą sobie przyznać trochę akcji. Gra miała być wydana rok temu, a Ci dają premie za wydanie w 4 kwartale rok później...
  • Re: Kurs kiśnie Autor: ~Cbr [88.156.139.*]
    To jest dla pula dla pracowników a nie dla "siebie" człowieczku. Zejdz na ziemię.
[x]
CARBONSTU 0,00% 2,98 2026-03-11 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.