• Espi Autor: ~Fda [37.30.96.*]
    Insajdery kupują
  • Re: Espi Autor: ~Tak [31.0.60.*]
    A kupują 10 zł wkrótce :)
  • Re: Espi Autor: ~zeXon [149.238.52.*]
    teraz już członkowie zarządu kupują, o insiderach to mogliśmy się tylko domyślać, bo nie mają obowiązku raportować a trend się wytworzył. teraz jak już członkowie zarządu skupują sytuacja staje się klarowna. tylko czekać kiedy przebijamy 2
  • Re: Espi Autor: ~Biznes [188.146.102.*]
    Będzie odwrotnie niż myślicie taka jest giełda
  • Re: Espi Autor: ~romario [109.231.63.*]
    Biznes wie co pisze, to że ktoś z zarządu kupił pare akcji to nic nie znaczy. Pamiętam Trakcja spadła z 17zł do 7zł i co drugi dzień podobne komunikaty a to Prezes kupił, ktoś zarządu kupił ,żona prezesa też kupiła. Wszyscy zachwyceni rozpisują się będzie grubo itd. A za jakiś czas Trakcjia poniżej 1zł. To jest giełda tak że nienastawiajcie się za wczasuna kokosy, trzeba cały czas mieć renkę na pulsie.
  • Re: Espi Autor: ~XxX [5.172.188.*]
    Dnia 2021-10-13 o godz. 13:39 ~romario napisał(a):
    > Biznes wie co pisze, to że ktoś z zarządu kupił pare akcji to nic nie znaczy. Pamiętam Trakcja spadła z 17zł do 7zł i co drugi dzień podobne komunikaty a to Prezes kupił, ktoś zarządu kupił ,żona prezesa też kupiła. Wszyscy zachwyceni rozpisują się będzie grubo itd. A za jakiś czas Trakcjia poniżej 1zł. To jest giełda tak że nienastawiajcie się za wczasuna kokosy, trzeba cały czas mieć renkę na pulsie.
    ty swoją "renką" to możesz co najwyżej się pogrzebać wiesz gdzie.

• Re: Espi Autor: ~polonista [89.25.172.*]
    Dnia 2021-10-13 o godz. 13:49 ~XxX napisał(a):
    > Dnia 2021-10-13 o godz. 13:39 ~romario napisał(a):
    > > Biznes wie co pisze, to że ktoś z zarządu kupił pare akcji to nic nie znaczy. Pamiętam Trakcja spadła z 17zł do 7zł i co drugi dzień podobne komunikaty a to Prezes kupił, ktoś zarządu kupił ,żona prezesa też kupiła. Wszyscy zachwyceni rozpisują się będzie grubo itd. A za jakiś czas Trakcjia poniżej 1zł. To jest giełda tak że nienastawiajcie się za wczasuna kokosy, trzeba cały czas mieć renkę na pulsie.
    > ty swoją "renką" to możesz co najwyżej się pogrzebać wiesz gdzie.
    >

w d ó pie :)
  • Re: Espi Autor: ~viso [95.160.159.*]
    moze i trzeba miec na pulsie ale w tym przypadku jest na odwrot tu nie bylo 17 tylko 1 wiec wlacz myslenie
    ja nawet na to nie patrze jak tylko sie pojawi troche akcji to skupuja a pozniej kurs w dol
    raczej wyglada mi to na wzrost bo mam caly czas na +
  • Re: Espi Autor: ~gg [153.19.183.*]
    Członek RN kupił za 23,5K złotych.... dwadzieścia trzy tysiące pięćset... meeega transakcja...
    Bądźmy poważni, chociaż trochę, na komentowanie czegoś takiego szkoda prądu i klawiatury
  • Re: Espi Autor: ~Fda [188.146.35.*]
    A mimo to ty komentujesz?
  • Re: Espi Autor: ~Marek [5.57.160.*]
    Kupił 23,5k akcji a nie za 23500zł Inwestory bankierowe :)
  • Re: Espi Autor: ~A0A [89.231.176.*]
    Po 1,60 zł. kupiłem i po 1,60zł. sprzedałem to jest cena oporowa.
    Do 22.10.2021. dobrze jest sprzedać wszystkie akcje ewentualnie bardzo ostrożnie zachowywać się na giełdzie.
  • Re: Espi Autor: ~Zar [89.171.72.*]
    A to dlaczego?
  • Re: Espi Autor: ~Ramzes [37.248.171.*]
    Może niedługo się pojawi jakieś info o następnej grze do obrotu
  • Re: Espi Autor: ~Fda [185.238.205.*]
    Ty sprzedałeś ja dokuluję.
    Romario z RN dzisiaj dokupił ponownie:)
[x]
CIGAMES -3,03% 3,21 2025-10-03 17:02:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe