• Serwis Autor: ~Anonim [91.199.12.*]
    Kierownik serwisu bardzo chamski, zostałem wyproszony z serwisu za rozmowę przez telefon, żadnej pomocy w załatwieniu sprawy.........
  • Re: Serwis Autor: ~Dfg [193.242.212.*]
    Ta wiadomość zapewne wpłynie na zwiększenie obrotów i płynność kursu akcji. Dzięki :-)))
  • Re: Serwis Autor: ~Goblin [5.173.96.*]
    Chamstwo w państwie w tym elzabie
  • Re: Serwis Autor: ~Zenek [5.173.105.*]
    A gdzie się podział wasz ulubieniec -mentor BIG pajac ?
  • Re: Serwis Autor: ~TenChamskiKierownik [83.238.195.*]
    Jeśli uważa pan to miejsce za właściwe na wylewanie swoich żalów, to informuję, że:
    - po pierwsze trzeba regulować zaległości finansowe, wtedy nie będzie problemów z wydaniem sprzętu pozostawionego do naprawy
    - po drugie pomoc pan uzyskał, czyli informację co zrobić i do kogo zadzwonić
    - a po trzecie został pan wyproszony NIE za rozmowę przez telefon, ale za szwędanie się po serwisie, czyli miejscu gdzie wstęp mają tylko pracownicy. Rozumiem, że u pana w firmie klienci chodzą sobie gdzie im się podoba i jeszcze biega pan za nimi z herbatką? Gdyby to pan więc wykazał się kulturą, której brak zarzuca pan innym, do takiej sytuacji by nie doszło.
    - a po czwarte, jeśli czuł się pan skrzywdzony, to trzeba było złożyć na mnie skargę do mojego przełożonego, a nie publicznie oczerniać dobre imię firmy Elzab
    Na szczęście nie wszyscy są tacy przewrażliwieni, bo wtedy inni musieliby czytać o firmie Ba.. z Sokołowa, prawda?

• Re: Serwis Autor: ~ech [77.112.10.*]
    Oj są trudni klienci. Wiem coś o tym, najpierw narozrabiają a później opisują w internecie ;)
    Njalepiej być na zasiłku od Państwa.
  • Re: Serwis Autor: ~mk [194.181.66.*]
    Czyli warszawski serwis :), Super ludzie i doskonali fachowcy. Szkoda ich w takiej firmie, ale to już osobny temat. Klienctwo buractwo trafia się wszędzie.
  • Re: Serwis Autor: ~Wojtek [95.40.244.*]
    Ponad 20 lat prowadzę handel i wiem do czego są zdolni klienci i wiem także jak przychodzą załatwiać reklamację i nie życzę tego nikomu i oczywiście zawsze są najmądrzejsi i zawsze twierdzą że klient ma rację .Pozdrawiam
  • Re: Serwis Autor: ~rel [77.112.10.*]
    Ostatnio klient przyniósł reklamować produkt. Pogadałem sobie, opisał jak to się stało. Gdy stwierdziłem, że gwarancja może być nieuznana, wówczas całkowicie zmienił zdanie (najpierw zaczął mówić "być może", a później nie wie).
  • Re: Serwis Autor: ~Kurek [83.238.195.*]
    No po przeprowadzce w nowe miejsce to mają to słabo zorganizowane. Każdy może się przespacerować po lokalu i pooglądać co kto robi. Jakby nie mieli wejścia, to nikt by się nie "szwędał".
  • Re: Serwis Autor: ~Marc [91.197.90.*]
    Brawo dla Kierownika!
  • Re: Serwis Autor: ~rel [77.112.10.*]
    Ale wyroby Elzabu chyba dobre są?
[x]
ELZAB -0,52% 1,92 2023-12-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.