Czy ktoś się wybierze co ma akcje? Ja nie mam, bo sprzedałem to mnie nie wpuszczą. Jest możliwość zadania konkretnych pytań np. dlaczego żona prezesa NCF prowadzi konkurencyjną działalność względem firmy podbierając jej kontrakty albo po jakiej cenie sprzedano akcje Satis i dlaczego nie ma tego odnotowanego w sprawozdaniu finansowym? Jakby co to pomogę w sformułowaniu pytań. Nie tylko tych. Prezes tym razem na serio będzie musiał odpowiedzieć na kilka kwestii :)
Jaki nowy prezes? Prezes United to marionetka. A kto jest prezesem NCF? Kto zasiada w RN NCF? Wystarczy zobaczyć co w Satisie miało miejsce. K@raszewski się usunął i kurs gwałtownie wzrósł. Teraz K. znowu jest prezesem Satis Group a kurs spadł do 1 zł. W United w zasadzie NCF przynosi zyski i czasami Bioerg. United bez tych spółek generuje tylko koszty. Dlatego ważne jest pilnowanie tego co się dzieje, bo znowu ktoś zostanie w skarpetkach.
tu juz cięzko zejśc niżej wydaje mi się że Satis z United jest mocno powiązany (kursy tez podobnie mocno zjechały). spólka mocno zbita teraz coś powonno się zacząć dziać