Co tu robić? Sprzedać i zapomnieć? Czy wytrzymać i dokupić w kolejnym dołku z nadzieją na finalne odbicie? Przed takimi pytaniami dzisiaj chyba stoimy wszyscy... :/
Jak Jane zeszłym roku musiałem przy sprzedaży sam kupować taka wymiana się zrobiła heh teraz jak ktoś by chciał sprzedawać to sam sobie kurs uwali i i tak nie sprzeda trzeba czekać na obroty i wzrosty, aż się poczułem bezpieczniej dzięki tej akcji.
trzeba iść do PREZYDENTA jak frankowicze a co za różnica komu i czego KURS się nie podoba,im się kurs franka nie podoba i jest afera a nam się kurs ALL IN nie podoba i też poproszę interwencję na najwyższych szczeblach w tej sprawie.
wystarczy posłuchać Panów (w szczeólnosci 1) buahaha i zastanowić się czy jeśli takie osoby rządzą to czy to ma jakąś przyszłosc? https://www.youtube.com/watch?v=SQ-y2JCfK6E&t=267s
Czyli Twój też. Według mnie kapitalizacja nadal sporo za wysoka.To jak "promowali" Chernobylite to jest kryminał. Wybili się na GR, a teraz można czekać latami i się nie doczekać na podobnego kalibru grę.
Nowe dno tym razem na poziomie 6 zł. Czy tym razem ten poziom wytrzyma? Mimo iż nie mam tutaj jakoś bardzo dużego pakietu (w porównaniu z innymi spółkami w moim portfelu) to jednak szkoda byłoby tutaj tracić hajs ślepo wierząc, że w końcu odbije. Spółka nie ma żadnego asa w rękawie, była i jest przewartościowana na poziomach 12, 10, 8, 7, jak i 6 zł, więc nie ma przeciwwskazań by leciało jeszcze niżej...
Ten komentarz minusując też nie ruszycie kursu w górę. Ale znajcie moje dobre serce i Wam coś podpowiem; jest szansa, że kurs ruszy jak zaczniecie kupować akcje. W końcu, kiedy jak nie teraz, skoro upieracie się, że 6 zł to niska cena?
co tu zerkne to ty dalej płaczesz po forum ze tracisz kasę haha napisz do alg jak pochwaliles sie na forum oml tj napisales do relacji inwestorskich oml z zaptaniem czy odkupia od ciebie po cenie zakupu bo stracisz PINIONDZE haha teraz napisz zeby ci blikiem straty wyrównali :-) zajmij sie lepiej czyms innym a nie beczysz po forach pytales czy czekac czy sprzedawac podpowiem jak sugerujesz sie opiniami na forum bankiera: sprzedaj te pare akcji i nie marudz prosze cie .. moze w ten sposób moze bedziesz troche mniej znerwicowany :-) choc wiem za duzo prosze i znow bede widzial twoje płacze ze wszyscy źli spolki cie oszukuja zarzady czychaja na twoje pioniondze :-) i wiecznie pod górke.
Widzisz liczbę w jego nicku ? Nie dokuczaj nastolatkom ma jeszcze czas się nauczyć życia. Szczerze wątpię że ma jakiekolwiek akcje tutaj po tobie wypowiedzi
Dnia 2021-10-12 o godz. 17:35 ~Sergio napisał(a): > co tu zerkne to ty dalej płaczesz po forum ze tracisz kasę haha > napisz do alg jak pochwaliles sie na forum oml tj napisales do relacji inwestorskich oml z zaptaniem czy odkupia od ciebie po cenie zakupu bo stracisz PINIONDZE haha > teraz napisz zeby ci blikiem straty wyrównali :-) > zajmij sie lepiej czyms innym a nie beczysz po forach > pytales czy czekac czy sprzedawac podpowiem jak sugerujesz sie opiniami na forum bankiera: > sprzedaj te pare akcji i nie marudz prosze cie .. moze w ten sposób moze bedziesz troche mniej znerwicowany :-) > choc wiem za duzo prosze i znow bede widzial twoje płacze ze wszyscy źli spolki cie oszukuja zarzady czychaja na twoje pioniondze :-) i wiecznie pod górke. >
Największym przegrywem jesteś tutaj Ty sergiuszku. Czemu? Ja tutaj i na OML mam małe pakiety (dla Ciebie pewnie to i tak duże kwoty), więc kwotowo nie są to jakieś duże wirtualne straty. OML nie zamierzam sprzedać gdyż tam potencjał jest, dlatego staram się urozmaicać tamtejsze forum merytorycznymi wpisami i czasami ślę jakieś pytania do Relacji Inwestorskich. Ale co do ALG. Przegrywem jesteś Ty, gdyż to Ty masz tutaj kupę siana ulokowaną i na pewno masz potężną wirtualną stratę, którą nie masz jaj zrealizować, dlatego obrażasz tutaj mnie i innych trzeźwo myślących i patrzących na spółkę. Ponad rok temu nie spodziewałem się, że spółki grubego JC to tak naprawdę drukarnie akcji, więc jedyne co sobie mogę zarzucić to to, że nie sprzedałem akcji z zyskiem po premierze GR. Za to Ty jesteś parszywym kanciarzem i naganiaczem liczącym, że atakując mnie uda Ci się powstrzymywać wyprzedaż akcji przez kolejnych zawiedzionych akcjonariuszy.