• Lecimy w otchlań... Autor: tomaslfc14 [89.64.48.*]
    Co tu robić? Sprzedać i zapomnieć? Czy wytrzymać i dokupić w kolejnym dołku z nadzieją na finalne odbicie? Przed takimi pytaniami dzisiaj chyba stoimy wszyscy... :/
  • Re: Lecimy w otchlań... Autor: tomaslfc14 [89.64.48.*]
    Kompletnie brak jakiegokolwiek popytu... Małymi pakietami utopili już kurs o prawie 5% w dół
  • Re: Lecimy w otchlań... Autor: tomaslfc14 [89.64.48.*]
    To się staje żałosne, już -9%... Kurs udupiony pakietami po, uwaga, kilkaset sztuk...
  • Re: Lecimy w otchlań... Autor: ~Krzychu [46.134.181.*]
    Dlatego nic nie sprzedaje, bo w drugą stronę będzie tak samo.
  • Re: Lecimy w otchlań... Autor: ~Svejk87 [89.64.63.*]
    Panowie wybaczcie, to ja sprzedawałem i odokupywałem ...
  • Re: Lecimy w otchlań... Autor: ~Pozdro [46.134.45.*]
    Jak Jane zeszłym roku musiałem przy sprzedaży sam kupować taka wymiana się zrobiła heh teraz jak ktoś by chciał sprzedawać to sam sobie kurs uwali i i tak nie sprzeda trzeba czekać na obroty i wzrosty, aż się poczułem bezpieczniej dzięki tej akcji.
  • Re: Lecimy w otchlań... Autor: ~Rotfl [77.65.95.*]
    Podejrzana ta zwała tak z niczego. Czyżby coś się miało wydarzyć złego? A może coś dobrego i jakiś spekulant próbuje rozszerzyć kółeczko?
  • Re: Lecimy w otchlań... Autor: ~Miszcz [46.134.45.*]
    No ten spekulant to ty
  • Re: Lecimy w otchlań... Autor: ~Xxx [31.0.60.*]
    Czy warto dokupic na 19 pazdziernika pytanie za 100 punktów .
    https://steamdb.info/upcoming/
  • Re: Lecimy w otchlań... Autor: ~MuchoDinero [178.42.103.*]
    Nie ob5rywać się tylko spokojnie dobierać i uśredniać
  • Re: Lecimy w otchlań... Autor: ~Arr [188.241.25.*]
    ja jednak z usrednianiem poczekam pozniej 6
  • Re: Lecimy w otchlań... Autor: ~wegfd [37.30.3.*]
    trzeba iść do PREZYDENTA jak frankowicze a co za różnica komu i czego KURS się nie podoba,im się kurs franka nie podoba i jest afera a nam się kurs ALL IN nie podoba i też poproszę interwencję na najwyższych szczeblach w tej sprawie.
  • Re: Lecimy w otchlań... Autor: ~Krzychu [46.134.181.*]
    I do ministra spraw zagranicznych również !!! 5g dla Huawei w zamian za dostęp do polskich gier dla Chińczyków bez ograniczeń xD

Bekę mam z tych spadków po 5% na tak żałosnym wolumenie. Taki obrót to sam zrobię jedna, dwoma transakcjami.

Stop losy pękły, pampersy pełne. A ja tam do Holandii jadę dziś. Trochę zarobię, blancika zapale, pozdro !!! :D
  • Re: Lecimy w otchlań... Autor: ~bykus [84.10.10.*]
    wystarczy posłuchać Panów (w szczeólnosci 1) buahaha i zastanowić się czy jeśli takie osoby rządzą to czy to ma jakąś przyszłosc?
    https://www.youtube.com/watch?v=SQ-y2JCfK6E&t=267s

• Re: Lecimy w otchlań... Autor: ~Miszcz [37.47.97.*]
    Posty z " buahaha " powinny być wywalane automatycznie
  • Re: Lecimy w otchlań... Autor: generalpinochet [188.147.0.*]
    Czyli Twój też. Według mnie kapitalizacja nadal sporo za wysoka.To jak "promowali" Chernobylite to jest kryminał. Wybili się na GR, a teraz można czekać latami i się nie doczekać na podobnego kalibru grę.
  • Re: Lecimy w otchlań... Autor: tomaslfc14 [5.173.253.*]
    Nowe dno tym razem na poziomie 6 zł.
    Czy tym razem ten poziom wytrzyma?
    Mimo iż nie mam tutaj jakoś bardzo dużego pakietu (w porównaniu z innymi spółkami w moim portfelu) to jednak szkoda byłoby tutaj tracić hajs ślepo wierząc, że w końcu odbije. Spółka nie ma żadnego asa w rękawie, była i jest przewartościowana na poziomach 12, 10, 8, 7, jak i 6 zł, więc nie ma przeciwwskazań by leciało jeszcze niżej...
  • Re: Lecimy w otchlań... Autor: tomaslfc14 [89.64.49.*]
    Wiecie, że minusując ten komentarz nie sprawicie, że kurs zacznie rosnąć?
  • Re: Lecimy w otchlań... Autor: tomaslfc14 [89.64.49.*]
    Ten komentarz minusując też nie ruszycie kursu w górę. Ale znajcie moje dobre serce i Wam coś podpowiem; jest szansa, że kurs ruszy jak zaczniecie kupować akcje. W końcu, kiedy jak nie teraz, skoro upieracie się, że 6 zł to niska cena?
  • Re: Lecimy w otchlań... Autor: ~Sergio [89.64.43.*]
    co tu zerkne to ty dalej płaczesz po forum ze tracisz kasę haha
    napisz do alg jak pochwaliles sie na forum oml tj napisales do relacji inwestorskich oml z zaptaniem czy odkupia od ciebie po cenie zakupu bo stracisz PINIONDZE haha
    teraz napisz zeby ci blikiem straty wyrównali :-)
    zajmij sie lepiej czyms innym a nie beczysz po forach
    pytales czy czekac czy sprzedawac podpowiem jak sugerujesz sie opiniami na forum bankiera:
    sprzedaj te pare akcji i nie marudz prosze cie .. moze w ten sposób moze bedziesz troche mniej znerwicowany :-)
    choc wiem za duzo prosze i znow bede widzial twoje płacze ze wszyscy źli spolki cie oszukuja zarzady czychaja na twoje pioniondze :-) i wiecznie pod górke.

• Re: Lecimy w otchlań... Autor: ~Gracz [46.205.196.*]
    Widzisz liczbę w jego nicku ? Nie dokuczaj nastolatkom ma jeszcze czas się nauczyć życia. Szczerze wątpię że ma jakiekolwiek akcje tutaj po tobie wypowiedzi
  • Re: Lecimy w otchlań... Autor: tomaslfc14 [5.173.253.*]
    Dnia 2021-10-12 o godz. 17:35 ~Sergio napisał(a):
    > co tu zerkne to ty dalej płaczesz po forum ze tracisz kasę haha
    > napisz do alg jak pochwaliles sie na forum oml tj napisales do relacji inwestorskich oml z zaptaniem czy odkupia od ciebie po cenie zakupu bo stracisz PINIONDZE haha
    > teraz napisz zeby ci blikiem straty wyrównali :-)
    > zajmij sie lepiej czyms innym a nie beczysz po forach
    > pytales czy czekac czy sprzedawac podpowiem jak sugerujesz sie opiniami na forum bankiera:
    > sprzedaj te pare akcji i nie marudz prosze cie .. moze w ten sposób moze bedziesz troche mniej znerwicowany :-)
    > choc wiem za duzo prosze i znow bede widzial twoje płacze ze wszyscy źli spolki cie oszukuja zarzady czychaja na twoje pioniondze :-) i wiecznie pod górke.
    >

Największym przegrywem jesteś tutaj Ty sergiuszku. Czemu? Ja tutaj i na OML mam małe pakiety (dla Ciebie pewnie to i tak duże kwoty), więc kwotowo nie są to jakieś duże wirtualne straty. OML nie zamierzam sprzedać gdyż tam potencjał jest, dlatego staram się urozmaicać tamtejsze forum merytorycznymi wpisami i czasami ślę jakieś pytania do Relacji Inwestorskich.
    Ale co do ALG. Przegrywem jesteś Ty, gdyż to Ty masz tutaj kupę siana ulokowaną i na pewno masz potężną wirtualną stratę, którą nie masz jaj zrealizować, dlatego obrażasz tutaj mnie i innych trzeźwo myślących i patrzących na spółkę. Ponad rok temu nie spodziewałem się, że spółki grubego JC to tak naprawdę drukarnie akcji, więc jedyne co sobie mogę zarzucić to to, że nie sprzedałem akcji z zyskiem po premierze GR. Za to Ty jesteś parszywym kanciarzem i naganiaczem liczącym, że atakując mnie uda Ci się powstrzymywać wyprzedaż akcji przez kolejnych zawiedzionych akcjonariuszy.
[x]
AIGAMES -6,47% 0,95 2025-10-10 17:02:24
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.