buhaha jakbyś był troszkę bardziej rozgarnięty to byś wiedział że dobre informacje nawet jak w danej chwili nie powodują wzrostów to i tak są dobre bo świadczą o rozwoju spółki. Innymi słowy co się odwlecze to nie uciecze.
załóż jescze kilka wątków i opisz nam jak to robisz kółka na mabionie...i nie zapomnij dodać buhaha
buhaha wer jesteś jajcarz nr 1 na forum - jak przyjdzie bessa to wszystkim sie bedzie można podetrzeć, a najbardziej tym twoim mabionem z kapitalizacją powyżej miliarda, stratami na poziomie kilkudziesięciu miliardów i ciągłym dodrukiem akcji. buhaha większego ścierwa niż ten mabion to ciężko na GPW znaleźć. Jeszcze nie napisałem o ciągłym wzroście zadłużenia, spadku płynności i rosnących kosztach. Mabion to spółka która na 90 % zbankrutuje.
A dla mnie może zbankrutować, ja nigdy nie trzymam dłużej niż 1 dzień, dzisiaj kupione, dzisiaj pod koniec sesji sprzedane, proste, na każdej spółce tak:) buahahaha
wiemy wiemy wer ty robisz kółeczka i na każdym zarabiasz.....buhaha tacy jak ty to bankruci, jak nie teraz to za chwilę. Więc podejrzewam że żale jakie tu wylewasz od dłuższego czasu to pokłosie tego że przez twoje spekulacje w portfelu zostały jakieś drobne buhaha albo debecik - tak jest z hazardzistami takimi jak ty buhaha
Myśl co chcesz, wolny kraj:) buahahaha
Tam gdzie ja kupuje za grube dziesiątki k i zarabiam grube dziesiątki to wy jesteście umoczeni w umieralni bez obrotu gdzie można wsadzić kieszonkowe:) buahahaha