Dostałem odpowiedź od GPW że w sprawie mojego maila z lutego toczą się jakieś czynności. Odpisali po 8 miesiącach. Niech się dobiorą Albinowi do zadka za to jak nas traktuje. Ja tam stratę przeżyję. On tu ma więcej do utopienia niż my wszyscy razem wzięci. No i swoją wątpliwą reputację
Uprzejmie informuję, że dokonaliśmy analizy przekazanych przez Pana informacji. Otrzymywane przez Giełdę informacje są wykorzystywane przez Giełdę i stanowią podstawę do prowadzenia czynności w ramach kompetencji Giełdy, jako Organizatora ASO. Czynności te objęte są tajemnicą zawodową. Jednocześnie zwracam się z uprzejmą prośbą o informację, czy spółka PL Group S.A. nawiązała z Panem kontakt, lub czy zrobił to Autoryzowany Doradca Spółki. Proszę również o informację, czy istnieją dodatkowe okoliczności, które ewentualnie zaistniały od czasu przekazania nam poprzedniej wiadomości, na które chciałaby Pan zwrócić nam uwagę. Informacje te zostaną wykorzystane przez Giełdę w ramach prowadzonych czynności.
Z poważaniem,"
Jak macie coś do przekazania to pisać
Malgorzata.Sklodowska-Balcerek@gpw.pl
Oczywiscie że prezes powinien odpowiadać. Jeśli okaże się że nie dopełniał obowiązków to pewnie polecą pozwy. Albo wchodzi chlop na giełdę i trzyma standardy albo nara skoro nie potrafi ogarnąć kuwety
Zarzad gieldy powinien szybko reagować na nieprawidłowości. Tobie odpowiedzieli po ile pol roku?? To też kpina. W ten sposób ciężko jest coś wyegzekwować od spolki to tu wladze mogą zmienić się kilkukrotnie. Generalnie ja nie mam tych akcji ale obecnie Wam kibicuje aby coś z tym prezesem i spolka zrobic.
Mimo wszystko chyba po tej cenie już warto. WK ponad 70 groszy, co kwartał mniejszy czy większy zysk. Ten poziom kursu nie może się utrzymać...
Ale to oczywiście polska GPW, więc zobaczymy...
Pozdrawiam
Misiek