• Mike, jakos Cie nie słuchac ostatnio... Autor: ~fantomas [147.161.165.*]
    Masz jakis komentarz do ostatnich komunikatów i kursu? ogolnie 'zatkało kokao' u nawet najwiekszych 'wyznafcuf' do ktorych moim zdaniemc sie zaliczasz. rozumiem, ze 'spokojnie czekamy i zobaczymy za rok, gdzie bedzie kurs...? ja wisze na haku wiec za duzego wyboru nie mam, a Ty jaki masz plan? dobierasz (toz to promocja! jak kiedys mowiles przy 212 i na urlop - ale nie mogles sie powstrzymac widzac jak leci w dol dalej - oczywiscie komentujac dla naszego dobra i uspokajajac przestraszonych, ze juz zaraz, juz tuż tuż...), czy juz Ci przeszła ochota na dobieranie :P? ale tak szczerze, jak bysmy byli kolegamni z liceum...

pocieszmy zaleknionych, narazie tylko smiech zostaje!
  • Re: Mike, jakos Cie nie słuchac ostatnio... Autor: ~Jak [37.225.80.*]
    A co niby chcesz komentować? W komunikatach masz wszystko. Posłuchaj też ostatniego webinara na Stockwatchu. I tyle. Jak ci nie odpowiada to sprzedaj. Uwierz, że tutaj jest mnóstwo poważnych inwestorów, którzy przeżyli te wszystkie górki i dołki i spokojnie czekają…
  • Re: Mike, jakos Cie nie słuchac ostatnio... Autor: ~Ktoś [37.47.13.*]
    "Poważni inwestorzy" z New Connect
  • Re: Mike, jakos Cie nie słuchac ostatnio... Autor: ~Czytelnik [79.191.67.*]
    New connect prawdopodobnie już niedługo. A Mike już się wypowiedział na każdy z ostatnich tematów więc zamiast znieważać forumowicza wystarczy wpierw zapoznać się z treścią jaką już tutaj publikował. Ale jak się jest okazjonalnym trollem bez akcji to mogły umknąć uwadze wcześniejsze wpisy.
  • Re: Mike, jakos Cie nie słuchac ostatnio... Autor: ~ccc [89.171.200.*]
    czytelnik-dyżurny forumowicz ,
  • Re: Mike, jakos Cie nie słuchac ostatnio... Autor: ~Ktoś [37.47.15.*]
    Oni tu mają całą drużynę. Uaktywniają się na zmianę żeby wzmacniać entuzjazm do kupowania/trzymania akcji i redukować wątpliwości
  • Re: Mike, jakos Cie nie słuchac ostatnio... Autor: ~Czytelnik [79.191.67.*]
    Po pierwsze nie trzeba być dyżurnym żeby ogarnąć mniej więcej co się tu na forum dzieje a w szczególności wpisy Mika czy Carlosa, aż tak dużo tego nie ma.

Po drugie jaki mam mieć cel w "walce" o wyższa cenę akcji skoro do momentu komercjalizacji jest czas na akumulację? Puknij się w łeb jeden z drugim zanim coś napiszesz bez sensu.
  • Re: Mike, jakos Cie nie słuchac ostatnio... Autor: ~fantomas [147.161.165.*]
    czytelnik

posluchaj mnie - twoje 'po drugie' demaskuje Ciebie jako cwiercinteligneta - w takim razie po co wogole sie wypowiadal pozytywnie? wystarczyli nic nie mowic i zobierac taniej. jednak tergo nie robil. to taka mala lekcja z logiki ode mnie specjalnie dla Ciebie :P

Twoje 'po pierwsze' - no przeciez mowie ze nic nie komentuje bo sledze pofum na biezaco. 

ja na scope siedze od kilku lat, pare kolek zrobilem. akcji mam pewnie wiecej niz Ty ale ja nie o tym :) mi jako akcjonariuszowi oczywiscie zalezy na wzroscie kursu i to jak najszybszym - akcje trzymam po to aby je sprzedaz i zainwestpwac pieniadze poza gielda - na chwili obecnej jestem pod kreska wiec dlateo jestem z Wami.

a co takiego Mike mialby komentowac - ostatnie komuniklaty chociazby, jezeli oczywiscie ma na to ochote. przeciez wczesniej ochoczo komentowal poprzednie komunikaty, a nawet wielokrotnie - komentowal bez powodu / komunikatu - TYLE.

zwrocilem uwage ze nabral wody w usta - to wszystko. pytanie czemu. mysle, ze juz nie ma co zaklinac rzeczywistosci - spolka ma problem ze sprzedaza i drugi projekt niestety nie zapowiada sie najciekawiej. cieszy tylko fakt iz nie komentuja dalej co sie dzieje z trzecim projektem, bo bylby juz smiech na sali. i chyba MIKE to zobaczyl i tak po ludzku - trzeba przyznac ze spolka na zakrecie. myslalem ostatnio czy nie dobrac ale po ostatnich 2 komunikatach przeszla mi ochota i to na dobre. mozemy spodziewac sie lekki up w 2 pol. pazdziernika (certyfikat dla bacteriomic) a potem tylko trzymac kciuki. 

zeby bylo jasne - spolce kibicuje, bralem ja kiedys po 33 zl... ale to dawne czasy. 
  • Re: Mike, jakos Cie nie słuchac ostatnio... Autor: ~M3 [5.173.21.*]
    Przeciez komentowal ostatnie komunikaty. A nawet gdyby nie, to co? Moze sobie wyjechal na Kilimandzaro, a moze mu sie nie chce? Co za durne czepialstwo.
  • Re: Mike, jakos Cie nie słuchac ostatnio... Autor: ~peter7712 [93.175.161.*]
    To może ja skomentuje. Pcr one czekamy na podjęcie decyzji przez kupca, a w międzyczasie rozwijamy produkcję żeby nie zostać rzeką w nocniku.
    Jeżeli chodzi o bacteromic to działa, ale musimy go jeszcze dopracować.
  • Re: Mike, jakos Cie nie słuchac ostatnio... Autor: ~peter7712 [93.175.161.*]
    Och ten słownik miało być z ręką w nocniku.
  • Re: Mike, jakos Cie nie słuchac ostatnio... Autor: ~fantomas [147.161.165.*]
    on z kilimandzaro by skomentowal. serio.
[x]
SCPFL 0,60% 168,00 2025-10-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.