Masz jakis komentarz do ostatnich komunikatów i kursu? ogolnie 'zatkało kokao' u nawet najwiekszych 'wyznafcuf' do ktorych moim zdaniemc sie zaliczasz. rozumiem, ze 'spokojnie czekamy i zobaczymy za rok, gdzie bedzie kurs...? ja wisze na haku wiec za duzego wyboru nie mam, a Ty jaki masz plan? dobierasz (toz to promocja! jak kiedys mowiles przy 212 i na urlop - ale nie mogles sie powstrzymac widzac jak leci w dol dalej - oczywiscie komentujac dla naszego dobra i uspokajajac przestraszonych, ze juz zaraz, juz tuż tuż...), czy juz Ci przeszła ochota na dobieranie :P? ale tak szczerze, jak bysmy byli kolegamni z liceum...
pocieszmy zaleknionych, narazie tylko smiech zostaje!
A co niby chcesz komentować? W komunikatach masz wszystko. Posłuchaj też ostatniego webinara na Stockwatchu. I tyle. Jak ci nie odpowiada to sprzedaj. Uwierz, że tutaj jest mnóstwo poważnych inwestorów, którzy przeżyli te wszystkie górki i dołki i spokojnie czekają…
New connect prawdopodobnie już niedługo. A Mike już się wypowiedział na każdy z ostatnich tematów więc zamiast znieważać forumowicza wystarczy wpierw zapoznać się z treścią jaką już tutaj publikował. Ale jak się jest okazjonalnym trollem bez akcji to mogły umknąć uwadze wcześniejsze wpisy.
Po pierwsze nie trzeba być dyżurnym żeby ogarnąć mniej więcej co się tu na forum dzieje a w szczególności wpisy Mika czy Carlosa, aż tak dużo tego nie ma.
Po drugie jaki mam mieć cel w "walce" o wyższa cenę akcji skoro do momentu komercjalizacji jest czas na akumulację? Puknij się w łeb jeden z drugim zanim coś napiszesz bez sensu.
posluchaj mnie - twoje 'po drugie' demaskuje Ciebie jako cwiercinteligneta - w takim razie po co wogole sie wypowiadal pozytywnie? wystarczyli nic nie mowic i zobierac taniej. jednak tergo nie robil. to taka mala lekcja z logiki ode mnie specjalnie dla Ciebie :P
Twoje 'po pierwsze' - no przeciez mowie ze nic nie komentuje bo sledze pofum na biezaco.
ja na scope siedze od kilku lat, pare kolek zrobilem. akcji mam pewnie wiecej niz Ty ale ja nie o tym :) mi jako akcjonariuszowi oczywiscie zalezy na wzroscie kursu i to jak najszybszym - akcje trzymam po to aby je sprzedaz i zainwestpwac pieniadze poza gielda - na chwili obecnej jestem pod kreska wiec dlateo jestem z Wami.
a co takiego Mike mialby komentowac - ostatnie komuniklaty chociazby, jezeli oczywiscie ma na to ochote. przeciez wczesniej ochoczo komentowal poprzednie komunikaty, a nawet wielokrotnie - komentowal bez powodu / komunikatu - TYLE.
zwrocilem uwage ze nabral wody w usta - to wszystko. pytanie czemu. mysle, ze juz nie ma co zaklinac rzeczywistosci - spolka ma problem ze sprzedaza i drugi projekt niestety nie zapowiada sie najciekawiej. cieszy tylko fakt iz nie komentuja dalej co sie dzieje z trzecim projektem, bo bylby juz smiech na sali. i chyba MIKE to zobaczyl i tak po ludzku - trzeba przyznac ze spolka na zakrecie. myslalem ostatnio czy nie dobrac ale po ostatnich 2 komunikatach przeszla mi ochota i to na dobre. mozemy spodziewac sie lekki up w 2 pol. pazdziernika (certyfikat dla bacteriomic) a potem tylko trzymac kciuki.
zeby bylo jasne - spolce kibicuje, bralem ja kiedys po 33 zl... ale to dawne czasy.
Przeciez komentowal ostatnie komunikaty. A nawet gdyby nie, to co? Moze sobie wyjechal na Kilimandzaro, a moze mu sie nie chce? Co za durne czepialstwo.
To może ja skomentuje. Pcr one czekamy na podjęcie decyzji przez kupca, a w międzyczasie rozwijamy produkcję żeby nie zostać rzeką w nocniku.
Jeżeli chodzi o bacteromic to działa, ale musimy go jeszcze dopracować.