• Nowe reko od Edison Group! Jadim 5 zeta! Autor: ~qwerty [109.196.85.*]
    https://www.edisongroup.com/publication/an-emerging-european-games-publisher/30006/
  • Re: Nowe reko od Edison Group! Jadim 5 zeta! Autor: ~1pln [37.47.26.*]
    To juz wiadomo dlaczego rosnie.
    Wskazuja ze cena akcji moze byc 5x wieksza czyli 7,5 pln!!!
  • Re: Nowe reko od Edison Group! Jadim 5 zeta! Autor: ~cig [89.64.64.*]
    Raport zamówiony na zlecenie przez CIG za bagatela minimum 49.500 funtów...
  • Re: Nowe reko od Edison Group! Jadim 5 zeta! Autor: ~Rarytas [212.102.60.*]
    wracaj do chlopakow z CDPR nakladac makaron na uszy i wmawiajac, ze porazka Cyberpunk to byla zmowa funduszy a premia 100 mln zl dla zarzadu tej spolki nalezala sie szczegolnie za krytycznie niskie oceny gry w wersjach na konsole, bo jak zarzad sugerowal, gra przeciez dzialala calkiem dobrze na najnowszej generacji (tylko nie na ta, na ktora CDPR robil gre przez 8 lat).
  • Re: Nowe reko od Edison Group! Jadim 5 zeta! Autor: pas22 [84.40.214.*]
    Dnia 2021-10-04 o godz. 14:53 ~cig napisał(a):
    > Raport zamówiony na zlecenie przez CIG za bagatela minimum 49.500 funtów...

kto umie czytać już to przyswoił nie musisz w każdym wątku to powielać. ;-)
    Rozumiem ,że Ty wykonał byś go w gratisie. ;-)

• Re: Nowe reko od Edison Group! Jadim 5 zeta! Autor: ~Sd [138.199.59.*]
    Dnia 2021-10-04 o godz. 16:10 pas22 napisał(a):
    > Dnia 2021-10-04 o godz. 14:53 ~cig napisał(a):
    > > Raport zamówiony na zlecenie przez CIG za bagatela minimum 49.500 funtów...
    >
    > kto umie czytać już to przyswoił nie musisz w każdym wątku to powielać. ;-)
    > Rozumiem ,że Ty wykonał byś go w gratisie. ;-)
    >

On by to zrobil za pol litra. powielilby to co pisze od 4 lat. Widmo bankructwa, emisje, walki i ratuj sie kto moze.
    skrzyknal paru kolego aby kciuki w dol stawiac pod wypowiedziami merytorycznymi a jemu kciuki w gore za te bzdury, hahaha:-)
  • Re: Nowe reko od Edison Group! Jadim 5 zeta! Autor: ~1pln [37.47.25.*]
    Oglosili przeglad opcji strategicznych gdzie partnerem jest Drake star. Najbardziej prestizowy partner jesli chodzi o M&A.
    Jednym z krokow M&A jest wycena spolki - zaplacili pko bp, zaplacili edisonowi, jest chyba jeszcze jedna spolka ktora dokona wyceny.
    Normalna sprawa.
    Psy szczekają karawana jedzie dalej
  • Re: Nowe reko od Edison Group! Jadim 5 zeta! Autor: ~cig [37.190.168.*]
    @rarytas
    "skrzyknal paru kolego aby kciuki w dol stawiac pod wypowiedziami merytorycznymi a jemu kciuki w gore za te bzdury, hahaha:-)"

Rozumiem ze w twoim przekonaniu merytoryczne wypowiedzi to szlochy dziecka alkoholikow, ktory nawet nie wie do kogo odpisuje?
    Pisalem wczesniej ze to nie moje IP, a ten dalej swoje z 4 latami spamu.

PS. Ladne spadki, polowa wzrostow oddana.
    Ale zawsze 5minut nadzieji bylo i sie cieplej zrobilo na serduszku, czyz nie?
    Rudy trollu, wracaj na CDPR tam urabiac Kowalskich po premiere kolejnej gry, ktora nastapi za 5-7 lat albo pozniej.
  • Re: Nowe reko od Edison Group! Jadim 5 zeta! Autor: ~Sd [138.199.59.*]
    Dnia 2021-10-04 o godz. 16:51 ~cig napisał(a):
    > @rarytas
    > "skrzyknal paru kolego aby kciuki w dol stawiac pod wypowiedziami merytorycznymi a jemu kciuki w gore za te bzdury, hahaha:-)"
    >
    > Rozumiem ze w twoim przekonaniu merytoryczne wypowiedzi to szlochy dziecka alkoholikow, ktory nawet nie wie do kogo odpisuje?
    > Pisalem wczesniej ze to nie moje IP, a ten dalej swoje z 4 latami spamu.
    >
    > PS. Ladne spadki, polowa wzrostow oddana.
    > Ale zawsze 5minut nadzieji bylo i sie cieplej zrobilo na serduszku, czyz nie?

Siwucha robi swoje…Ladne co?? Spadki…??? Kurs ponad 5% w jeden dzien to sa ladne spadki ??????
    Ty miales dzis caly dzien nerwu i niepokoju. Bo ma byc zle, tragicznie aby tobie bylo dobrze…Zly dzien dzis co ???
  • Re: Nowe reko od Edison Group! Jadim 5 zeta! Autor: newbie2021 [212.244.241.*]
    Dnia 2021-10-04 o godz. 14:53 ~cig napisał(a):
    > Raport zamówiony na zlecenie przez CIG za bagatela minimum 49.500 funtów...

I co z tego ?
    Poprzedni raport z czerwca (niepochlebny dla CI Games) BM PKO BP też był zamówiony na zlecenie.
    Jakoś wtedy go nie krytykowałeś.
  • Re: Nowe reko od Edison Group! Jadim 5 zeta! Autor: pawelpablo [31.178.214.*]
    panie qwerty tak się starałeś przez ostatnie miesiące podszywać pod mojego nika zarówno tutaj jak i na UL oraz zapewne na innych spółkach, że w kontekście tego posta pokusiłem się i przeczytałem to reko i nie odbiega to od tego co uważałem i uważam nadal o tej spółce względem opcji strategicznych, terminu wydania lotf2 tudzież utrzymania i finansowania spółki, mało tego FY23 lotf2 jest też tam wspomniane. Odpowiadam tobie tutaj bo nie chcę spamować już na ngg gdzie się przyznałeś do podszywania i nadal jeszcze nie przeprosiłeś, zawalając tam i tu forum (co jest swoją drogą mega dziecinne i pokazuje jaki z ciebie inwestor frustrat). Kończąc trzymam kciuki za ciebie/was panie i panowie ale ja w cigames raczej nie wejdę co podtrzymuję od dłuższego czasu. Nie trolując i pozostając neutranym pozdrowiam.
  • Re: Nowe reko od Edison Group! Jadim 5 zeta! Autor: ~Lesio [5.253.204.*]
    Dnia 2021-10-04 o godz. 21:26 pawelpablo napisał(a):
    > panie qwerty tak się starałeś przez ostatnie miesiące podszywać pod mojego nika zarówno tutaj jak i na UL oraz zapewne na innych spółkach, że w kontekście tego posta pokusiłem się i przeczytałem to reko i nie odbiega to od tego co uważałem i uważam nadal o tej spółce względem opcji strategicznych, terminu wydania lotf2 tudzież utrzymania i finansowania spółki, mało tego FY23 lotf2 jest też tam wspomniane. Odpowiadam tobie tutaj bo nie chcę spamować już na ngg gdzie się przyznałeś do podszywania i nadal jeszcze nie przeprosiłeś, zawalając tam i tu forum (co jest swoją drogą mega dziecinne i pokazuje jaki z ciebie inwestor frustrat). Kończąc trzymam kciuki za ciebie/was panie i panowie ale ja w cigames raczej nie wejdę co podtrzymuję od dłuższego czasu. Nie trolując i pozostając neutranym pozdrowiam.

Ciebie mitomanie i narcyzie akurat nikt o zdanie nie pytal. Uzywasz zbyt wielu slow ktorych nie rozumiesz ale moze zacznij pisac ksiazki.
    No tak jestem takim mitomanem, że aż głowa mnie od tego boli XD Fakty są jakie są kurs jest jaki jest. Trzymam się zdalna i życzę powodzenia. A koleś który spamował jako niezarejstrwany pawelpablo przyznał się na ngg do tego. Więc mieliscie tego sfrustewango spamera i tu i na UL, zagotował wam krew nie raz co? Cóż tak to jest z utracuszami bez honoru co nawet przepraszam powiedzieć nie potrafią. Niech tam wam rośnie dla mnie ta spółka praktycznie jest już obojętna.
  • Re: Nowe reko od Edison Group! Jadim 5 zeta! Autor: ~plaplosraplo [95.160.156.*]
    Czy zadałeś kiedyś sobie pytanie : Czy kogoś interesują twoje rozterki "intelektualne" . Skoro ten emitent jest ci obojętny to WYPAD ...
    Ooo kolejny frustrat i nagon bez kultury się pojawił. Co tam ciężko rację przyznać że przez kolejne dwa lata cigames będzie raczej bezpłciową spółką? A ludzie tutaj to często banda gimbazy (z tobą na czele co też pokazuje twój podpis) ?
  • Re: Nowe reko od Edison Group! Jadim 5 zeta! Autor: ~Rarytas [5.62.49.*]
    Moim zdaniem bedzie zupelnie inaczej, CIG ma najwiekszy potencjal do wzrostu kursu ze wszystkich notowanych spolek growych na GPW. W raporcie Edison jest wszystko jasno napisane, nikt nie daje gwarancji, kazdy moze sobie sam wyciagnac wnioski. O forme CIG sie nie boje, gra za gra wychodzi im bardzo dobrze co przeklada sie na mocne wyniki finansowe. Bezplciowo to bedzie na CDPR bo tam nie ma mocnego popytu i kazda podbitka konczy sie wywaleniem kolejnej paczki akcji przez ktorys ze spoznionych funduszy, co jeszcze je maja. Zagranica tam juz nie kupuje, nie chce miec doczynienia z nimi bo sa dla nich niewiarygodni, sami Kowalscy kursu nie podniosa powyzej 200 zl. A na CIG zagranica stopniowo bedzie kupowac co spowoduje kolejne zwyzki kursu.
[x]
CIGAMES 4,62% 3,29 2025-10-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.