Dziwilem sie jak rockbridge wchodzil w bloobera po 45 pln.
Gry maja nijakie i na jedno kopyto - na steam nawet teraz w medium gra tylko 50 osob... skonczylo sie to tym ze nie wszedlem tam a kurs skoczyl najperw do 100 pln a pozniej do 200...
4 krotnie...
Tu po wybraniu znakomitej firmy pod M&A plus blizej premiery lotf2 moze byc zaraz podobnie
Lepiej dalej naganiaj na swoją perełkę no gravity games. Pies z kulawą nogą tego nie chce a ty latasz po spolkach z tą prostą nagonką,"dla mnie godna cena"...normalnie ekspert... pociecha.
Oj oj co ja widzę. Jeszcze się nie znudziło trolowanie w moim imieniu? Jakiś gimnazjalista się podszywa, a wy zaraz że to ja. Ngg mam (na longa i nieźle całkiem to zaczyna wyglądać - Oj naganiam Haha), a po forach nie latam, żeby naganiać na cokolwiek. Gammingowych spółek mam trochę w portfelu, ciga omijam i czekam czego nie ukrywam, bo za dużo niewidomych... Ech słowem się człowiek nie odzywa, a tu nadal jakiś frustrat spami. Kolego nędzna kopio powiedziałem tobie na UL tam sobie wypisuj co chcesz bo gwiżdżę na tamtą spółkę. Dlatego też wszędzie piszę z zarejestrowanego Nika, żeby nie było wątpliwości co do autora. Udanej niedzieli