• Ja tu tak tylko technicznie Autor: maxsnap [178.43.249.*]
    ,chciałem zapytać. Czy jest jakiś wyznaczony czas, o który mogą robić przesunięcia? W sensie czy mogli by zrobić przesunięcie o np. tydzień? Czy zawsze muszą robić to na trzy miechy?
  • Re: Ja tu tak tylko technicznie Autor: maxsnap [178.43.249.*]
    Nikt nic?
  • Re: Ja tu tak tylko technicznie Autor: ~OdlotowyOlek [83.8.129.*]
    Chciałbym Ci jednoznacznie odpowiedzieć ale nie wiem. Zdaje się że na innych spółkach widziałem inne terminy niż kwartalne, więc to chyba zależne od spółki tylko. Według mnie, skoro sami nie wiedzą kiedy będzie połączenie, a jak już pisałem taki proces zajmował średnio od 6 do 9 miesięcy i to przed pandemią, więc teraz ten czas może być ciut dłuższy ten wrzesień był wersją optymistyczną. Grudzień jest wersją bardziej prawdopodobną, mam nadzieję że już ostateczną. Ale dobrze że nie przedłużają o tylko miesiąc bo po co mielibyśmy się znów denerwować pod koniec października.
  • Re: Ja tu tak tylko technicznie Autor: jasiek2017 [89.64.103.*]
    Mogą robić tak długo jak będą chcieli i tyle razy ile chcą.
    Tyle, że im więcej przesunięć tym większa szansa na g...o.
    Pamiętasz CDR jak przesuwał premierę CP2077 ? Aż w końcu wyszło, zę kibel i kurs poleciał w otchłań.
    Takie przesunięcia nie wynikają z tego, że jest dobrze tylko z tego, że jest źle.
  • Re: Ja tu tak tylko technicznie Autor: maxsnap [178.43.249.*]
    Widzę u Ciebie tylko jedno stanowisku i podejście do Saule. Porównujesz CDP, który zrobił g***aną grę do firmy, która przesunęła połączenie. Najwyraźniej musi to tyle trwać i potrzeba trochę więcej czasu, żeby zgrać szczegóły. Osobiście myślę, że po umowie połączeniowej Ekipy cała moc przerobowa JRH oraz Pana Ciszewskiego idzie w Saule. Im po prostu nie jest na rękę, żeby się z tym ślimaczyć.
  • Re: Ja tu tak tylko technicznie Autor: ~OdlotowyOlek [83.8.129.*]
    Przestań powtarzać że jest źle, znów zamieniasz białe nawet nie w szare, a w czarne. Co ma wspólnego przesunięcie premiery gry, nawet olbrzymiej i wyczekiwanej przez cały świat, do przesunięcia w terminie(którego, szczerze, mogliśmy się spodziewać jak nie od czerwca, to już spokojnie od sierpnia) wejścia spółki na gpw? Równomiernie możesz napisać że Saule nie wejdzie na giełdę bo 25 maja 1967 roku padał kwaśny deszcz. Co ma jedno do drugiego?
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.