Pisze od tym od miesięcy. Wyniki nie maja tu żadnego znaczenia, nie wiem dlaczego ktoś się spodziewa tu wzrostów z powodu wyników, które nie wynikają z samej działaności spółki. Tu gra nie o wyniki tegoroczne się rozgrywa.
Czyli czas zmienić miejsce inwestycji chociażby ze względu na dywidendę po dobrych wynikach. Tu tylko można spodziewać się kolejnych wałków i robić za dostarczyciela kasy.
Ale jakim Ty jesteś dostarczycielem kasy? Możesz spółce akcje dostarczyć, przecież skupują. Dadzą Ci pieniądze za te akcje.
A wałki to przeszłość. Tylko przyszłość buduję się mozolnie. Jest skup, wystaw swoje akcje i przestaniesz liczyć na szybkie wzrosty. Od czerwca nie ma wzrostów na szerokim rynku małych spółek a tu nastroje jakby tylko Pmpg stało w miejscu.
Taki Drozapol ma c/z poniżej 3 a kurs osuwa się od połowy lipca.
Nasza GPW to po prostu marny rynek. A my się powinniśmy cieszyć że po 5zl można te akcje sprzedawać. Już zapomnieliście po ile rok temu chodziły.
Pierwsze zakupy pamiętam po Ok. 30 PLN i niezły zysk, bo wyjscie powyzej 60. Potem powolne wchodzenie od 40 i cały czas w dół. I takie skubanie aż do 0.1 PLN. A ile doświadczenia przez te ok.16 lat z tą spółką.
Pozdrawiam
Dałeś po jajach to ja myślałem że dlugo tu siedziałem..nie dziwię się ze Cie ku..ca strzela. Takie nasze gpw pełno syfow codziennie idzie a spółki z c/z poniżej 10 spadają albo kiszona. Może w 20 rocznicę posiadania akcji zgarniesz piękny zarobek. Tylko pytanie czy jak wyjdziesz na zero nie opalisz akcji? Oby nie tego życzę.