W latach 90-tych śledziłem szczegółowo zapowiedzi i rozwój projektu IRIDIUM. Polecam lekturę: https://pl.wikipedia.org/wiki/Iridium w szczególności: Historia systemu - 5 pierwszych zdań. Myślę, że nasze gwiazdy jedak w końcu zabłysną.
Do tego, że autorzy tego projektu c h c i e l i opanować globalny rynek telefonii komórkowej, jak szybko(!!!) i jak się to zakończyło mimo poniesionych ogromnych nakładów - polecam artykuł pod linkiem podanym w pierwszym mailu. Mam nadzieję, że nasze gwiazdy w końcu jednak zabłysną, moje pieniądze czekają już ponad dwa lata.
az mnie korci aby chwycic za telefon, zadzwonic do Ruty i zapytac czy "długo jeszcze"? :P osiągam poziom zen na tej spółce, ale chciałbym jeszcze pozyc jako młodzieniec :)
Szymek już niedługo się odezwie. Nie będziesz musiał dzwonić do niego. On się odezwie przez espi. I wtedy wszystkim czapki pospadają. Srakacze i inne trolle znikną stad raz na zawsze.
Po co mnie obrażasz? Jesteś zerem czytelnik. Scp - tak bedzie espi o zrealizowaniu celu określonego przez RN i objeciu akcji przez pana Rutę. Nic po za tym.