okazali się amatorami - wystarczyło w połowie okresu lekko podnieść cenę, i pod koniec wyrównać do 15zł to wciąż darmo, ale myślę, że sporo leszczy by się im wysypało
Dnia 2021-09-29 o godz. 16:30 ~prosty_chlop napisał(a): > okazali się amatorami - wystarczyło w połowie okresu lekko podnieść cenę, i pod koniec wyrównać do 15zł > to wciąż darmo, ale myślę, że sporo leszczy by się im wysypało
pewnie by ze 200 akcji zebrali ... tutaj nie ma leszczy a jedynie wygłodniałe stado wilków morskich, które tanio skóry nie zamierza sprzedać
dzisiaj nic się nie działo.. jak co dzień i nagle wymiany .... coś ktoś wie? lub ktoś stracił cierpliwość widząc, że do koszyka nic nie wpada?
swoja drogą takich Bumech już 150% w miesiąc więc może Fasing w końcu się rozkręci
ciekawi mnie kto stoi za obrotem za ostatnich dwóch godzin, czy coś się dzieje czy tylko optymalizacja podatkowa a może juz takiej ceny po prostu nigdy nie zobaczymy ??
wg mnie już dzisiaj co niektórzy wiedzą i widzieliśmy to na kursie i wolumenie z AT wychodzi podjazd pod 18, tyle że AT nie bierze pod uwagę ruchu na surowcach energetycznych
Tu niedługo i 4 z przodu się pojawi, akcji w obrocie jak na lekarstwo, a ci którzy mają nie oddadzą tak łatwo. Wystraszeni oddali i bardzo dobrze, zostali sami twardziele - myślę, że widłowy już jutro będzie miał zajecie. Powodzenia
Ano zobaczymy. Pierwszy impuls pewnie pójdzie po informacji ile im się udało skupić w wezwaniu. Nawet jak nie odpalimy i na szerokim rynku się klimat popsuje, tu nie mamy z czego spadać bo spółka hossę praktycznie przespała.