Dnia 2021-09-29 o godz. 09:44 ~secc napisał(a): > Dnia 2021-09-29 o godz. 09:41 ~abc napisał(a): > > a ja nie rozumiem....Moze mi to wyjasnisz? > > chciał przez to poskarżyć się, że nie grzeszy inteligencją... > ale ze skargami to do rzecznika konsumentów może iść albo do rzecznika praw dziecka.
chociaż ty też orłem jesteś nie byle jakim, jeśli nie zakumałeś, że koleś chce twoich akcji w niższej cenie i w tym celu napisze każdą bzdurę i niegodziwość jaka mu przyjdzie do jego małej głowy... ;-)
Dnia 2021-09-29 o godz. 09:51 ~secc napisał(a): > Dnia 2021-09-29 o godz. 09:44 ~secc napisał(a): > > Dnia 2021-09-29 o godz. 09:41 ~abc napisał(a): > > > a ja nie rozumiem....Moze mi to wyjasnisz? > > > > chciał przez to poskarżyć się, że nie grzeszy inteligencją... > > ale ze skargami to do rzecznika konsumentów może iść albo do rzecznika praw dziecka. > > chociaż ty też orłem jesteś nie byle jakim, jeśli nie zakumałeś, że koleś chce twoich akcji w niższej cenie i w tym celu napisze każdą bzdurę i niegodziwość jaka mu przyjdzie do jego małej głowy... > ;-)
wiesz co secc ,,,,jakiś dziwny jesteś .....ale fajnie, że ty wszystko kumasz.... po swojemu
Dnia 2021-09-29 o godz. 10:04 ~abc napisał(a): > Dnia 2021-09-29 o godz. 09:51 ~secc napisał(a): > > Dnia 2021-09-29 o godz. 09:44 ~secc napisał(a): > > > Dnia 2021-09-29 o godz. 09:41 ~abc napisał(a): > > wiesz co secc ,,,,jakiś dziwny jesteś .....ale fajnie, że ty wszystko kumasz.... po swojemu
Miałem na myśli to, że gdyby kurs się znajdował w okolicach 1,50-1,70zł to trochę więcej akcji byłoby potrzebne dla zabezpieczenia o tej wartości. Takie jest moje zdanie i uważam, że łatwiej tu będzie o zjazd niż o wybicie na kilkanaście złotych - które według kilku osób z forum już jest podobno pewne ;) . Ale może niech rynek rozstrzygnie czy będzie zjazd czy nie.
Żeby zjechać w dół potrzeba by teraz bardzo negatywnej informacji. Nie było sztucznych podbitek za to wiele wątpliwości wzbudza presja podażowa. Nie ma fundamentalnych przesłanek do negatywnego postrzegania firmy (przynajmniej na ten moment). Kilkanaście złotych to także na razie mrzonka, może za kilka lat przy dobrych wiatrach, itd., itp... Nie mniej upieram się przy zdaniu, że jeśli właściciel wycenia akcje na okolicę 5 zł to ja nie mam podstaw wyceniać ich inaczej. Ale tak jak napisałeś decyduje rynek. Pozdrawiam!