Wyniki za Q3 GX1 będą słabe ale za to Q4 może okazać się rekordowy dla spółki. Miło silnego zwątpienia trzymam akcje bo przy tak małej ilości akcji w obiegu i sporej ilości inwestorów grających na longa odcięcie może się pojawić w najmniej oczekiwanym momencie. Po roku trzymania tych akcji porażką byliby je sprzedać bez zysku
Wszyscy malkontenci z tego forum oddadzą te akcje, bo nie mają cierpliwości ani doświadczenia. Dzień w dzień na forum, produkują posty i szukają pocieszenia albo wrzucają posty, w których sami siebie przekonują. Ja będę jednym z tych który będzie odbierał miesiącami te akcje od niecierpliwych łapek, zaczekam 3-4 lata i sprzedam cały pakiet po odpowiedniej cenie. A im pozostanie spoglądanie na wykres i pisanie na forum bankiera jak to mieli GX1 po 30 PLN a sprzedali po 50 PLN z ulgą na duszy. Jak mogli zarobić XYZ% stopę zwrotu a nie starczyło silnej woli. Ile już tego widziałem przez te wszystkie lata.
Może podbiję ten post w IIIQ 2022 i tak co roku potem.
Ja po prostu zaczekam, nic więcej. Nie ma ryzyka płynności więc śpię z tymi akcjami jak dzidziuś.
Nie potrzebują robić żadnych emisji ani szukać grantów ktore ograniczają swobodę działania.
W tle diagnostyka która będzie w stanie wdrozyć rozwiązania do swojej oferty.
Nie wiem jak będzie cena, może się mylę, ale wiem jedno. Jak będę sprzedawał akcje to wy już będziecie wisieć na innej spółce i będzie odtwarzać ten sam schemat gdzie indziej. Do momentu aż się nauczycie kilku prostych rzeczy.
Tyle w temacie, jak ktoś chce podyskutować o spółce to otwierajcie nowy wątek, jeśli będzie tam chociaż odrobina merytoryki to się włączę do dyskusji. Inaczej szkoda czasu.
Wynik za 3 kw. będzie rewelacyjny... Zadziwisz się dynamiką vs 3 kw. 2020. Mam satysfakcję ogrywać na GPW takich amatorów jak ty. Nic nie wiesz o spółce i bazujesz tylko na głupotach z tego forum.
domisz a dlaczego wynik za Q3 ma być rewelacyjny? Testów robili niewiele i nie sprzedali swoich technologii żadnemu nowemu wojewódzkiemu sanepidowi więc zarobili góra milion netto. Porównując RdR będzie słabo
Błąd.Tu ewidentnie widać ukladankę.Raz piszecie że gx to spółka covidowa a raz że nie.I w zależności od tego co akurat piszecie z tego źródła ma mieć wynik.A ten będzie bardzo dobry.Pewnie nawet 90 proc z was nie sprawdzilo jaka jest baza z tamtego roku.A jest niska.Wynik będzie b.dobry.Im mniejsze w to przekonanie tym lepiej.