Dnia 2021-09-23 o godz. 17:31 ~mroczneśredniowiecz napisał(a): > Czekam na komunikat w sprawie skupu > Jeśli będzie zdecydowanie powyżej średniej - wiem już wszystko, łącznie z afiliacją trolli. >
Dnia 2021-09-23 o godz. 18:03 ~mroczneśredniowiecz napisał(a): > Dnia 2021-09-23 o godz. 17:31 ~mroczneśredniowiecz napisał(a): > > Czekam na komunikat w sprawie skupu > > Jeśli będzie zdecydowanie powyżej średniej - wiem już wszystko, łącznie z afiliacją trolli. > > > > I późno na dodatek >
Dnia 2021-09-23 o godz. 17:31 ~mroczneśredniowiecz napisał(a): > Czekam na komunikat w sprawie skupu > Jeśli będzie zdecydowanie powyżej średniej - wiem już wszystko, łącznie z afiliacją trolli. >
Poza ty,m się cieszę, że nie ma żadnych istotnych uwag co do meritum. Dziękuję za wysłuchanie i akceptację.
Dnia 2021-09-23 o godz. 18:18 ~mroczneśredniowiecz napisał(a): > Dnia 2021-09-23 o godz. 17:31 ~mroczneśredniowiecz napisał(a): > > Czekam na komunikat w sprawie skupu > > Jeśli będzie zdecydowanie powyżej średniej - wiem już wszystko, łącznie z afiliacją trolli. > > > > Poza ty,m się cieszę, że nie ma żadnych istotnych uwag co do meritum. > Dziękuję za wysłuchanie i akceptację. >
meritum jest takie że g wiesz, nie mogą skupić więcej niż 25% średniego dziennego obrotu z ostatnich 20 dni
Ja to się tylko cieszę, że mroczny mi chwilowo przestanie wypominać to 19,80 zl. Ufff... Czuję się od razu 10 lat młodszy. Żyć i nieść brzemię tego zakupu - nie życzę nikomu!
Dnia 2021-09-23 o godz. 18:39 ~Rado napisał(a): > Ja to się tylko cieszę, że mroczny mi chwilowo przestanie wypominać to 19,80 zl. Ufff... Czuję się od razu 10 lat młodszy. Żyć i nieść brzemię tego zakupu - nie życzę nikomu!
Po roku albo dwóch masz w końcu rację! Możesz wyjść na piwo! Skąd Cię zabrać?
Mamy liczbę standardową - ~3700 To jest sygnał, że ta cena niczego nie zmienia w ocenie Zarządu, który za skup w tej cenie jest promowany nabyciem za niemalże darmo.
Dnia 2021-09-23 o godz. 19:50 ~mroczneśredniowiecz napisał(a): > Mamy liczbę standardową - ~3700 > To jest sygnał, że ta cena niczego nie zmienia w ocenie Zarządu, który za skup w tej cenie jest promowany nabyciem za niemalże darmo. > > sandały się cieszą
buahaha, przeczytaj mój post wyżej eugeniuszu i zapoznaj się z zasadami skupu
A wszyscy myśleli że to godzina w której uwierzyłeś w Medium. To co Mroczuś Medium jest czy nie ma ??