• a nie mówiłem? Autor: ~ds [185.153.35.*]
    wracam tutaj bo długim czasie i nie mogę wyjść ze zdziwienia że ta sama grupa osób tutaj dalej nagaduje na wzrosty na tym trupie, sprawdziło się prawie wszystko co mówiłem :D

chyba Grucha baran nawet odpuścił, nie szkoda Wam energii i pieniędzy? Wrócę tutaj z ciekawości w 2022r. obstawiam tym razem okolice 1 zł

trzymajcie się :)
  • Re: a nie mówiłem? Autor: ~J-23 [37.47.12.*]
    Dnia 2021-09-22 o godz. 23:28 ~ds napisał(a):
    > wracam tutaj bo długim czasie i nie mogę wyjść ze zdziwienia że ta sama grupa osób tutaj dalej nagaduje na wzrosty na tym trupie, sprawdziło się prawie wszystko co mówiłem :D
    >
    > chyba Grucha baran nawet odpuścił, nie szkoda Wam energii i pieniędzy? Wrócę tutaj z ciekawości w 2022r. obstawiam tym razem okolice 1 zł
    >
    > trzymajcie się :)

Tak, ja się też zastanawiam nad zrobieniem sobie dłuższej przerwy od forum snw , bo jak widać nic (oprócz spadków) tu się nie dzieje ,....

Niedługo (30.IX.) tu będzie publikacja kolejnego "SUPER" raportu i powszechnie wiadomo co to oznacza ,...
    ale , ale przed raportem "grupa osób" (wolny, sand 76, cm....) będą znów pod niebiosa wychwalać "sukcesy" holdingu z Lublina

Niektórzy (a szczególnie cmpunk) nie mogą się doczekać na te 1 zet ,.... przebierają nóżkami i łapkami (zielone i czerwone) , ale jak widać ze wszystkich napompowanych balonów COVIDOWYCH zeszło powietrze i już raczej nie ma szans na powroty na max-y z przed roku , czy 1,5 roku ,.....

Ps.
    A ja cempusiu na tym "beznadziejnym" BRASie znów zaliczyłem kółeczko do 0,62 ,....

pozdr

• Re: a nie mówiłem? Autor: cmpunk [5.184.27.*]
    Dnia 2021-09-23 o godz. 10:18 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2021-09-22 o godz. 23:28 ~ds napisał(a):
    > > wracam tutaj bo długim czasie i nie mogę wyjść ze zdziwienia że ta sama grupa osób tutaj dalej nagaduje na wzrosty na tym trupie, sprawdziło się prawie wszystko co mówiłem :D
    > >
    > > chyba Grucha baran nawet odpuścił, nie szkoda Wam energii i pieniędzy? Wrócę tutaj z ciekawości w 2022r. obstawiam tym razem okolice 1 zł
    > >
    > > trzymajcie się :)
    >
    > Tak, ja się też zastanawiam nad zrobieniem sobie dłuższej przerwy od forum snw , bo jak widać nic (oprócz spadków) tu się nie dzieje ,....
    >
    > Niedługo (30.IX.) tu będzie publikacja kolejnego "SUPER" raportu i powszechnie wiadomo co to oznacza ,...
    > ale , ale przed raportem "grupa osób" (wolny, sand 76, cm....) będą znów pod niebiosa wychwalać "sukcesy" holdingu z Lublina
    >
    > Niektórzy (a szczególnie cmpunk) nie mogą się doczekać na te 1 zet ,.... przebierają nóżkami i łapkami (zielone i czerwone) , ale jak widać ze wszystkich napompowanych balonów COVIDOWYCH zeszło powietrze i już raczej nie ma szans na powroty na max-y z przed roku , czy 1,5 roku ,.....
    >
    > Ps.
    > A ja cempusiu na tym "beznadziejnym" BRASie znów zaliczyłem kółeczko do 0,62 ,....
    >
    > pozdr
    >

Hehe, twoja aktywność jest raczej widoczna na Sferanecie a nie na Brasie.
    974 sztuki dziś, będzie jeszcze pompowanie "balonów", czy tego chcesz, czy nie :-).
    A teraz idź sobie kupić prytę za zarobiony hajs :-D.
    Dnia 2021-09-23 o godz. 10:54 cmpunk napisał(a):
    > Hehe, twoja aktywność jest raczej widoczna na Sferanecie a nie na Brasie.
    > 974 sztuki dziś, będzie jeszcze pompowanie "balonów", czy tego chcesz, czy nie :-).
    > A teraz idź sobie kupić prytę za zarobiony hajs :-D.

twoja za to aktywność cempku na forum znacznie osłabła ,...
    kiedyś jeszcze i to nie tak dawno odpowiadałeś na każdy wpis 24/7 , a teraz nawet temu ds nie odpowiedziałeś , tylko uczepiłeś sie jak "nietrzeźwy płotu" do tego Sferanetu , a on sobie 'grzecznie' czeka po wzrostach z 1 zł ,

na BRASie ja już czekam na zjazd do 0,555 bo niżej raczej się nie posypie,...

Ps.
    i zupełnie zapomniałeś o 4Mass , którego ja nie mam od ok. miesiąca
    i może zacznij coś pisać o "fantastycznych" wynikach w nadchodzącym raporcie (30.IX.) ,... Świetne inwestycje wik i hrs, 4 czy 5 fala COVID , kontrakty z ARSR, itp.

Dnia 2021-09-23 o godz. 11:27 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2021-09-23 o godz. 10:54 cmpunk napisał(a):
    > > Hehe, twoja aktywność jest raczej widoczna na Sferanecie a nie na Brasie.
    > > 974 sztuki dziś, będzie jeszcze pompowanie "balonów", czy tego chcesz, czy nie :-).
    > > A teraz idź sobie kupić prytę za zarobiony hajs :-D.
    >
    > twoja za to aktywność cempku na forum znacznie osłabła ,...
    > kiedyś jeszcze i to nie tak dawno odpowiadałeś na każdy wpis 24/7 , a teraz nawet temu ds nie odpowiedziałeś , tylko uczepiłeś sie jak "nietrzeźwy płotu" do tego Sferanetu , a on sobie 'grzecznie' czeka po wzrostach z 1 zł ,
    >
    > na BRASie ja już czekam na zjazd do 0,555 bo niżej raczej się nie posypie,...
    >
    > Ps.
    > i zupełnie zapomniałeś o 4Mass , którego ja nie mam od ok. miesiąca
    > i może zacznij coś pisać o "fantastycznych" wynikach w nadchodzącym raporcie (30.IX.) ,... Świetne inwestycje wik i hrs, 4 czy 5 fala COVID , kontrakty z ARSR, itp.
    >

Nie martw się o wyniki, bo sam masz papiery, które są śmieciuchami zarobkowymi :-).
    Dnia 2021-09-23 o godz. 11:44 cmpunk napisał(a):
    >
    > Nie martw się o wyniki, bo sam masz papiery, które są śmieciuchami zarobkowymi :-).

cempusiu ja się nie martwię ,.... ja wiem , że po raz 3 czy 4 po publikacji "super" raportu będzie 'powtórka z rozrywki' ,....

a ty nasz (żółte) papiery na których zarabiasz od ,..... 15 już lat

A na BRAS już 0,56, i chyba się ustawię jeszcze niżej z zakupem

Dnia 2021-09-23 o godz. 12:07 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2021-09-23 o godz. 11:44 cmpunk napisał(a):
    > >
    > > Nie martw się o wyniki, bo sam masz papiery, które są śmieciuchami zarobkowymi :-).
    >
    > cempusiu ja się nie martwię ,.... ja wiem , że po raz 3 czy 4 po publikacji "super" raportu będzie 'powtórka z rozrywki' ,....
    >
    > a ty nasz (żółte) papiery na których zarabiasz od ,..... 15 już lat
    >
    > A na BRAS już 0,56, i chyba się ustawię jeszcze niżej z zakupem
    >

Dla mnie to możesz się ustawić i nawet wypiąć zadek :-).
    Dnia 2021-09-23 o godz. 12:28 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2021-09-23 o godz. 12:07 ~J-23 napisał(a):
    > > Dnia 2021-09-23 o godz. 11:44 cmpunk napisał(a):
    > > >
    > > > Nie martw się o wyniki, bo sam masz papiery, które są śmieciuchami zarobkowymi :-).
    > >
    > > cempusiu ja się nie martwię ,.... ja wiem , że po raz 3 czy 4 po publikacji "super" raportu będzie 'powtórka z rozrywki' ,....
    > >
    > > a ty nasz (żółte) papiery na których zarabiasz od ,..... 15 już lat
    > >
    > > A na BRAS już 0,56, i chyba się ustawię jeszcze niżej z zakupem
    > >
    >
    > Dla mnie to możesz się ustawić i nawet wypiąć zadek :-).

Jak sam widzisz zdecydowana większość dotychczasowych "akcjonariuszy" snw już dawno temu to zrobiła ,....
    i się przeniosła na coś innego,.... ja nie chwaląc się tylko na tym "beznadziejnym" BRASie , coś tam zarobiłem ok. 5-6 razy,
    a i nie bagatelizował bym rynku ,.... śmieci , bo np. w W-wie (u 'rafaua') można na tym nieźle zarobić ,.....
    Może podpowiedź coś zarządowi snw jako 15-letni akcjonariusz , że może by weszli w ten (śmieciowy) perspektywiczny niezwykle rynek, "zarabiali" już na butach,(DRASZBA), marketach spożywczych (BOMI) , Sklejka Pisz, budownictwo , operacje finansowe (opcje walutowe.) - mają już wprawę ,..................

Ps.
    A na BSA tak jak przypuszczałem są 'problemy' z zejściem poniżej 0,55

Czekałem na ten pierd. Taki skisły, 15- letni. Nie zawiodłeś :-).
    Ciekawe, które to twoje zlecenie na Brasie. To za 293 czy za 445 zeta ? :-)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.12.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: a nie mówiłem? Autor: ~J-23 [31.61.226.*]
    Dnia 2021-09-22 o godz. 23:28 ~ds napisał(a):
    > wracam tutaj bo długim czasie i nie mogę wyjść ze zdziwienia że ta sama grupa osób tutaj dalej nagaduje na wzrosty na tym trupie, sprawdziło się prawie wszystko co mówiłem :D
    >
    > chyba Grucha baran nawet odpuścił, nie szkoda Wam energii i pieniędzy? Wrócę tutaj z ciekawości w 2022r. obstawiam tym razem okolice 1 zł
    >
    > trzymajcie się :)

naganiają na wzrosty w zasadzie ci sami niektórzy lekko zmienili nicki,....
    A okolice 1 zet się sprawdziło w 100% bo w 2022 lubelski tzw. hold zładował się w okolice 1,08 - 1,06
[x]
SANWIL -0,38% 1,31 2026-05-15 16:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.