wracam tutaj bo długim czasie i nie mogę wyjść ze zdziwienia że ta sama grupa osób tutaj dalej nagaduje na wzrosty na tym trupie, sprawdziło się prawie wszystko co mówiłem :D
chyba Grucha baran nawet odpuścił, nie szkoda Wam energii i pieniędzy? Wrócę tutaj z ciekawości w 2022r. obstawiam tym razem okolice 1 zł
Dnia 2021-09-22 o godz. 23:28 ~ds napisał(a): > wracam tutaj bo długim czasie i nie mogę wyjść ze zdziwienia że ta sama grupa osób tutaj dalej nagaduje na wzrosty na tym trupie, sprawdziło się prawie wszystko co mówiłem :D > > chyba Grucha baran nawet odpuścił, nie szkoda Wam energii i pieniędzy? Wrócę tutaj z ciekawości w 2022r. obstawiam tym razem okolice 1 zł > > trzymajcie się :)
Tak, ja się też zastanawiam nad zrobieniem sobie dłuższej przerwy od forum snw , bo jak widać nic (oprócz spadków) tu się nie dzieje ,....
Niedługo (30.IX.) tu będzie publikacja kolejnego "SUPER" raportu i powszechnie wiadomo co to oznacza ,... ale , ale przed raportem "grupa osób" (wolny, sand 76, cm....) będą znów pod niebiosa wychwalać "sukcesy" holdingu z Lublina
Niektórzy (a szczególnie cmpunk) nie mogą się doczekać na te 1 zet ,.... przebierają nóżkami i łapkami (zielone i czerwone) , ale jak widać ze wszystkich napompowanych balonów COVIDOWYCH zeszło powietrze i już raczej nie ma szans na powroty na max-y z przed roku , czy 1,5 roku ,.....
Ps. A ja cempusiu na tym "beznadziejnym" BRASie znów zaliczyłem kółeczko do 0,62 ,....
Dnia 2021-09-23 o godz. 10:18 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-09-22 o godz. 23:28 ~ds napisał(a): > > wracam tutaj bo długim czasie i nie mogę wyjść ze zdziwienia że ta sama grupa osób tutaj dalej nagaduje na wzrosty na tym trupie, sprawdziło się prawie wszystko co mówiłem :D > > > > chyba Grucha baran nawet odpuścił, nie szkoda Wam energii i pieniędzy? Wrócę tutaj z ciekawości w 2022r. obstawiam tym razem okolice 1 zł > > > > trzymajcie się :) > > Tak, ja się też zastanawiam nad zrobieniem sobie dłuższej przerwy od forum snw , bo jak widać nic (oprócz spadków) tu się nie dzieje ,.... > > Niedługo (30.IX.) tu będzie publikacja kolejnego "SUPER" raportu i powszechnie wiadomo co to oznacza ,... > ale , ale przed raportem "grupa osób" (wolny, sand 76, cm....) będą znów pod niebiosa wychwalać "sukcesy" holdingu z Lublina > > Niektórzy (a szczególnie cmpunk) nie mogą się doczekać na te 1 zet ,.... przebierają nóżkami i łapkami (zielone i czerwone) , ale jak widać ze wszystkich napompowanych balonów COVIDOWYCH zeszło powietrze i już raczej nie ma szans na powroty na max-y z przed roku , czy 1,5 roku ,..... > > Ps. > A ja cempusiu na tym "beznadziejnym" BRASie znów zaliczyłem kółeczko do 0,62 ,.... > > pozdr >
Hehe, twoja aktywność jest raczej widoczna na Sferanecie a nie na Brasie. 974 sztuki dziś, będzie jeszcze pompowanie "balonów", czy tego chcesz, czy nie :-). A teraz idź sobie kupić prytę za zarobiony hajs :-D.
Dnia 2021-09-23 o godz. 10:54 cmpunk napisał(a): > Hehe, twoja aktywność jest raczej widoczna na Sferanecie a nie na Brasie. > 974 sztuki dziś, będzie jeszcze pompowanie "balonów", czy tego chcesz, czy nie :-). > A teraz idź sobie kupić prytę za zarobiony hajs :-D.
twoja za to aktywność cempku na forum znacznie osłabła ,... kiedyś jeszcze i to nie tak dawno odpowiadałeś na każdy wpis 24/7 , a teraz nawet temu ds nie odpowiedziałeś , tylko uczepiłeś sie jak "nietrzeźwy płotu" do tego Sferanetu , a on sobie 'grzecznie' czeka po wzrostach z 1 zł ,
na BRASie ja już czekam na zjazd do 0,555 bo niżej raczej się nie posypie,...
Ps. i zupełnie zapomniałeś o 4Mass , którego ja nie mam od ok. miesiąca i może zacznij coś pisać o "fantastycznych" wynikach w nadchodzącym raporcie (30.IX.) ,... Świetne inwestycje wik i hrs, 4 czy 5 fala COVID , kontrakty z ARSR, itp.
Dnia 2021-09-23 o godz. 11:27 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-09-23 o godz. 10:54 cmpunk napisał(a): > > Hehe, twoja aktywność jest raczej widoczna na Sferanecie a nie na Brasie. > > 974 sztuki dziś, będzie jeszcze pompowanie "balonów", czy tego chcesz, czy nie :-). > > A teraz idź sobie kupić prytę za zarobiony hajs :-D. > > twoja za to aktywność cempku na forum znacznie osłabła ,... > kiedyś jeszcze i to nie tak dawno odpowiadałeś na każdy wpis 24/7 , a teraz nawet temu ds nie odpowiedziałeś , tylko uczepiłeś sie jak "nietrzeźwy płotu" do tego Sferanetu , a on sobie 'grzecznie' czeka po wzrostach z 1 zł , > > na BRASie ja już czekam na zjazd do 0,555 bo niżej raczej się nie posypie,... > > Ps. > i zupełnie zapomniałeś o 4Mass , którego ja nie mam od ok. miesiąca > i może zacznij coś pisać o "fantastycznych" wynikach w nadchodzącym raporcie (30.IX.) ,... Świetne inwestycje wik i hrs, 4 czy 5 fala COVID , kontrakty z ARSR, itp. >
Nie martw się o wyniki, bo sam masz papiery, które są śmieciuchami zarobkowymi :-).
Dnia 2021-09-23 o godz. 12:07 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-09-23 o godz. 11:44 cmpunk napisał(a): > > > > Nie martw się o wyniki, bo sam masz papiery, które są śmieciuchami zarobkowymi :-). > > cempusiu ja się nie martwię ,.... ja wiem , że po raz 3 czy 4 po publikacji "super" raportu będzie 'powtórka z rozrywki' ,.... > > a ty nasz (żółte) papiery na których zarabiasz od ,..... 15 już lat > > A na BRAS już 0,56, i chyba się ustawię jeszcze niżej z zakupem >
Dla mnie to możesz się ustawić i nawet wypiąć zadek :-).
Dnia 2021-09-23 o godz. 12:28 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-09-23 o godz. 12:07 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2021-09-23 o godz. 11:44 cmpunk napisał(a): > > > > > > Nie martw się o wyniki, bo sam masz papiery, które są śmieciuchami zarobkowymi :-). > > > > cempusiu ja się nie martwię ,.... ja wiem , że po raz 3 czy 4 po publikacji "super" raportu będzie 'powtórka z rozrywki' ,.... > > > > a ty nasz (żółte) papiery na których zarabiasz od ,..... 15 już lat > > > > A na BRAS już 0,56, i chyba się ustawię jeszcze niżej z zakupem > > > > Dla mnie to możesz się ustawić i nawet wypiąć zadek :-).
Jak sam widzisz zdecydowana większość dotychczasowych "akcjonariuszy" snw już dawno temu to zrobiła ,.... i się przeniosła na coś innego,.... ja nie chwaląc się tylko na tym "beznadziejnym" BRASie , coś tam zarobiłem ok. 5-6 razy, a i nie bagatelizował bym rynku ,.... śmieci , bo np. w W-wie (u 'rafaua') można na tym nieźle zarobić ,..... Może podpowiedź coś zarządowi snw jako 15-letni akcjonariusz , że może by weszli w ten (śmieciowy) perspektywiczny niezwykle rynek, "zarabiali" już na butach,(DRASZBA), marketach spożywczych (BOMI) , Sklejka Pisz, budownictwo , operacje finansowe (opcje walutowe.) - mają już wprawę ,..................
Ps. A na BSA tak jak przypuszczałem są 'problemy' z zejściem poniżej 0,55
Dnia 2021-09-22 o godz. 23:28 ~ds napisał(a): > wracam tutaj bo długim czasie i nie mogę wyjść ze zdziwienia że ta sama grupa osób tutaj dalej nagaduje na wzrosty na tym trupie, sprawdziło się prawie wszystko co mówiłem :D > > chyba Grucha baran nawet odpuścił, nie szkoda Wam energii i pieniędzy? Wrócę tutaj z ciekawości w 2022r. obstawiam tym razem okolice 1 zł > > trzymajcie się :)
naganiają na wzrosty w zasadzie ci sami niektórzy lekko zmienili nicki,.... A okolice 1 zet się sprawdziło w 100% bo w 2022 lubelski tzw. hold zładował się w okolice 1,08 - 1,06